Ne olacak benim bu halim..

Canim uzgunum ama bir yay burcu erkegine bunu yapiyorsan bu is evlilige kadar varmaz zaten. Hic bir erkek, hic bir insan bu kadar denetlenmekten hoslanmaz. Cok gereksiz ve onur kirici birsey.
Guven sorunun var bunu acil asmalisin. Once kendine sonsuz guven, karsindaki insana da guvenmelisin. Yazik gunah yani sana da saplanti yapmissin resmen. Niye hayatinin merkezine koyuyorsun ki bu kadar. O sadece erkek arkadasin, bu kadar havaya sokma, biktirma kendinden.
Bende 12 yillik evliyim 3 yilda sevgiliydik. Sevgiliyken telefon numarasini bilmezdim, aramazdim ki, bir yilindada yurt disindaydi. Aklimin ucuna bile gelmedi nasil bir guven ve oz guvense artik :) ve hala boyleyim, boyleyiz. Telefonuymus bilgisayariymis hic ilgimi cekmez. Benim yapim boyle o ayri tabii. Ama boyle olmak oyle guzel ki tavsiye ederim herkese, kafani ona buna bozmaktansa birak akisina, birsey olacaksa zaten olur.
Kusu kacirmayim diye avcunda tutmaya calistikca bakmissin bogulmus.
Bu benden on kusur yas kucuk ama cok akilli bir arkadasimin lafiydi cok dogru bir laf.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sıkılgan biri zaten ve bu huyum yuzunden cok kavgalar ettik. Her söylediği lafı incelerim, kelimelerden bir anlam çıkarmaya çalışırım. O da haliyle sıkılıyor.
Evet sizde ki nasıl bir güvenmiş öyle :) Valla bravo.

Diğer konuna yazmıştım sevgilin bana güven vermedi.
Seni denemiyor, silmeyi unuttu bence.

Senin de içinde bir yerlerde bir eksik var ki bu kadar takıyorsun, şüphecisin.
O yapmaz diye bir şey yok bu lafın boşluğunun sen de farkındasın aslında.

Yüzde yüz güvenme zaten, insanoğlundan her pisliği bekle.
Ama kendi kendini de yeme. Hayırlısı olsun Allah'ım karşıma çıkar bir şey varsa diye dua ederek ona emanet yaşa..

Bu hallerin sana da zarar, ilişkine de unutma.
Gidecek olan her türlü gider, sen tutamazsın..

yok canım silmeyi unuttuğunu sanmıyorum.
Neler görüp okuyoruz herşey olabilir bu yüzden içim hiç rahat olmuyor.

Sevgilinizle ilgili şüpheciliğiniz sevginizden ve sadakatinizden kaynaklanıyordum büyük ihtimal. Unutmayın, hiç kimseye gerekenden fazla değer verilmez, sizin kendi kalbiniz ruhunuz bedeniniz var, kimse yanınızda olmadan da yaşayabilirsiniz.

Genel olarak şüpheci, herşeyi düşünen yapınıza bakarsak; kendi böbreğinizi kontrol edebilir misiniz mesela, ya da akciğeriniz 1dk çalışmasa ne yapabilirsiniz? Gördüğünüz gibi daha kendi vücudunuzu kontrol edemiyorken etrafta olup biteni, ya da size yazılmış kaderi nasıl kontrol etmeyi düşünebilirsiniz ki...

Sadece kendi etki alanımızı kontrol edebiliriz bir miktar o kadar. Hiç üzmeyin kendinizi başkaları için, rahat olmaya çalışın. Demekki sizin iç savaşınızda bu konuda olacak, bu sayede kendinizi geliştireceksiniz :)

Çok seviyorum ve seviliyorum. Hani aksi olmasını düşünmek bile istemiyorum. Allah içimdeki kuruntularımı alır inşallah.
Devir kötü babana bile güvenme derlerya o hesap yani. Ve ben de çok sey gördüm ve yaşadım sanırım şüpheciliğimde bu yüzden.

Tatlımm bunaltmama işini bir yapabilsem. Beynim benden bağımsız içinde sürekli konuşan biri var resmen :)

Rahat bir nefes al böyle olunca, ben kendim kuruyorum diye tekrarla kendine. İlk aklıma gelen bu oldu, içindeki sesi susturmak için:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Rahat bir nefes al böyle olunca, ben kendim kuruyorum diye tekrarla kendine. İlk aklıma gelen bu oldu, içindeki sesi susturmak için:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Denicem canım teşekkür ederim. :16:

Çok seviyorum ve seviliyorum. Hani aksi olmasını düşünmek bile istemiyorum. Allah içimdeki kuruntularımı alır inşallah.
Devir kötü babana bile güvenme derlerya o hesap yani. Ve ben de çok sey gördüm ve yaşadım sanırım şüpheciliğimde bu yüzden.

Evet malesef devir kötü. Allah iyilerle karşılaştırsın. Şüphecilik, araştırmak, düşünmek mutlaka lazım daha ileri boyutlarda kararlar almadan önce.
Ben de yay burcu özgürlüğüne düşkündür, rahat takılır diye biliyorum. Sanırım sizde biraz zıt karakterlerin bir araya gelmesi gibi bir durum söz konusu.

Zıtlıkların yanında ortak noktalar da var ise, zıtlıklar aşılabilir. Önemli olan ortak fikir & zevk & faaliyet olması aranızda.

Evet malesef devir kötü. Allah iyilerle karşılaştırsın. Şüphecilik, araştırmak, düşünmek mutlaka lazım daha ileri boyutlarda kararlar almadan önce.
Ben de yay burcu özgürlüğüne düşkündür, rahat takılır diye biliyorum. Sanırım sizde biraz zıt karakterlerin bir araya gelmesi gibi bir durum söz konusu.

Zıtlıkların yanında ortak noktalar da var ise, zıtlıklar aşılabilir. Önemli olan ortak fikir & zevk & faaliyet olması aranızda.

Rahattır sıkılmaktan hoşlanmaz (her insan gibi).. Bazen abarttığımı ben bile farkediyorum ama elimde olmuyor kaybediyorum kendimi. Aslında eğlenceli biridir ve en önemlisi anlayışlıdır. Yanında rahatca derdimi anlatırım yargılamaz. Zaten bunun için seviyorum onu. Allah'ım hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Rahattır sıkılmaktan hoşlanmaz (her insan gibi).. Bazen abarttığımı ben bile farkediyorum ama elimde olmuyor kaybediyorum kendimi. Aslında eğlenceli biridir ve en önemlisi anlayışlıdır. Yanında rahatca derdimi anlatırım yargılamaz. Zaten bunun için seviyorum onu. Allah'ım hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Aslında böyle eğlenceli olanlar hayatın kötü yüzünü görünce kaldıramayabiliyorlar bence. Bir de dost acı söyler derler ya, ben karşımdaki insana bir dert anlatıyorsam beni uyarmasını da isterim üslubunca. Sadece dinleyip geçen, haklısın kardeşim diyen birini çok da samimi bulmam.

Tabi biz uzaktan yorum yapıyoruz, en doğru tespitleri siz yapabilirsiniz olayın içindeki bir kadın olarak.

Aslında böyle eğlenceli olanlar hayatın kötü yüzünü görünce kaldıramayabiliyorlar bence. Bir de dost acı söyler derler ya, ben karşımdaki insana bir dert anlatıyorsam beni uyarmasını da isterim üslubunca. Sadece dinleyip geçen, haklısın kardeşim diyen birini çok da samimi bulmam.

Tabi biz uzaktan yorum yapıyoruz, en doğru tespitleri siz yapabilirsiniz olayın içindeki bir kadın olarak.

Tabi canım anlayışıdırdan kastım hani hem sevgilim hem arkadaşım anlamında. Diğer türlü bende senle aynı fikirdeyim. Herşeye he diyenleri bende samimi bulmuyorum :)
Yaşayıp görcez açıkcası bakalım zaman.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Tabi canım anlayışıdırdan kastım hani hem sevgilim hem arkadaşım anlamında. Diğer türlü bende senle aynı fikirdeyim. Herşeye he diyenleri bende samimi bulmuyorum :)
Yaşayıp görcez açıkcası bakalım zaman.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Amin canım amin. Pozitif düşünelim pozitif olsun :)

Back
X