• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak benim bu halim alıngan mıyım?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
Dert midir bilemiyorum. Insanlar, ülkemiz nelerle uğraşıyor ama beni rahatsız eden bor konu var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü çevremde paylaşacak kimsem yok.

İki eltim var. Ne zaman görüşsek birbirlerine iltifatlar, abartılı sevgi gösterileri, kucaklarına yatmalar, ağızlarına çerez vermeler falan... Geçen yıl ailecek birlikte tatile gittik gitmez olaydım. Resmen ben yok musum gibi davrandılar. Bir tanecik eltim diyorlar yanımda gereksiz hareketler
...

Ben onlarla mıç mıç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.

Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok itici geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Merhaba kk,
Dert midir bilemiyorum. Insanlar, ülkemiz nelerle uğraşıyor ama beni rahatsız eden bor konu var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü çevremde paylaşacak kimsem yok.

İki eltim var. Ne zaman görüşsek birbirlerine iltifatlar, abartılı sevgi gösterileri, kucaklarına yatmalar, ağızlarına çerez vermeler falan... Geçen yıl ailecek birlikte tatile gittik gitmez olaydım. Resmen ben yok musum gibi davrandılar. Bir tanecik eltim diyorlar yanımda gereksiz hareketler
...

Ben onlarla mırç mırç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.

Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok yapmacik geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
Gülüp geçmeye devam edin. Kalpleri sadece Allah bilir. Allah herkese hak ettiği şekilde muamele etsin.
Modunuzu düşürmeye çalışıyorlar sanırım

Son düzenleme:
Amaaan hiç sevmem öyle ilişkileri.

Herkes aynı olacak, aynı şekilde iletişime geçeceksiniz diye bir şart yok.

Onlar yıllardır birlikte demek ki öyle hissetmişler öyle takılıyorlar, siz daha mesafeli birisinizdir belki de.

Bunları falan takmayın o tavırlarından rahatsız oluyorsanız çok yanyana takılmayın.

Ya ciddi duyarsızlar ya da sizin bir hareketiniz onlara kendilerini ezik hissettirecek bir eğitiminiz, eşiniz yahut eşinizin ailesinin size karşı farkedilir ihtimamı güzel yüzünüz hatta giyim tarzınız bile onları sinirlendirmiş yahut komplekse sokmuş olabilir. Konuşup konuşup birbirlerini fitlemişlerdir :KK48: boşver takılma demiyorum çünkü yok sayılmak bu dünyadaki tavırların en ağırı olabilir. Ya onlarla az görüşün ya bir hatanız olduysa af dileyin yahut görüşmek mecburiyetindeyseniz ve bir suçunuz olmadığını düşünüyorsanız alın karşınıza dimdirek sorun yani konuşun.

Merhaba kk,

...

Ben onlarla mıç mıç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.

Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok itici geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
Zamanında olumsuz biseyler yasadiniz mi acaba merak ettim maddi ya da manevi ?

Hayır ama ilk tanışmamızda diğer eltim laf sokmusttu ben de ondan sonra mesafemi koydum
Sizi kiskanmislar sanırım.Yazik böyle fesat insanlarla akraba olmak kötü.Ne kadarda takmayacagim kafaya desende mide bulandırıyor bu mevzular.Yaslari sizden büyük mü ya da sizin onlardan önde olmanızı sağlayan bir statünüz varsa bunlar normal diyebilirim

benim de nisanlimin ailesi cok icli disli, kuzenlerinin esleri falan elti gibiler. ben de onlarin yanina gidince boyle hissediyorum. ama sanki bana yapmiyorlarmis gibi geliyor. yani onlarin benden once de bir hukuku var sonucta ben sonradan eklendim.

onlar birbirleriyle takilmaya baslayinca nisanlim fark edip hemen dizimin dibinde bitiyor. sonra onlar da kiskanip birbirlerini unutup kocalarinin yanina gidiyorlar. :KK53:

ağızlarına çerez vermeler falan

Buna bozulunmaz, gülünür ve belgesel gibi izlenir.

"Aç ağzını aç" diye uzaktan fıstık filan atsanıza siz de ehehe. Maymuna atar gibi tövbest.
Niye benim böyle çevrem yok yaa, uzaktan izlemelik ne bir eltim ne bir görümcem, ne de bacanağım var üf. : (

Adsız.jpg

Ay ezik tipler eltileriniz, lutfen uymayin onlara gormeye tahammulum yok soylelerini.
size inat yapiyolardir. Kucumseyin onlari ezin baya.. ben olsam lafimi esirgemem sacman sapik hareketler eden insanlara. Belki biraz yaslarinin olgunlugunda normal insanlar olmayi denerler. Olmuyosa da gormezden gelin

Merhaba kk,

...

Elti konusu 😂en sevdiğim. Çok basit asla üçlü görüşme.küsmek iyi değil,merhaba merhaba en güzelidir.ama uğraşmak istersen biraz eğlenmek istersen çok basit bir taktik vardır. En kibirlisi en kendini beğenmişi hangisiyse ona yanaş.öv onu,doğumgününde filan hediye al,kahveye davet et diğerini yok say sana yaptıkları gibi o yokmuş gibi davran. Onunla samimi oldukça diğeriyle arası açılır. Zaten her gemi yürür elti gemisi yürümez.yakında birbirlerine girerler bir kıvılcım yeter😂

Back
X