hamiş bayanlar yardım-bebeğin kalp atışı ne zaman duyulur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yude
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
45
1
86
İstanbul
merhabalar kızlar yaa ben 5 hafta 4 gunluk hamıleyım bugun dr kontrolum vardı ultrasonla bakarken ılk sorum kalp atısını duyacakmıyım oldu drda hayır kalp atısı ıcın erken ben keseyı gormek ıcın senı cagırdım kalp atısını 6-7 haftalıkken duyabılırız dedı yaa sızler kac haftalıkken duydunuz cvplarsanız cok sevınecegım şimdiden tşkl:emir_bebek:

merhabalar kızlar yaa ben 5 hafta 4 gunluk hamıleyım bugun dr kontrolum vardı ultrasonla bakarken ılk sorum kalp atısını duyacakmıyım oldu drda hayır kalp atısı ıcın erken ben keseyı gormek ıcın senı cagırdım kalp atısını 6-7 haftalıkken duyabılırız dedı yaa sızler kac haftalıkken duydunuz cvplarsanız cok sevınecegım şimdiden tşkl:emir_bebek:

tatlım bu kadarlıkken kese bile görülmediği oluyo dr dediği doğru sakın takılma

Hamileliğin hayırlı olsun, allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebeğinin kalp atışlarını en erken 6. haftadan itibaren duyabilirsin ama doktorlar daha sağlam olsun diye 7. haftadan sonra çağırıyor. Hamileliğinin tadını çıkar, Allahın izni ile günler su gibi akıp geçiyor. :nazar:

çok saolun kızlar içime su serptınız valla rahatladım saolun oh bee sorun yok inşll

Back
X