evet arkadaşım haklısın uyumlu bi çift olsak zaten bu sorunlar yaşanmaycakuyumlu değilsiniz ki yönlendirme ihtiyacı duyuyosun. uyumlu bir çift olsaydınız bu derece karışmazdın heralde.. o da senin kadar hassas olurdu diğer arkadaşlarıyla ilişkilerinde..
şans verme konusunda, kendin karar verceksin zaten. son bir kez şans verebilirsin, evlilik hatrına
evet arkadaşım haklısın uyumlu bi çift olsak zaten bu sorunlar yaşanmaycakpasif pasif durunca dayanamıyorum bende napim karışıyorum işte.. evlilik fal ndeğilde ne bilim hala beni sevdiğine inancım olmasa mesela bi dk durmam ama sevdiğinden eminim beni..
[/COLOR]
nasıl eminsin bu kadar??
her neyse madem gidemiyorsun o zaman bir müddet ayrı kal .. tatile falan çık kafanı topla herşeyi unut (yapabilirsen tabi) dön ve kaldığın yerden hiç bişey olmamış gibi devam et ..bol şans:80:
Hazır değilsiniz ki ondan ayrılmaya. Şimdi hayır bile deseniz zamanla evet diyeceksiniz. Bir şans daha vermeye kararlısınız anladığım. Onay bekliyorsunuz. O zaman verin o şansı ona. Ama tekrar bunların olabileceğini bilerek
Zaten bir daha olursa siz istemeyeceksiniz onu. Her yanlış biraz daha soğutacak ondan sizi.evet canım hazır değilim onsuzluğu belkide o yüzden bi şans daha vermek istiyorum. kendimi onsuzluğa yavaş yavaş alıştıracağım bunların tekrar olabileceğini düşünerek.. ve o zamana kadar bi değişme olmas aynı hatayı yakalarsam.(bunu artık o da biliyo) dönüş yok !
evet canım hazır değilim onsuzluğu belkide o yüzden bi şans daha vermek istiyorum. kendimi onsuzluğa yavaş yavaş alıştıracağım bunların tekrar olabileceğini düşünerek.. ve o zamana kadar bi değişme olmas aynı hatayı yakalarsam.(bunu artık o da biliyo) dönüş yok !
konularınızı takip ediyorum, çok enteresan bir karakteriniz var.. hem mazide gitmediğinize pişman olup, hem daha fazlasını yaşadığınızda yine kalıyorsunuz.. ilerde de bugün gitmeyeceğiniz için pişman olacaksınız vs vs.. kısır döngünüzden kurtulmanız dileğiyle..
sizin sevgi anlayışınız bana uymuyor seven insan her ne olursa olsun karşı cinsle görüşmez ..ben eşimi yaklaşık 4 yıldır tanıyorum canım. 1,5 yıl çıktık. yaklaşık 1 yıldırda evliyiz. bugüne kadar söylediklerinden çok hissettirdiklerine ve davranışlarına baktım ve gözlemledim. o yüzden bu kadar eminim. çevresindeki herkesde farkında bunun. benim onun için bi dönüm noktası olduğumu onu çok değiştirdiğimi söylüyo herkes.. en önemlisi hissediyorum..insan ne olursa olsun hissder bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?