- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Canim uzgunum ama bir yay burcu erkegine bunu yapiyorsan bu is evlilige kadar varmaz zaten. Hic bir erkek, hic bir insan bu kadar denetlenmekten hoslanmaz. Cok gereksiz ve onur kirici birsey.
Guven sorunun var bunu acil asmalisin. Once kendine sonsuz guven, karsindaki insana da guvenmelisin. Yazik gunah yani sana da saplanti yapmissin resmen. Niye hayatinin merkezine koyuyorsun ki bu kadar. O sadece erkek arkadasin, bu kadar havaya sokma, biktirma kendinden.
Bende 12 yillik evliyim 3 yilda sevgiliydik. Sevgiliyken telefon numarasini bilmezdim, aramazdim ki, bir yilindada yurt disindaydi. Aklimin ucuna bile gelmedi nasil bir guven ve oz guvense artik :) ve hala boyleyim, boyleyiz. Telefonuymus bilgisayariymis hic ilgimi cekmez. Benim yapim boyle o ayri tabii. Ama boyle olmak oyle guzel ki tavsiye ederim herkese, kafani ona buna bozmaktansa birak akisina, birsey olacaksa zaten olur.
Kusu kacirmayim diye avcunda tutmaya calistikca bakmissin bogulmus.
Bu benden on kusur yas kucuk ama cok akilli bir arkadasimin lafiydi cok dogru bir laf.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sıkılgan biri zaten ve bu huyum yuzunden cok kavgalar ettik. Her söylediği lafı incelerim, kelimelerden bir anlam çıkarmaya çalışırım. O da haliyle sıkılıyor.
Evet sizde ki nasıl bir güvenmiş öyle :) Valla bravo.