Ne olacak benim bu gagam? ( Resimli)

ezow

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
191
61
623
34
İstanbul
Arkadaslar Merhaba;
carsamba gunu ameliyatimi gerceklestirdik. Kemer problemim yok ancak burunun kanatlarinin kucultulmesi ve burun ucunda ki top gibi yuvarligin giderilmesiydi amacimiz... Gerci ben cok az da olsa kavis istedim ancak doktorum bana yakismayacagini soyledi ve ikna etti beni... Biliyorum henuz sisi tam olarak inmedi ama resmen gagaya benziyor burnum... Tecrubelerinze dayanarak soruyorum, su durumda ortalama yuzde kac bir kuculme olur sisin inmesiyle... lutfen yardimci olun
ilk fotograf once ki hali

simdi ki gaga hali

Ilahi :) oyle bi burnum olsa ameliyat olmazdım sahsen. Ama ameliyat sonrasi burnunuz baya sis, o sisler inince gayet ince ve guzel bi burnunuz olucak.

Yorumun icin oncelikle cok tesekkur ederim. Acikcasi aynaya baktigm zaman bir irem derici vakasiyla mi karsilastim acaba diye dusundum... Yorumun icimi rahatlatti cok sagol :)

Canim burnun cok guzel ameliyat olmadan da cok guzelmis neye takildin sen simdi:)

burnun gayet guzel olmus sisliler gidince cok daha iyi olacaktir acaba kime ameliyat oldunuz

Canim burnun cok guzel ameliyat olmadan da cok guzelmis neye takildin sen simdi:)

Canim profil olarak fena sayilmazdi burnum ancak, genisti bayagi ve burun ucu yuvarlakti. Sanirim palyaco burun deniyor... Burda ki bazi fotograflara bakiyorum 4. - 5. gunde bile burun kendini belli edecek sekilde sislikten kurtulmus. Irem Derici nin burnu gibi geliyor su an bana

İrem derici nerde sen nerdesin yapma:)

Kız sen deli misin :) Burnun çok güzel olmuş valla çok beğendim gerçekten:)
Ayrıca şiş burnun şu an dur bakalım biraz insin valla fıstık gibi burnun olmuş :)

Kız sen deli misin :) Burnun çok güzel olmuş valla çok beğendim gerçekten:)
Ayrıca şiş burnun şu an dur bakalım biraz insin valla fıstık gibi burnun olmuş :)

Yaaa gercekteeeen miii ? Icim icimi yiyor valla, kizlar cok tesekkur ediyorum hepinizee nefes aldirtiyorsunz

geçmiş olsun..bence gayet iyi görünüyor ama ödemler indikçe çok daha güzel olacak eminim

Fıstık gibi olmuş. Başlığı görünce Gargamel gibi bir şey bekledim bende. Her geçen gün şişlikler ineceği için gözüne daha güzel görünecek. Ameliyat sonrası duygusal kırılganlıklar olabiliyor, insan aynada gördüğünü farklı algılayabiliyor. Bir kaç haftaya daha iyi hissedersin canım.

Yaaa gercekteeeen miii ? Icim icimi yiyor valla, kizlar cok tesekkur ediyorum hepinizee nefes aldirtiyorsunz

Gerçekten tabiki canım ben çok beğendim bende salı günü ameliyat olucam ve çok heycanlıyım inşallah sizler gibi güzel bir burnum olur :)

Canim vallahi nasil baslik o ne cikacak karsima acaba dedim :) 4.gunun herhalde sialigin tavan yani. Suan oyle gelmesi normal. Ne kadar erken cikmis atel bu arada dikkatimi cekti :)..
Ama gayet guzel olmua cok cok daha kuculup kibqr bir hal alacak. Benim 1,5 ay oldu. Herhalde tamamen sislikliklerim gecti derken doktoralum kontrolde masajlara dev hala odem var dedi .. Oradan pay bic:)
Ve yeni burnun hayirli olsun :)

Cok tesekkur ediyorum. Aslinda erken oldugunu bende biliyorum ama aynaya bile bakmak istemiyorum. Bir de burda ki bazi arkadaslara bakiyorum yeni amelyat olmuslar ama direkt fistik gibi sislik fln belli bile degil... Korktum bu yuzden acaba bende mi sorun var diye... Insallah guzel bir sonuc cikar ortaya, hem saglk acisindan nefes alamama problemimden dolayi cok istedim hem de yillardir genisliginden rahatsizdim ve acikcasi ameliyat sonrasi gozlerime bile vuran bir agrim oldu... Umarim herseye degen bir sonuc cikar ortaya

Arkadaslar, bu arada yarin buyuk ihtimalle dikislerim alinacak. Acik ameliyat oldum, dikislerin alinmasi aci veriyor mu?

burnun yandan çok güzel..top felanda göremiyorum..daha şiş .tamamen inmesi ve turması 1 yılı buluyor canım..güle güle kullan ve kafanı fazla burnuna takmışsın..gayet hoş...

Bencede cok hos olmus. Ve o sislik baya baya incelecek hemde. Benmde burnum genis . Bende dusunuyorum olmayi. Yandan fena gozukmuyo ama onden baya toplu benimde patlican gibi :) Onden nasil oldu senin resim atabilir misin onden halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…