• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar zormus

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Günaydın arkadaşlar,nasil bunaldim anlatamam sabaha kadar uyumadım kimsem de yok anlatacak kendimi buraya attım.Sorun iş arama.Haftalardir aylardır iş arıyorum Buraya birkaç konu açmıştım işle ilgili.Gecici olarak biryerde çalışıyorum geçici diyorum çünkü hiç bir şekild e ne maddi ne manevi bana göre değil bu iş.Sirf butun gün evde kalip daha cok bunalima girmeyim diye calisiyorum burda.Gunlerdir düşünmekten mahvoldum.Ne yapsam ne etsem şaşırdım.Birkac yer buldum ama sırf yol mesafesi 4 saat.Imkani yok çocuklarla.Kendimi sorguluyorum sürekli nerde yanlış yapıyorum diye.Bilmiyorum gerçekten zor ya çok şükür bu günüme ama yinede sıkıldım ay sonunu getirmeye çalışmaktan,sürekli düşünmekten.Daha doğrusu sanki boşa gidiyor zamanım gibi hissediyorum ve çok üzülüyorum. Böyle iste belki anlamsız gelebilir ama ne yapayım dediğim gibi paylaşacak kimsem olmadığı için yazdım.

Mesleğiniz nedir? evlimisiniz? İş arayan herkes bu sıkıntıları yaşıyor. Sabır sabır bunalmadan iş arayın

Bu iş bulamama konusu çok can sıkıcı. Ayni şeyi yıllardır yaşıyorum belli bir zamandan sonra kötü işler denk geliyor zaten kimseyi bulamadıkları icin sizi istiyorlar. Parani da alamiyorsun, calıştığına değmiyor.

Öyle tuhaf ki patron olan arkadaşlarım var onlar da iyi çalışan bulamamaktan yakiniyor.

Son calıstığım is yeri dürüsttüm diye beni isten çikardı adamlar uckağıtçı birini arıyorlar onlar için yalan söyleyecek.

Ha ben bozuk bi yer olduğunu anlamamiş mıydım tabii ki anladım ama baska seçenek yok diye kabul ettim.

Evde oturmayayım zaman bosa gidiyor diyorsun ama yanlıs is yerleriyle de olmuyor ki surekliligi yok. Yine evdeyim.

Sizi çok iyi anlıyorum. Rızkı veren Allah'tır. Rabbim yardımcımiz olsun.

Bu iş bulamama konusu çok can sıkıcı. Ayni şeyi yıllardır yaşıyorum belli bir zamandan sonra kötü işler denk geliyor zaten kimseyi bulamadıkları icin sizi istiyorlar. Parani da alamiyorsun, calıştığına değmiyor.

Öyle tuhaf ki patron olan arkadaşlarım var onlar da iyi çalışan bulamamaktan yakiniyor.

Son calıstığım is yeri dürüsttüm diye beni isten çikardı adamlar uckağıtçı birini arıyorlar onlar için yalan söyleyecek.

Ha ben bozuk bi yer olduğunu anlamamiş mıydım tabii ki anladım ama baska seçenek yok diye kabul ettim.

Evde oturmayayım zaman bosa gidiyor diyorsun ama yanlıs is yerleriyle de olmuyor ki surekliligi yok. Yine evdeyim.

Sizi çok iyi anlıyorum. Rızkı veren Allah'tır. Rabbim yardımcımiz olsun.
Aynen en son işyerinden bende nerdeyse bu yüzden ayrılmıştım.Bayagi bayağı aptal yerine konuluyordum.Mesala işte orda diğer elemanlar diyelim lackalasmis bayağı hanı herkesin at koşturduğu biryer.Sanane diyeceksin ki doğru.Ama onlar öyle yapıyor sen işini en iyi şekilde yapıyorsun,işte atıyorum patronun sana evet tam olarak böyle diye gazi veriyor.Ama sonuç öbürleri senden çok kazanıyor .Iki yüzlü insanlar.Baktim kendime olan saygimi kaybediyorum,sırf para için de kendimi bu kadar aptal yerine koyduramazdim. Bilmiyorum ya belki yanlış düşünüyorum var her yerde her işte böyle insanlar.Insallah hepimizin duası kabul olur

Aynen en son işyerinden bende nerdeyse bu yüzden ayrılmıştım.Bayagi bayağı aptal yerine konuluyordum.Mesala işte orda diğer elemanlar diyelim lackalasmis bayağı hanı herkesin at koşturduğu biryer.Sanane diyeceksin ki doğru.Ama onlar öyle yapıyor sen işini en iyi şekilde yapıyorsun,işte atıyorum patronun sana evet tam olarak böyle diye gazi veriyor.Ama sonuç öbürleri senden çok kazanıyor .Iki yüzlü insanlar.Baktim kendime olan saygimi kaybediyorum,sırf para için de kendimi bu kadar aptal yerine koyduramazdim. Bilmiyorum ya belki yanlış düşünüyorum var her yerde her işte böyle insanlar.Insallah hepimizin duası kabul olur
Amin. Aç, açıkta sokakta kalmadikça sirf para icin her iş çekikmiyor. Ama parasız da hic bir sey olmuyor:)

Iş yeri dedin mi elbette sorun olacak ama bu sorunlara katlanabilecek miyiz bu önemli. Yani biz zaten calismak istiyoruz eften püften şeyleri sorun haline getirecek değiliz.

İş bulmak cidden çok zorlastı. Kendini gelistirmek de parayla oluyor. Ben su an dua etmekten baska bir sey yapamiyorum ama bu durumuma cidden üzüluyorum çunķü iyi bir calişan oldugumu biliyorum. Ama yasim da gectigi için ve ortamım da uygun olmadıgından kendimi is verenlere tanıtamiyorum.

Ne diyeyim insaallah hakkımızda hayırlisı olur...

Back
X