Ne ladar patavatsız varsa eşimin sülalesinde toplanmış 🙄

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.265
7.053
398
Eşimin akrabalarına bakıyorum hepsi ayrı cins gerçekten keşke kara tinaya alsalar da rahat etsek.Ben hamileyim ama daha çok yeni önceki bebeğimi kaybettiğim için çok kimseye söylemedik aileler biliyor annem babam eşimin annesi babası o kadar halalar teyzeler falan bilmiyor çünkü kötü sonuçlandığında millete laf anlatması zor oluyor bu yüzden kimseye demedik.Her neyse bir yerde benim halamla eşimin amcası karşılaşmışlar eşimin amcası görür görmez X abla naber biliyor musun ben amca oluyorum leyloş hamile demiş.Amcası da kesin k.pederimden duydu çünkü başka bilen yoktu biz söylemedik neyse halam beni arıyor aşk olsun hamileymişsin milletten duyuyorum vs.ki normalde halamla çok yakınız haftada 2 kere araşırız alındı bana o kadar yakınız söylemedin diye ben delirdim ya ben söylemek istesem halama söylerim zaten demek ki söylemek istememişim gidip eşimin amcası söylüyor yemin ederim adamı covid şüphesiyle ihbar edip karantinaya aldırasım var insanlar neden bu kadar hadsiz ? Ne tepki verirdiniz siz olsanız ? Eşime söyleyeyim mi ?

Böylesi sıkıntılı günler bunu gerçekten dert mi ettiniz?
Ettiyseniz amcaya değil kp'e kızın.
Aslında ona da kızmamak gerekiyor adam sevincini içinde tutamamış kardeşiyle paylaşmış.
Tüm sülaleyi gömecek, karantinaya aldırmak isteyecek kadar ne var ortada?
Ben anlamadım.

Halama neden söylüyor bir de görür görmez sanki sordular ona k.pederin demesi yanlış tabi o ayrı ama gidip de gelinin hakasına da söyle dememiştir
Bunun buyuk bir sır oldugu belirtilmemıstır amcaya? Buyuk bir sır olsa kayınpederın soylemezdı cunku.
Suclu kayınpeder

Bunun buyuk bir sır oldugu belirtilmemıstır amcaya? Buyuk bir sır olsa kayınpederın soylemezdı cunku.
Suclu kayınpeder
Ailesine söylerken belirttim sonra millete dert anlatması zor oluyor kimseye demeyelim zamanı gelince öğrenirler dedim çünkü ne kadar çok kişi bilirse o kadar zor oluyor bir şeyler kötü gittiğinde yaşadım biliyorum

Hanımefendı bebegınız saglıkla gelsın, benım cokta tartısıp fikir vereceğim bir mevzu degıl bu. Bence sizde hamilelegınızın tadını cıkarın
Olumsuz dusunmek yerine bu sefer olacak allahın izniyle dıyıp mutlu olmaya bakın

Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun ya ben gerek duysam söylerdim zaten başkasının söylemesi çok sinir etti beni halamla gerçekten çok yakınız

Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun ya ben gerek duysam söylerdim zaten başkasının söylemesi çok sinir etti beni halamla gerçekten çok yakınız
Anladım ben sizi de. Zaten artık soylenmıs. Zamanı geri de alamazsınız. Bebegınıze zararı da yok bu durumun ne diye stres yapasınız ki dimi
Bundan sonra esınızle ikinizin arasında kalsın olası durumlar.

Olan olmuş artık bence strese girip kendinizi üzmeyin, bebeğinize de zararlı.
Bir de bu kininizden vazgeçmeye çalışın bence. Umarım kimse ailesiyle sınanmaz. Yarın bir gün o insanlarda virüs çıksa vicdanınız sizi rahat bırakmayacaktır.

Amcaya niye sinirlendiniz ki? Kayınpederiniz ona söylediyse o da başkalarına söyleyebileceğini düşünmüştür. Güzel bir haberi paylaşmak istemiş hatta, gayet iyi niyetli geldi bana.

Ama kayınpederinizden kimseye söylememesini rica ettiniz de gidip kardeşine söylediyse kayınpederiniz hatalı oluyor bu durumda. İlla birine kızacaksanız ona kızın.

Ben de riskli bir gebelik geçirdiğim için kimseye şimdilik söylemeyelim diye tembihledim. Kaynana en dedikoducu kadına söylemişti. Herkes duymuştu biranda. Ama takmadım fazla. Hayatım bunları kafayı takacak kadar değersiz değil. Keyfine bak, asla stres yapma.

Bu haberin yayılmasını istemiyorsanız çift olarak sadece kendinize saklayabilir kimseyle paylasmayabilirdiniz...ama paylaşınız çünkü onların da sevincinize ortak olmalarını istediniz.Kayinpederiniz de mutluluğunu kendi kardeşi ile paylaşmak istemiş..bu olayda kötü bir niyet yok çok büyütmeyin.

Derde bak belki adam sevincinden ağzından kaçırıverdi. ne bu kocaların ailesine karşı beslenen bu tavır bu hava civa. Kimse kimsenin içini bilemez tabi istisnalar vardır ama bu büyütülcek bi mevzu değil bence

Yaptığı o kadar da kötü bir şey değil. Tamam sinirlenmiş olabilirsiniz ama yine de beddua etmeyin.. Hamilesiniz iyi şeyler düşünmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…