• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE OLACAGI BELLİ LMAYAN AŞKMI YOKSA MANTIK EVLİLİGİMİ SİZCE?

NEV123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1
2
3
28
CİDİİYETİ BİLE OLMAYAN BİR SEVGİMİ YOKSA MANTIK EVLİLİGİMİ KZLAR

Aşk gelip geçicidir , sevgi saygıdır baki olan ! Mantık evliliğindede kesinlikle eşine ilgin olması gerek yoksa ne kadar mantıkta olsa bi yere kadar yani..
bu arada ciddiyeti olmayan sevgiyi boşver gitsin kurduğun hayaller onla birlikte gider acı çekende yıkılanda sen olursun..

Aşksız bir evliliğin katlanılmaz olması çok olağandır.
Evlilik bir strateji oyunu değil ki.

Sevmediğin ,içinin titremediği biri ile nasıl ynı yastığa baş koyucaksın.

Bence kesinlikle Aşk evliliği.
Elebtte ilk günkü aşırı doz heycan hep sürmicektir.
Ama sevginin ve saygının kalıcı olması çiftlerin fedakarlığıyla olur.Sevgisiz fedakarlıkda olmaz.

aşksız evlilik zor diyoruz ama aşklı evlilikte çok mutsuz ediyor bazen hayat her zaman güneşlik olmuyor zor günlerde söylenen sözler ağır geliyor aşık oldugun adamdan duydugun herşey agrına gidiyor ama ben mantıklı bir evlilik yapsaydım daha güçlü dururdum karşısında üzmekten korkup kendimi üzmezdim....

merhaba bende sevrrek evlendim.maddi durumlardan dolayi cokta mutlu olamiyoruz cunku para olmadan olmuyor. esim de cok mutsuz hersey para olmus cunku!!! hamileyim uc bucuk senedir bu ani bekliyoruz 8 aylik hamileyim. esimin isi yok o yuzden esim de stresli bana da ilgi gosteremiyor surekli televizyon izliyor. ben yalniz kaliyorum cok yalniz hissediyorum kendimi. maddiyatin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum arkadaslar allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

aşksız evlilik zor diyoruz ama aşklı evlilikte çok mutsuz ediyor bazen hayat her zaman güneşlik olmuyor zor günlerde söylenen sözler ağır geliyor aşık oldugun adamdan duydugun herşey agrına gidiyor ama ben mantıklı bir evlilik yapsaydım daha güçlü dururdum karşısında üzmekten korkup kendimi üzmezdim....

insan diyor bazen keske mantik evliligi yapsaydim diye....ama bilmiyorum o zaman da baska sorunlar olur muydu...

evet malesef en azından ben bunu yaşıyorum eğer mantıkla yaptıgın birşey olsaydı böyle olmazdı

Ciddiyeti olan bir sevgi olmalı bence ciddiyetsiz sevgiyi ne yapacaksınız ?
Ama mantık evliliği yapıpta çok mutlu olan kocasına aşık olan insanlarda tanıyorum..

Niye birinden vazgecesin ki? Hem asik olacaksin hem de mantigina da uyacak ki evliligin bi manasi olsun. Yoksa evlenme ne gerek var

insan, mantiginin aldigi birine asik olursa evlenme kararini daha rahat verebilir diye dusunuyorum..

ask ta olmali mantikta ikiside birisi eksik kalirsa sanki bana gercek degilde evcilik gibi geliyor

Back
X