• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne niyet edersen o 'mu oluyo??

Öyle şey mi olur, kenara her "kötü gün" parası koyan kötü günü mü çağırmış oluyor?
Anneniz hastalık psikolojisinden dolayı biraz hassas muhtemelen, takılmayın derim.

herkese merhaba. Biz 3 kardeşiz babamız yok bizi bırakıp gitmiş annem öyle böyle büyüttü bir şekilde bizi ben memur oldum. Annemin hiç bir geliri yok memur olduğumdan bu yana az buçuk kenara para attım hep düşündüm yarın bi gün anneme bişey olsa hastalansa güvencesi yok o zaman kullanırım bu parayı diye ve nihayetindede öyle oldu annem bypass ameliyatı oldu ama hala iyileşemedi sürekli doktorlara gidiyoruz. ben evliyim eşim laf etmiyor sağolsun ama bi çok şeyi o kenara attığım paradan karşılıyorum. Geçen gün annem sordu harcıyorsun ama eşin bişey diyomu diye bende dedimki anne zaten ben bugünleri düşünerek kenara atmıştım. Annem çok bozuldu ne yani dedi benim hasta olacağımı düşünerekmi ayırdın parayı yani resmen sen hastalığı çağırmışsın dedi. hiç düşünmemiştim hastalığı çağırmak falan gerçekten böyle bişey varmı? Neyi düşünürsek omu geliyor başımıza?

annen de bi harikaymış... bakma sen ona, hastalık psikolojisi de geç.. üzme kendini

Allah aşkına ihtiyaç olunca ortada kalsaydı daha mı iyiydi? Önce tedbir sonra takdir demisler. Her zaman en iyiyi ummak ama en kötüye de hazır olmak gerek diye düşünüyorum...

Icin rahat olsun. En iyisini yapmisin. Herkes kötü gün icin kenara para atiyor. Bence anneniz hastaligindan dolayi stres yapiyor kendine

herkese merhaba. Biz 3 kardeşiz babamız yok bizi bırakıp gitmiş annem öyle böyle büyüttü bir şekilde bizi ben memur oldum. Annemin hiç bir geliri yok memur olduğumdan bu yana az buçuk kenara para attım hep düşündüm yarın bi gün anneme bişey olsa hastalansa güvencesi yok o zaman kullanırım bu parayı diye ve nihayetindede öyle oldu annem bypass ameliyatı oldu ama hala iyileşemedi sürekli doktorlara gidiyoruz. ben evliyim eşim laf etmiyor sağolsun ama bi çok şeyi o kenara attığım paradan karşılıyorum. Geçen gün annem sordu harcıyorsun ama eşin bişey diyomu diye bende dedimki anne zaten ben bugünleri düşünerek kenara atmıştım. Annem çok bozuldu ne yani dedi benim hasta olacağımı düşünerekmi ayırdın parayı yani resmen sen hastalığı çağırmışsın dedi. hiç düşünmemiştim hastalığı çağırmak falan gerçekten böyle bişey varmı? Neyi düşünürsek omu geliyor başımıza?

Sanırım anneniz hastalığın getirdiği psikoloji ile böyle söylemiştir.
Yoksa yaptığınız çok takdir edilesi bir davranış, hayırlı bir evlatmışsınız.

Öküz altında buzağı aramak gibi ? Saol kızım Allah razı olsun demek yerine ne demek o ilahi yarabbi :(

Annen hastalığın verdiği sıkıntıyla ne dediğini bilmiyor olabilir ne alaka yani ne hayırlı iyi bi evlat yetistrmsm beni düşünerek hareket etmssn allah razı olsn demek yerine gereksiz bı çıkış yapms siz yaşlılığına yada hastalığna verin umursamayn gecms olsn.

Hayır tabiii anneniz hastalığın vermiş oldugu etki ile alınganlık yapmıs. Para sadece hastalık ıcınde bırıktırılmez dunyanın bin bir turlu halı var ama hastalık denk gelmıs sız takılmayın annneıızn soyledıklerıne gecmıs olsun.

Yuh!
Yani bir iyi niyet böyle ters algılanır.
Anneniz totem yaptın beni hasta ettin demiş resmen..

Daha geçen gün eşime birikim yapamamakla ilgili konuşurken "Allah korusun bir hastalık falan olsa kenarda hiç bir şey yok" demiştim.
Ne yani ben şimdi hasta olalım mı istiyorum??

Belki annenin deme sekli kaba olmuş ama doğru bencede yani o an kafandan geçen gerçekleşebiliyor iyi ya da kötü ama düşünmüşsün anneni sonuçta.

Back
X