Ne kalmak istiyorum nede gitmek..

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
son günlerde yaşadıklarım ömrümden bi 20 yıl aldı sanki. kendimi yaşlanmış, yıpranmış bitmiş hissediyorum. herşeye rğmen ona inanmak ve son bi sans vermek istiyorum. belki aptallık, belki saplantı benimki bilmiyorum. aklım hayır desede kalbim onu bırakamıyo.. :18:
bi tarafta tükenen güveniM, öbür tarafta sevgisine olan inancım. bilmiyorum.. yanımda kalırsam nasıl atlatırım, bu dönem daha ne kadar sürer.. gitmeyi zaten becerebilmiş olsam su an burda bu cümleleri yazmazdım. olaylara iyi tarafından bakmak, güzel yanlarını görmek istiyorum. çevreme baktığımda ve burda yazılanları okuduğumda benimkisi belkide çok hafif kalıyo..ne bilim ne kadar inanmasamda belki aptallık benimki belkide kendimi kandırıyorum ama eşim beni aldatacak kadar küçülmez.. evet benim istemediğim bi kızla (ama ilk günden beri dostu, yakın arkadaşı oluğunu hatta benimle de arkadaş olmasını istediğini söylediği) görüştü, ben istemedim görüşmesini bu yüzden benden sakladı. bu olay bi kaç kere tekrarlandı.. ama ne bilim.. eğer gerçekten o kıza ilgisi olsa ben seni istemiyorum derken, niye yalvarsın, niye gitmemden bu kadar korksun.. neden gözyaşı döksün..
kızlar ne olur beni anlayın.. ben kendimi anlayamıyorum..ne yapmam gerekiyo bilmiyorum..
akşam yine konuştuk hatasının farkında olduğunu cezasını fazlasıyla aldığını falan söyledi ve eğer bi daha böyle bişey yaşatırsam sana hiç bişey söyleme git ama olmayacak böylee bişey bi daha.. bi anlık boşluğuma geldi ve sadece arkadaş olarak mesaj atmıştım, aklımdan hiç bi zaman seni tanıdıktan sonra başka bi kadına karşı kötü niyetle bişey geçmedi yemin ederim falan dedi...
ve bana kendisini çok sıktığımı (ki ben erkek arkadaşlarından bile kıskanıyorum bazen), sürekli biraz pasif bi insan olduğu için onu yönlendirdiğimi ve bu yüzden artık kendine olan güvenini yitirdiğini falan söyledi. ben onun kararlarına sygı duymuyormuşum bu da onun tüm yasama hevesini yok ediyormuş falan filan..
ama benim aklımda hala ona yer yok.. ama kalbim yine kanmak aldanmak istiyor, vazgeçemiyor..belki haklı, belki beni kandırıyo bilmiyorum..ne olur bana yardım edin..

bu olay her kadini uzer ve sinirlendirir, o konuda haklisiniz ve bisey diyemicem acikcasi.

ama surasi dikkatimi çekti, diyorsunuz ki: kiskaniyorum ve onun baskilarindan dolayi ozguvenini yitirdigini soyluyorsunuz. Evet gerçekten arkadasidir belki ama en azindan belki o esinizi yonlendirmiyodur ne bilim guvenini kirmiyordur. Sanirim sizin de yapmaniz gereken sey bu.

Esiniz pasif olabilir ama onun da birey oldugunu, hayati oldugunu bilmeniz ve buna gore davranmaniz gerekmekte. Siz ona bu sekil davranirsaniz baska birine ihtiyac duymayacaktir.

Bu benim naciz gorusum tabi, insan bazen dinlenilmedigi ya da fikrinin alinmadigi ya da alinsa bile deger verilmeyecegi yerde kalmak istemez. Kendimden de biliyorum acikcasi.

Sonra bu mevzuyu kavga etmeyerek konusmalisiniz. ama sadece bu mevzuyu ve sizi rahatsiz ettigini anlatarak.
Insallah duzelir/siniz.

ooooo evkencem ben kocam eski arkadaşıyla görüşcek bayan arkadaşıyla şaka gıbı erkeklerın suyumu cıkmış kız bunu zamanında kabul etmıs belkıde şimdide kabul etmıyor benım dırek aklıma bu gelıyor bence ya o ya ben demenızın zamanı gelmiş bir erkekle bır kız ne paylaşabılır kı kendınızden düşünun en yakın bır erkek arkadasınız olsa onunla neyı ne kadar paylaşabılırsınız ben hiç bir şey paylaşamam

uyumlu değilsiniz ki yönlendirme ihtiyacı duyuyosun. uyumlu bir çift olsaydınız bu derece karışmazdın heralde.. o da senin kadar hassas olurdu diğer arkadaşlarıyla ilişkilerinde..
şans verme konusunda, kendin karar verceksin zaten. son bir kez şans verebilirsin, evlilik hatrına

Son düzenleme:
evet arkadaşım haklısın uyumlu bi çift olsak zaten bu sorunlar yaşanmaycak pasif pasif durunca dayanamıyorum bende napim karışıyorum işte.. evlilik fal ndeğilde ne bilim hala beni sevdiğine inancım olmasa mesela bi dk durmam ama sevdiğinden eminim beni..

nasıl eminsin bu kadar??
her neyse madem gidemiyorsun o zaman bir müddet ayrı kal .. tatile falan çık kafanı topla herşeyi unut (yapabilirsen tabi) dön ve kaldığın yerden hiç bişey olmamış gibi devam et ..bol şans
:80:

Hazır değilsiniz ki ondan ayrılmaya. Şimdi hayır bile deseniz zamanla evet diyeceksiniz. Bir şans daha vermeye kararlısınız anladığım. Onay bekliyorsunuz. O zaman verin o şansı ona. Ama tekrar bunların olabileceğini bilerek

ben eşimi yaklaşık 4 yıldır tanıyorum canım. 1,5 yıl çıktık. yaklaşık 1 yıldırda evliyiz. bugüne kadar söylediklerinden çok hissettirdiklerine ve davranışlarına baktım ve gözlemledim. o yüzden bu kadar eminim. çevresindeki herkesde farkında bunun. benim onun için bi dönüm noktası olduğumu onu çok değiştirdiğimi söylüyo herkes.. en önemlisi hissediyorum..insan ne olursa olsun hissder bence..

evet canım hazır değilim onsuzluğu belkide o yüzden bi şans daha vermek istiyorum. kendimi onsuzluğa yavaş yavaş alıştıracağım bunların tekrar olabileceğini düşünerek.. ve o zamana kadar bi değişme olmas aynı hatayı yakalarsam.(bunu artık o da biliyo) dönüş yok !

Zaten bir daha olursa siz istemeyeceksiniz onu. Her yanlış biraz daha soğutacak ondan sizi.

Bence birkerelik olsun ona bir şans daha vermelisin çükü ilk hatası belki farklı olabilir her şey..Erkekler fazla yönlerdirilmekten hoşlanmaz sende bunlara d
ikkat edersen bence çok mutlu olursunuz çünkü birbirinizi seviyorsunuz belli..İnşallah her şey düzelir..

konularınızı takip ediyorum, çok enteresan bir karakteriniz var.. hem mazide gitmediğinize pişman olup, hem daha fazlasını yaşadığınızda yine kalıyorsunuz.. ilerde de bugün gitmeyeceğiniz için pişman olacaksınız vs vs.. kısır döngünüzden kurtulmanız dileğiyle..

ilk günden beri derken evliliğinizin ilk gününden berimi bu kız hayatında kocanızın...eğer öyleyse biraz zor bu kızı bırakcağını sanmam... umarım yanılırım.

canım sen ayrılmamak ıcın bahane arıyosun kendınce ama işde ınsan bazen olanlara ınanmak ıstemıyo

siz kararınızı vermişsiniz , niye konuyu açıp yorum bekliyorsunuz şaşırıyorum

1. bir erkek cinsel çekim almadığı hiçbir kızın peşinden reddedilmesine rağmen gitmez. o kızı arkadaş olarak gördüğüne inanmanız şaşırtıcı.

2. bir erkek, eşini severken, başkalarına da ilgi duyabilir. bir yandan düzenli bir evliliik hayatı olsun isterken, bir yandan da heyecan arayışındadır. sizi sevmesi, sizin yanınızda kalması, sadece sizi sevdiğini ispatlamaz.

daha fazlasını yaşamadım cnm çok şükür... aşka inanırmısın bilmiyorum yada birine körü körüne hiç bağlandın mı? sensiz yapamayacağını hissettin mi birinin ? umarım pişman olmam ve bi daha böyle şeyler yaşamam. ben evlilğimi gerçekten çok zor koşullarda kurdum.ikimizde çok yıprandık.ikmizinde psikolojisi bozuldu. evet yanlış yaptı eşim ama su da bi gerçekki asla yapmayacağı bişeyi yapptı. ayrıca bu kız biz ne kadar inanmasakta eşimin hayatında 5-6 yıllık arkadaşı olarak yer alıyo. benden önceden arkadaşı yani. bilmiyorum eğer gerçekten ona ilgisi olsa bu kadar uzun süre durabilrler miydi arkadaş olarak ? ben hiç bi sevgilimle bi kere bile görüşmemişimdir ayrıldıktan sonra ve bence eski sevgilinin dost olması da imkansız. her neyse başka bişey yazzmıyorum burdan. şimdilik kapatıyorum bu konuyu umarım eşim hepimizi yanıltır ve burdan güzel şeyler yazarım size.. haklısınız bende inanamıyorum sizin gibi düşünüyorum.. kabullenemiyorum ama düşündüğümde.. su an böyle ama zamanla biliyorum ki o bana bu günleri unutturacak...iyi niyetle baktığımda olumlu düşündüğümde eşim beni mutlu edebilir biliyorum bu bizim elimizde.

sizin sevgi anlayışınız bana uymuyor seven insan her ne olursa olsun karşı cinsle görüşmez ..
dilerim hissettikleriniz doğrudur bize laf düşmez ..size mutluluklar..

o kizla git konus madem öyle, görüsmenizi istemiyorum de kocana da söyle ya o ya ben diye bence. yoksa kendi kendini yersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…