- 24 Aralık 2014
- 5.265
- 7.053
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Halama neden söylüyor bir de görür görmez sanki sordular ona k.pederin demesi yanlış tabi o ayrı ama gidip de gelinin hakasına da söyle dememiştirMevzu kayınpederınden cıkmis belli ki neden amcaya kınlendın?
Bunun buyuk bir sır oldugu belirtilmemıstır amcaya? Buyuk bir sır olsa kayınpederın soylemezdı cunku.Halama neden söylüyor bir de görür görmez sanki sordular ona k.pederin demesi yanlış tabi o ayrı ama gidip de gelinin hakasına da söyle dememiştir
Ailesine söylerken belirttim sonra millete dert anlatması zor oluyor kimseye demeyelim zamanı gelince öğrenirler dedim çünkü ne kadar çok kişi bilirse o kadar zor oluyor bir şeyler kötü gittiğinde yaşadım biliyorumBunun buyuk bir sır oldugu belirtilmemıstır amcaya? Buyuk bir sır olsa kayınpederın soylemezdı cunku.
Suclu kayınpeder
Hanımefendı bebegınız saglıkla gelsın, benım cokta tartısıp fikir vereceğim bir mevzu degıl bu. Bence sizde hamilelegınızın tadını cıkarınAilesine söylerken belirttim sonra millete dert anlatması zor oluyor kimseye demeyelim zamanı gelince öğrenirler dedim çünkü ne kadar çok kişi bilirse o kadar zor oluyor bir şeyler kötü gittiğinde yaşadım biliyorum
Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun ya ben gerek duysam söylerdim zaten başkasının söylemesi çok sinir etti beni halamla gerçekten çok yakınızHanımefendı bebegınız saglıkla gelsın, benım cokta tartısıp fikir vereceğim bir mevzu degıl bu. Bence sizde hamilelegınızın tadını cıkarın
Olumsuz dusunmek yerine bu sefer olacak allahın izniyle dıyıp mutlu olmaya bakın
Anladım ben sizi de. Zaten artık soylenmıs. Zamanı geri de alamazsınız. Bebegınıze zararı da yok bu durumun ne diye stres yapasınız ki dimiTeşekkür ederim inşallah Allah razı olsun ya ben gerek duysam söylerdim zaten başkasının söylemesi çok sinir etti beni halamla gerçekten çok yakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?