• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak benim bu halim alıngan mıyım?

Ay ezik tipler eltileriniz, lutfen uymayin onlara gormeye tahammulum yok soylelerini.
size inat yapiyolardir. Kucumseyin onlari ezin baya.. ben olsam lafimi esirgemem sacman sapik hareketler eden insanlara. Belki biraz yaslarinin olgunlugunda normal insanlar olmayi denerler. Olmuyosa da gormezden gelin
Küçümseme laf sokma gibi bir huyum yok en iyisi mesafe ama bir araya mecburen geliyoruz

Merhaba kk,
Dert midir bilemiyorum. Insanlar, ülkemiz nelerle uğraşıyor ama beni rahatsız eden bor konu var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü çevremde paylaşacak kimsem yok.

İki eltim var. Ne zaman görüşsek birbirlerine iltifatlar, abartılı sevgi gösterileri, kucaklarına yatmalar, ağızlarına çerez vermeler falan... Geçen yıl ailecek birlikte tatile gittik gitmez olaydım. Resmen ben yok musum gibi davrandılar. Bir tanecik eltim diyorlar yanımda gereksiz hareketler
...

Ben onlarla mıç mıç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.

Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok itici geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
Fazla muhabbet iyi getirmez...çok sıkkı fıkı olmakta..zamanla o kuruyemişleri bir birlerinin kafalarına fırlatırlar🤣🤣🤣 aynen gül geç..dışlamak için kasti yapıyorlarsa kendi sorunları..illaki çok iyi olmalıyız diye bir derdin yok zaten.

Merhaba kk,
Dert midir bilemiyorum. Insanlar, ülkemiz nelerle uğraşıyor ama beni rahatsız eden bor konu var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü çevremde paylaşacak kimsem yok.

İki eltim var. Ne zaman görüşsek birbirlerine iltifatlar, abartılı sevgi gösterileri, kucaklarına yatmalar, ağızlarına çerez vermeler falan... Geçen yıl ailecek birlikte tatile gittik gitmez olaydım. Resmen ben yok musum gibi davrandılar. Bir tanecik eltim diyorlar yanımda gereksiz hareketler
...

Ben onlarla mıç mıç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.

Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok itici geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
Iyyyyy eltılerınızden soğudum.Bırak bırbırlerının mokunu yesınler .Sen keyfıne baksaydın.Dipnot ;Tatıle ya tek ya arkadasla yada anneyle gıtceksın 3. Kısıler hep sıkıntıdır

Bana öyle geliyor ki aslında birbirlerine o kadar sevgi dolu değiller ortamda sen olunca gıcıklığına kanka ayağı yapıyorlar. Kucağa yatmak ne ya ergen misiniz koca koca kadınlar bi destur deyin çüş yahu. Çok sinirlendim 😡

Ben olsam daha çok mutlu olurdum samimi olmalarına. Böyle abuk subuk bir ilişkiden uzak durduğum için 😂
Bence sizi dışlamaları çok büyük bir şans henüz farkında değilsiniz 🤭

Akılları sıra gösteriş yapıyolar size zavallılar. İlgilenmeyin. Zorunlu haller dışında da görüşmeyin. Bırakın mıç mıç yaşasınlar yalandan.

Merhaba kk,

...

Eltileriniz oldukça cahil kişilikler henüz hamlar ve kişilikleri oturmamış.
Onları cehaletleriyle başbaşa bırakın mesafenizi koruyun.bir süre sonra zaten araları o veya bu sebepten bozulacaktır ilk hamle size yanaşmaya çalışacaklar aman uzak durun..
Yada çok iyi anlaşmaya devam edecekler etsinler ilgilenmeyin aralarına girmeye çalışmayın onlara yaranmak için çabalamayın karşılıksız iyilik asla yapmayın
Bırakın ne veriyorlarsa onu alsınlar sizden
Aksi halde üzülen kırılan hep siz olursunuz

Merhaba kk,

...

Bana kızmazsınız umarım ama çok komik bir durum. Siz değil eltilerinizin yaptıkları komik. Koskoca insanlar kucağa yatmak, çerez yedirmek nedir? Size gösteriş yaptıklarını, size biz birliğiz mesajı vermeye çalıştıklarını düşünüyorum. Hiç muhattap olmayın derim. Siz samimi olmaya çalışmayın. Zaten kendi ilişkileri bile gerçek değil.

Aha da şuraya yazıyorum, kapışır yakında onlar. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir, hele eltiyle bilemiycem… 😂

Iyyyyy eltılerınızden soğudum.Bırak bırbırlerının mokunu yesınler .Sen keyfıne baksaydın.Dipnot ;Tatıle ya tek ya arkadasla yada anneyle gıtceksın 3. Kısıler hep sıkıntıdır
Onunla ilgili bir konu daha açacaktim :) Şöyle ki eşim bu sene ailesiyle tatile gitmek istiyordu tabi ben geçen sene ik defa gittim ve artık ailesiyle bir daha tatile gitmek istemiyorum. Ev kredisi yüzünden bu sene tatile gitmeyeceğiz Allah'tan kafam rahat ama seneye ve ondan sonraki selelerde onlarla tatile gitmemek için nasıl bir yol izlecegim bilemiyorum

Küçük akıllarıyla, küçük dünyalarında sizi sorun edinmişler, kıskandırmaya çalışıyorlar🤣
Ne basit ne salak insanlar var hala ya. 40 yıllık özbeöz kardeşime “bitanecik kardeşiiim” deyip ağzına çerez, şeker vermem. 15-20 yıllık dostlarım var, onlarla da bu tarz hafif davranışlara girmeyiz. Sizi kıskandırmaktan ziyade çok basit, çok hafif insanlar bunlar. Cringe yani başkası adına utanmak deyiminin tam karşılığı. Olsa olsa acınası gözlerle izlenir bu tipler.

Eltilerin savaşı filminde vardı. İkisi kesin sizden önce birbirleriyle uğraşıyordu siz gelince birleşip sizin üzerinize oynuyorlar. Tek hücreli canlılarda sık görülen bir durum.
Valla odun diyorlar bana ama kendi kardeşimle bile tatile gitmem. Ev ev istüne tatil tatil üstüne olmaz. Tatil benim kırmızı çizgim kimseyi istemem.
Vel hasıl mesafe iyidir mesafe. Bayılırım mesafeye mesafe kalp ben.

Küçük akıllarıyla, küçük dünyalarında sizi sorun edinmişler, kıskandırmaya çalışıyorlar🤣
Ne basit ne salak insanlar var hala ya. 40 yıllık özbeöz kardeşime “bitanecik kardeşiiim” deyip ağzına çerez, şeker vermem. 15-20 yıllık dostlarım var, onlarla da bu tarz hafif davranışlara girmeyiz. Sizi kıskandırmaktan ziyade çok basit, çok hafif insanlar bunlar. Cringe yani başkası adına utanmak deyiminin tam karşılığı. Olsa olsa acınası gözlerle izlenir bu tipler.
Benden uzak dursunlar zaten ben istemiyorum umrumda değil ama bu sekilde davranarak yok sayılarak görmezden gelinmek bazen insanın zoruna gidiyor

Buna bozulunmaz, gülünür ve belgesel gibi izlenir.

"Aç ağzını aç" diye uzaktan fıstık filan atsanıza siz de ehehe. Maymuna atar gibi tövbest.
Niye benim böyle çevrem yok yaa, uzaktan izlemelik ne bir eltim ne bir görümcem, ne de bacanağım var üf. : (

Eki Görüntüle 2897859
Ay ne sıkıcı valla
Yazık 🤪

Konuya gelince de
Allah muhabbetinizi artırsın deyip kendi kendinize takılacaksınız
telefona bakın, kitap okuyun, tvye bakın filan 😁

Back
X