Ne kadarlık hamileyim ve keseyı ne zaman gorebılırım yardım kızlar

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
Selam kızlar son adetım 24 mayıs idi. 2 gun önce ögrendım hamileyim ama aklıma bişey takıldı bebeğin kesesi ne zaman ögrenılır yanı ne zaman gıtsem bebegin kesesi olusmus olur bide kalp sesini ne zaman dinleyeılırım ılk bebegmde bılmedgımden soruyorum kanda BHCG 196.21 cıkmıs bu ne demek anlamadım zaten özel klınıktekı drda kac hftalık yada gunluk oldugunu soylemedi adedım 2 gun geçtiği için bebegım 2 gunlukmu acaba. bosuna erkenden doktora gıtme daha su o dedı gıdersende göremezler dedi aklıma geldi ben ne zaman gıdeyım peki doktora bıde bebegım su an kac gunluk ? bıde ne zaman sonra gıdersem ultrasonla karından bakar alttan baktırmak ıstemıyorum malum daha 5-6 ay oldu vajinismusu yeneli ordan bakarsa gene psıkolojım alt ust olmasından korkuyorum bu konuda benı aydınlatırmısınız

bırde karından ultrasona bakması ıcın gıdecegım ya o zaman acmı gıdılır tok mu ?

Canım öncelikle hayırlı olsun.. Sen şu an büyük ihtimal 3 haftalık hamilesin.. 4. Yada 5. Haftanda kese görülür.. 6. Haftadan sonrada ki bu bazen 8. Haftayı bulabilir, kalp atışlarını dinleyebilirsin canım.. Ayrıca ultrason için aç yada tok fark etmez. Sadece biraz sıkışık gitmeni tavsiye ederim. Kese daha rahat görünür.. Tekrar gözün aydın:)))

sıkısık gidersem bebege bı zararı olmaz dımı cunku ıdrarımı tutmus olucam ama ultrasonda rahatca gözükmesi içinmi sıkısık gelmeyi öneriyolar ?

sıkısık gidersem bebege bı zararı olmaz dımı cunku ıdrarımı tutmus olucam ama ultrasonda rahatca gözükmesi içinmi sıkısık gelmeyi öneriyolar ?

Bu kadar ayrıntıyı düşünme canım, yoksa bu hamilelik geçmez:)) bir şey olmaz korkma:)) her doktor bunu ister..inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım..

hayırlı olsun cnm gözün aydın öncelikle. ben de adetimden 4 gun sonra öğrenmiştim evde yaptığım tetle , sonra 2 gun sonra yani 4+6 da hastaneye gittik. kan verdim Beta 1900 çıktı fakat karından ultrasonla gözükmedi. doktor alttan ultrasonla baktı, ki hiç tavsiye etmiyorum benm canım çok yandı. çok şükür keseyi gördük de değdi her şeyi 2 hafta sonra çağrdı beni ama 3 hafta sonrakalp atışları için gidicem ben kesinleşsin diye. biraz beklemende yarar var . 3000-5000 arasında olması gerekiyor beta değerinin karından ultrasonda gözükmesi için.

bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun..Allahım sağlıklı gebelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..

son adet tarihinize(sat) göre 4 hafta 5 günlük hamilesiniz(4+5)..beklenen doğum tarihiniz(bdt) 28.02.2014...kese ve bebeğinizin kalp atışını görmek için 2-3 hafta kadar beklemenizde yarar var..yinede sağlıkla devam edip etmediğini öğrenmek istiyorsanız gün aşırı kan tahlilinizi tekrarlatın..bhcg gün aşırı iki katı artmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…