Ne ladar patavatsız varsa eşimin sülalesinde toplanmış 🙄

Yok canım çok yanılıyorsun patavatsizlari bölüşmüşüz bi sana bi bana

Eşimin akrabalarına bakıyorum hepsi ayrı cins gerçekten keşke kara tinaya alsalar da rahat etsek.Ben hamileyim ama daha çok yeni önceki bebeğimi kaybettiğim için çok kimseye söylemedik aileler biliyor annem babam eşimin annesi babası o kadar halalar teyzeler falan bilmiyor çünkü kötü sonuçlandığında millete laf anlatması zor oluyor bu yüzden kimseye demedik.Her neyse bir yerde benim halamla eşimin amcası karşılaşmışlar eşimin amcası görür görmez X abla naber biliyor musun ben amca oluyorum leyloş hamile demiş.Amcası da kesin k.pederimden duydu çünkü başka bilen yoktu biz söylemedik neyse halam beni arıyor aşk olsun hamileymişsin milletten duyuyorum vs.ki normalde halamla çok yakınız haftada 2 kere araşırız alındı bana o kadar yakınız söylemedin diye ben delirdim ya ben söylemek istesem halama söylerim zaten demek ki söylemek istememişim gidip eşimin amcası söylüyor yemin ederim adamı covid şüphesiyle ihbar edip karantinaya aldırasım var insanlar neden bu kadar hadsiz ? Ne tepki verirdiniz siz olsanız ? Eşime söyleyeyim mi ?

Ben de kızardım böyle yayılmasına hamileyken. İlk 3 ay istememiştim ama tabi ki eşimin ailesi yayıyordu :D şu an bakıyorum da amma boş vaktim varmış ve kafam :D çocuk olunca uyudu mu yedi mi hasta mı oldu vs demekten göz görmüyor bu tür şeyleri. Boşverin Allah size bağışlasın yavrunuzu önemli olan bu.

Halama neden söylüyor bir de görür görmez sanki sordular ona k.pederin demesi yanlış tabi o ayrı ama gidip de gelinin hakasına da söyle dememiştir
Suç kayınpederinizde, amca da değil. Ki ben eşinizin ailesini komple patavatsız hatırlıyorum eski konularınızdan. Allah yardım etsin, o kv ve o kp ile zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah başka dert vermesin düşük yaptın veya başka bişiy oldu vs yada hamilesin yahu duysalar ne olacak şu derdinizi anlamıyorum. Sevincinizde üzüntünüzüde paylaşın insanlar duysun rahat olun o zaman bu kadar insanlara kızmazsınız çok enteresan yani

Eşimin akrabalarına bakıyorum hepsi ayrı cins gerçekten keşke kara tinaya alsalar da rahat etsek.Ben hamileyim ama daha çok yeni önceki bebeğimi kaybettiğim için çok kimseye söylemedik aileler biliyor annem babam eşimin annesi babası o kadar halalar teyzeler falan bilmiyor çünkü kötü sonuçlandığında millete laf anlatması zor oluyor bu yüzden kimseye demedik.Her neyse bir yerde benim halamla eşimin amcası karşılaşmışlar eşimin amcası görür görmez X abla naber biliyor musun ben amca oluyorum leyloş hamile demiş.Amcası da kesin k.pederimden duydu çünkü başka bilen yoktu biz söylemedik neyse halam beni arıyor aşk olsun hamileymişsin milletten duyuyorum vs.ki normalde halamla çok yakınız haftada 2 kere araşırız alındı bana o kadar yakınız söylemedin diye ben delirdim ya ben söylemek istesem halama söylerim zaten demek ki söylemek istememişim gidip eşimin amcası söylüyor yemin ederim adamı covid şüphesiyle ihbar edip karantinaya aldırasım var insanlar neden bu kadar hadsiz ? Ne tepki verirdiniz siz olsanız ? Eşime söyleyeyim mi ?
Siz Çok normalsiniz bakıyorum da. Burada yakını virüs yüzünden sıkıntı yaşayan olabilir diye düşünmeyip yok ihbar edesim var, karantinaya alsınlar gibi söylemlere girebiliyorsunuz.

Böylesi sıkıntılı günler bunu gerçekten dert mi ettiniz?
Ettiyseniz amcaya değil kp'e kızın.
Aslında ona da kızmamak gerekiyor adam sevincini içinde tutamamış kardeşiyle paylaşmış.
Tüm sülaleyi gömecek, karantinaya aldırmak isteyecek kadar ne var ortada?
Ben anlamadım.
Ego, şımarıklık, kendini beğenmişlik, bencillik. Maalesef böyle.

Elin adamı biliyor da halanızın bilmemesi garip bence kimseye söylemeyin 12. Haftayı geçsin duyururdunuz

Bende esinizin amcasi size bi terbiyesizlik yapti sandim adam bise yapmamiski sevincini paylasmis kendince.patavatsizlik soyle olur sacimi bi yani uzun bi yani kisa sekilde kur kestirdim herkes de cok begendi cok yakistirdi bi gun kayinvalidemgildeyken esimin buyuk teyzesi geldi aaa gelin o guzel saclarina ne yaptirdin eskiden beslemelerin sacini boyle yaparlardi dedi bak bu terbiyesizlik had bilmezlik kadin hasta diye bise demedim o gidince kaynanami haşladim ben size yakinim diyemi boyle oluyor bendemi sizde uzak olayim nasil ben size saygi gosteriyorsam siz de gostereceksiniz dedim daha bacisini savunuyor bana hayir kimse benimle boyle konusamaz kucuk teyzesi de vardi o da duydu gitsin soylesin diye onun yaninda dedim ne kadar icime batmissa oh be rahatladim 😂😂 yani siz patavatsiz gormemissiniz

Deger veriyorlarki esinize size sevinclerini iclrinde tutamamis paylasmislar .. bu olay icin birilerini bozup gozden gonulden dusmeyin ..
yillarca bebek bekleyip sonrada dil ucuyla bile olsa hayirli olsunu duyamayan insanlar var ..
simariklik yapmayin ..
halanizada guzel bi aciklama yaparsaniz eminim anlayacaktir ..

Back
X