Ne konuşsam sorunsalı

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hanımlar nişanlım yurtdışında çalışmaya başladı uzun bir sürede olmayacak bu süre zarfında iletişimim nasıl olmalı bilmiyorum akşamları görüntülü konuşabiliyoruz sadece ve yeni gittiği için yorgun oluyor eskisi gibi olamıyacagız paylaşımımız ilgisi azalacak gibi geliyor ...uzak ilişki yaşayanlar neler yapıyorlar çok sıkmakta istemiyorum ama az konuşmak üzüyor

Nişanlınızla ne konuşulur birçok şey. Evlilik hazırlıkları, gelecekten beklentiler, bugün neler yaptığı vs.

Yani başlıktan resmi bir yerde konuşmak yapacaksınız da ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz gibi algıladım. Akışına bırakın. Sohbet kendinden gelişir.

Gittiğinden beri sohbet ortamını oluşturamadık

Yeni tanışmış flört eden çift değilsiniz, nişanlanmışsınız. Ne konuşacağınızı cidden bilmiyor musunuz? Uyandıktan gece yatana kadar aralıksız konuşabilirim sevgilimle. İş yerinden, okuduğum kitaptan, izlediğimden filmden, gelecek hayallerimden, sabah okuduğum bir karikatürden her şeyden bahsedebilirim. Geveze bir çiftiz biz.

Nişanlım asker, Doğu'da. Gönderirken korkarak gönderdim ama korkumun sebebi iletişimsizliğin aramızda bir uzaklaşma yaşatacağını düşünmemdi. Konuşamadığımız çok gün oldu ancak bu bize özlem kattı. Sonra her fırsatta aramaya başladı gün aşırı konuşuyoruz şükür. Bence biraz karşı tarafın arama isteğine de bağlı. Seven insan yorgun da olsa arar sorar. Herkese aynısını diyorum şu an sıkıntılı yerde sıkıntılı görevde olan adam bile arıyorsa ucu ucuna bir şeylerinden kısıp, bahane üretmemeli kimse. Konuyla bağlantısı şu aynı korkuyu bende yaşadım ama özlem insana olgunluk veriyor ve sevgisini anlamasını değer bilmesini sağlıyor. İnşallah sizin nişanlınız da size gereken özeni gösterir birlikte atlatırsınız.

Haklısınız ..ben konuşmak istiyorum ama ya çok yorgun ya ortam müsait değil arıycam diyor aramıyor görüntülüde 5-10dk konuşuyorz 2-3 güzel söz söylüyor hadi uyuyorum erken uyanmam lazım falan eski özeni Yok gibi

Normalde bizde öyleydik gün içinde sürekli konuşurduk şuan sadece akşamları karşı taraf ışık vermeyince susuyorum Bende ama birazda korkuyorum uzaklık ilişkimize zarar mı veriyor diye

Yan yana sohbet edebiliyor muydunuz? Asil simdi konucasak bir suru seyinizin olmasi lazim. Yeni bir hayati, isi, evi, cevresi, ulkesi var. Sabahtan aksama kadar anlatacak seyi olmasi lazim.
Yan yana aynı şehirde çok iyiydik ...gittiği yeri bile anlatası gelmiyor şimdi

Güzel söz bekleyerek sohbet edilmez. O arada bir duygusal yoğunlukta olur. Ben eşimle gün içinde bile telefonla bık bık konuşuruz. Kedilerimizden gazetede çıkan bi haberden o dakka sokakta şahit olduğumuz bir şeyden bi konser haberinden filan. İki arkadaş kanka gibi havadan Sudan sohbet etmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…