Ne o,ne ben adım atmıyoruz

cayir_faresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
144
0
46
Aydın
Kızlar bu aralar kafam birazcık karışık..:18:
Biri var.İlk tanıştığımız günden beri ondan hoşlanıyorum ve onun da bana ilgisi olduğunu farkettim.Fakat ben okul yüzünden ondan uzak bir şehirdeyim.Sık görüşemiyoruz.Ama Hergün beni arar mutlaka.Günaydın,iyi geceler mesajlarını hiç eksik etmez.Bazen meşgul olurum açamam merak eder falan.AMA BİR ADIM ÖTEYE GİTMİYOR BU İŞ!!Yani birbirimizden hoşlanıyoruz,konuşuyoruz,eğleniyoruz ama ne o,ne ben adım atmıyoruz.Aslında hoşlandığını söylemişti ,ima etti ama açık açık söylemediği için ben de olumlu ya da olumsuz birşey demedim.Ben istiyorum ki açık açık sorsun 'Senden hoşlanıyorum senin fikrin nedir'diye.Ama işte sormuyor.Sıkılmaya başladım artık.Ya benden karşılık bulamayacağını düşünüyor(biraz soğuk biriyim) ya da uzak olduğumuz ve görüşemediğimiz için hayatında ya da aklında başka biri var bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım??:16:Ondan fena halde hoşlanyorum bu arada kızlar.Fikirleriniz nedir?.:16:

Arkadaşlar yok mu fikri olan?Böyle cevapsız kalınca da insan kötü oluyor:(

niyetin nedir diye sorabilirsin, veya onun hayatinda oldugun yeri sana söylesin.. o söylemiyorsa sen acik acik sorki oda sana acik acik cevap versin.... yoksa böyleeeeeeeeeeeeeeee nereye kadar...

eğer ortada açık açık söylenilen bir şey yoksa ki imalar var diyorsun.bunu arkadaşlığınıza daha doğrusu samimiyetinize dayandırarak aklında biri olup olmadığını sorabilirsin?bu şekilde ondan hoşlandığın konusunda da açık bir kapı bırakmış olursun hem de biri varsa öğrenmiş olursun :34:

niyetin nedir diye sorabilirsin, veya onun hayatinda oldugun yeri sana söylesin.. o söylemiyorsa sen acik acik sorki oda sana acik acik cevap versin.... yoksa böyleeeeeeeeeeeeeeee nereye kadar...

Aynen öyle canım nereye kadarr?Öyle sorarsam da ilk adımı ben atmış gibi olmaz mıyım acaba?Ben biraz daha bekliyim en iyisi.Gururumdan evde kalıcam bu gidişle ya bakalım :1:

bence asla sen ilk adımı atma. erkek erkekliğini bilsin. eğer o adımı atmazsada yeteri kadar istemediği içindir bence

eğer ortada açık açık söylenilen bir şey yoksa ki imalar var diyorsun.bunu arkadaşlığınıza daha doğrusu samimiyetinize dayandırarak aklında biri olup olmadığını sorabilirsin?bu şekilde ondan hoşlandığın konusunda da açık bir kapı bırakmış olursun hem de biri varsa öğrenmiş olursun :34:

Dün aynısını söyledim canım:)Bunu özel numaradan biri arayıp rahatsız ediyormuş ben de 'Belki sevgilin yapıodur seni denemek için' dedim.O da ciddileşti 'Benim sevgilim yok.Özel numara aradığında da kız arkadaşımla konuşuyorum niye beni rahatsız ediyosunuz dedim' dedi:16:(benimle konuştuğu sırada aramıştı özel numara geçen haftalarda)Tabi duyunca şok oldum kahkaha atıcaktım zor tuttum kendimi:9:

açıkça sorardım ben olsam..
hergün mesajlaşmalar ,aramalar bunlar ne anlama geliyor bilmek istiyorum diye açıkça sor ,ne var bunda ..
gurur yapılacak bir mesele değil bu ..
hem böyle senelerce sürüncemede mi bekleyeceksin ..
belki de söyleyecek ama senden çekiniyor ,sen biraz onu yüreklendirirsen açılacak belki de sana ..
yok yüreklendirmezsen de uzun süre açılmasını bekleyebilirsin..
kendini basitleştirecek şekilde bir harekete girme tabi ama bunu sormanda hiçbir sakınca yok ..
her zaman açık ve net olmak gerekir..

açıkça sorardım ben olsam..
hergün mesajlaşmalar ,aramalar bunlar ne anlama geliyor bilmek istiyorum diye açıkça sor ,ne var bunda ..
gurur yapılacak bir mesele değil bu ..
hem böyle senelerce sürüncemede mi bekleyeceksin ..
belki de söyleyecek ama senden çekiniyor ,sen biraz onu yüreklendirirsen açılacak belki de sana ..
yok yüreklendirmezsen de uzun süre açılmasını bekleyebilirsin..
kendini basitleştirecek şekilde bir harekete girme tabi ama bunu sormanda hiçbir sakınca yok ..
her zaman açık ve net olmak gerekir..

Orası öyle tabii sonuçta o da insan ama korkuyorum sanırım.Belki dediğin gibi sorsam söylicek.Arkadaşız ya da senden hoşlanıyorum vs..Ama sormak çok zor geliyor bana.Önceki yaptığım hataları yapmaktan korkuyorum belki de ilk adımı atsın biraz peşimden gelsin filan istiyorum.Ama açık açık sormaktansa hoşlandığımı belli etmeyi tercih ederim sanırım canım.Ama fikirlerin için çokk sağol canımmm:13:

kendine güveni yok vur-kaç taktiği yapıyor. başlatacağı ilişkiyede güvenmiyor çünkü sadece ve sadece ilgiye muhtaç. onun sacede ilgiye ihtiyacı var..

Ne adım atarım,ne ararım artık!Dün çok kızdım ona.Yok vücut yapmış,yazın kızlara göstermek lazımmış baklavaları.Böyle yılışık yılışık muhabbetler yaptı ben de hiç sesimi çıkartmadım.
Belki reddedilmekten korktu açılmadı,belki gerçekten istemedi bilemiyorum ama umrumda değil artık.Bi öyle bi böyle..Oyuncak değilim ki ben!
Mesafemi koyup kendi yoluma bakıcam artık.İsteyen ADAM açık açık söylerdi.Neyse kızlar çok sağolun

Back
X