- Konu Sahibi cayir_faresi
-
Arkadaşlar yok mu fikri olan?Böyle cevapsız kalınca da insan kötü oluyor
niyetin nedir diye sorabilirsin, veya onun hayatinda oldugun yeri sana söylesin.. o söylemiyorsa sen acik acik sorki oda sana acik acik cevap versin.... yoksa böyleeeeeeeeeeeeeeee nereye kadar...
eğer ortada açık açık söylenilen bir şey yoksa ki imalar var diyorsun.bunu arkadaşlığınıza daha doğrusu samimiyetinize dayandırarak aklında biri olup olmadığını sorabilirsin?bu şekilde ondan hoşlandığın konusunda da açık bir kapı bırakmış olursun hem de biri varsa öğrenmiş olursun
bence asla sen ilk adımı atma. erkek erkekliğini bilsin. eğer o adımı atmazsada yeteri kadar istemediği içindir bence
açıkça sorardım ben olsam..
hergün mesajlaşmalar ,aramalar bunlar ne anlama geliyor bilmek istiyorum diye açıkça sor ,ne var bunda ..
gurur yapılacak bir mesele değil bu ..
hem böyle senelerce sürüncemede mi bekleyeceksin ..
belki de söyleyecek ama senden çekiniyor ,sen biraz onu yüreklendirirsen açılacak belki de sana ..
yok yüreklendirmezsen de uzun süre açılmasını bekleyebilirsin..
kendini basitleştirecek şekilde bir harekete girme tabi ama bunu sormanda hiçbir sakınca yok ..
her zaman açık ve net olmak gerekir..
kendine güveni yok vur-kaç taktiği yapıyor. başlatacağı ilişkiyede güvenmiyor çünkü sadece ve sadece ilgiye muhtaç. onun sacede ilgiye ihtiyacı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?