- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi kaynanadelisi
eşeklik ben de gelip sana ev bakıyorm demişsinz ama bakmamışsınz ki. eltiniz haklıArkadaşlar Merhaba
Benim bir eltim var olmaz olasıca
Eltim evini satılığa çıkardı yeni bir ev almak için. Ev arayışındayken kaynım ve kaynanam sürekli bizi arıyorlardı gelin sizde eve bakın fikir verin diye sanki kendi zevkleri yokmuş gibi,:)
Biz gitmek istemedikçe sürekli rahatsız ediyorlardı. Birkaç kez gittik. En son bir eve gittiğimizde evi çok beğendiler. Karar vermek için gelin bize gidelim orda konuşalım dedi kaynım. Bende ev sizin zevk sizin abi dedım almak istiyorsanız diye. Kaç km öteye yürümek zor geldi. İşten çıkıp birde peşlerinde koştururken.kaynım ve kaynanam çok yalvardılar gidelim diye. Eşim ve ben istemedik gitmek.
Eltim dönüp siz bilirsiniz gelmek istemiyorsanız dedi. Ne yalvartıyorsunuz insanlara kendinizi dedi. Bende sana ne oluyor senmi yalvarıyorsun diye tepki verdim. Buraya kadar geldik eve gelmek istemiyorum dedim. Kim sana yalvarıyor gel benimle ev bak diye dedi. Bende bütün ipler koptu haliye. Doğru söylüyorsun eşeklik bende çalışıp geliyorum birde sana ev bakıyorum dedim. Terbiyesiz dedim döndüm arkamı evime gittim. Bir aya yakındır görüşmüyordum ben eltimle. Bugun ev temiziği yapılacakmış. Yemek felan yapmasınlar diye bir anda gaza gelip 1 tepsi börek yolladım evlerine ama çok pişman oldum.benim numaramı silen bir insana. Benim yaptığım bir çok seye nankörlük yapan bir insana niye yaptım dedim kendi kendıme.kendımi çok enayi gibi görüyorum.