ne olacak benim bu platonik halim :(

tamarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
170
127
103
.......................................................

Son düzenleme:
zaten sürekli gördüğü biri değilmiş yani rededildiğinde sürekli görüpte kendini kötü hissetmiceksin ben olsam açıkça duygularımı söylerdim yani ne varki yani bi 10 yıl 15 yıl sonra bu durumlar çoooookkk normal olacak bayan olduğumuz için kendimizi duygularımızı saklamak zorunda olmıcaz reedilsen bile sana güzel bir anı olmuş olur ..:34:

Üstteki arkadaşın yorumuna katılıyorum :) ne kaybetmiş olcaksın ki. Reddetse bile sen düşünmezsin artık konuşsa mıydım acaba diye. Belki o da senden hoşlanmıştır bilmiyorum farketti mi seni ama ulaşamamıştır :) Dene şansını yani. Hiçbir şey kaybetmezsin :) Ben de böyle bi çocuğu beğendim geçenlerde :D ama açılamadım ve senin yaptığın gibi mağazanın sayfasından çocuğu bulmaya çalıştım ve ulaşamadım. Araştıracaktım ben de :) Ama benimkisi öylesine bi histi. Senin yazdıklarını okuyana kadar aklıma bile gelmedi :)

Bence irtibata geç ve fırsat vermeyi dene :) Bol şans :)

madem ona ulaşacak yolun var, bir mesajla başlayabilirsin, (eğer görüştüğü bir yoksa) hoşuna bile gidecektir.
sonunu buraya da yaz ama :)

böyle kafa yoracağına arkadaş olarak ekle gitsin önce,sonra bekle biraz hemen msj atma baktın yüz vermiyo oralı değil engellersin bidaha nerde görcek seni :))

Üstteki arkadaşın yorumuna katılıyorum :) ne kaybetmiş olcaksın ki. Reddetse bile sen düşünmezsin artık konuşsa mıydım acaba diye. Belki o da senden hoşlanmıştır bilmiyorum farketti mi seni ama ulaşamamıştır :) Dene şansını yani. Hiçbir şey kaybetmezsin :) Ben de böyle bi çocuğu beğendim geçenlerde :D ama açılamadım ve senin yaptığın gibi mağazanın sayfasından çocuğu bulmaya çalıştım ve ulaşamadım. Araştıracaktım ben de :) Ama benimkisi öylesine bi histi. Senin yazdıklarını okuyana kadar aklıma bile gelmedi :)

Bence irtibata geç ve fırsat vermeyi dene :) Bol şans :)

yorumun için teşekkür ederim :) bu arada yazmayı unuttum aldığım üründen dolayı numara alış verişimiz oldu. mağazaya ilk gittiğimde annemleydim :) istediğim üründen yoktu o da sipariş verelim gelince sizi ararım gelip alırsınız dedi ben de olur dedim. ertesi günü aradı ürünün geldiğini söyledi ama benim işlerim vardı birkaç gün sonra gittim. gittiğim gün de o yoktu izin gününe denk gelmişim :5: şansa bakar mısınız :5: bir daha da oraya gitmedim. ulaşamama gibi bir durumu yoktu yani ama belki de müşteri konumunda olduğum için aramaktan çekinmiştir diye düşünüyorum. ha bir de ben mağazanın sitesinden değil f....... ile başlayan siteden buldum çocuğu :)

madem ona ulaşacak yolun var, bir mesajla başlayabilirsin, (eğer görüştüğü bir yoksa) hoşuna bile gidecektir.
sonunu buraya da yaz ama :)

yorumun için teşekkürler :) hoşuna gideceğini biliyorum. kendi hoşlansın veya hoşlanmasın bir kız tarafından beğenilmek her erkeğin hoşuna gider. hele bir de kız benim gibi bu kadar takıntı yapmışsa iyice havalara girer :) benim korku ve çekinme sebeplerimden biri de bu zaten :/

Normal koşullarda olsa ondan adım bekle derdim ama karşılaşma şansın olmayan biriymiş o zaman en azından adresini ekleyip bi durum ölçümü yapabilirsin en azından ilgisi yoksa bu kadar üstüne düşüp takıntı halinde hayatına devam etmemiş olursun

Normal koşullarda olsa ondan adım bekle derdim ama karşılaşma şansın olmayan biriymiş o zaman en azından adresini ekleyip bi durum ölçümü yapabilirsin en azından ilgisi yoksa bu kadar üstüne düşüp takıntı halinde hayatına devam etmemiş olursun

doğru söylüyorsun aslında ama bi türlü cesaret edemiyorum işte :(

neden kimse buraya bakmıyor? :( burada platonik takılan pek yok sanırım :(

Hem hayatında olmasını istiyorsun hem de egosu şişmesin, reddedilmekten korkuyorum falan diyorsun.
Bu korkular isteğinle çelişiyor. Risk almaktan çekiniyorsan hiç bulaşmayacaksın.
Ama ne olursa olsun şansımı deneyeyim, aklımda kalmasın dersen böyle oturup beklemek olmaz; adım atacaksın.
Dünden hazırmış demesin diyorsun da, dünden hazır olmak ne demek?
Birinden etkilendiğinde tabii ki onun için hazır olursun.
Bu kötü bir şey değil ki. Biraz kendine güvenin olsun.
Bakış açını değiştir ve harekete geç.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. beni yiyip bitiren bu durumu daha fazla içime atmak istemediğimden sizinle paylaşmaya karar verdim. belki saçma ve çocukça gelecek ama yine de anlatacağım :) bundan tam 5 ay önce gittiğim bir mağazadaki görevli çocuktan çok etkilendim :17: malum siteden profilini buldum ama net üzerinden iletişime geçmek istemedim çünkü beni dünden hazırmış gibi görsün istemiyorum. tabii bir de reddedilme riski var ki eğer reddedilirsem bunu kendime yediremem ve egosunu şişirdiğimle kalırım diye de çekiniyorum açıkçası... onunla tanıştıktan sonra da hayatıma girmek isteyenler oldu ama aklımda hala o olduğu için başkasını düşünmedim bile... internetten hakkında bir sürü araştırma yaptım memleketini, kardeşlerini, annesin,i babasını, hatta ev adresini bile buldum sanki gidecekmiş gibi :1: ortak hiçbir şeyimiz olmadığı için karşılaşma ihtimalimiz çok düşük. mağazaya da gidemem artık çünkü ayrılmış oradan :5: neden bu kadar etkilendim bilmiyorum... kaldı ki normalde bu tür konularda oldukça müşkülpesent bir yapım vardır ama sadece 1 kez görmeme ve geçen zamana rağmen ne yaparsam yapayım unutamıyorum :17: hayatımda olmasını çok istiyorum :16: sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var umarım yalnız bırakmazsınız beni...

hiç bişeycik olmazzzzzz açıl gitsin ölümlü dünya ortamlarınız aynı olsa tamam dicem en azından bi arkadaşlık olur aranızda ilerleyip ilerlememesi ona kalmış ekle sen sonra işte gidişata göre yazarsın ya ben denk geldi ekledim hatırladım magazadan falan sohbet sohbeti açar . direk çocuğa ay ben senden etkilendim dersev garip gelir onada zaten konuşuncada birbirinizden elektirik alırsanız oh ohhh :21::21:

Hem hayatında olmasını istiyorsun hem de egosu şişmesin, reddedilmekten korkuyorum falan diyorsun.
Bu korkular isteğinle çelişiyor. Risk almaktan çekiniyorsan hiç bulaşmayacaksın.
Ama ne olursa olsun şansımı deneyeyim, aklımda kalmasın dersen böyle oturup beklemek olmaz; adım atacaksın.

dünden hazır derken aslında şunu demek istemiştim. ben bu kadar zaman geçtikten sonra çocuğu arayıp bulup konuştuğum için '' bu kız bana aşık, gel desem gelir git desem gider, onu her türlü elde ederim'' hakkımda bu tarz düşünceler içerisine girmesini istemiyorum.

dünden hazır derken aslında şunu demek istemiştim. ben bu kadar zaman geçtikten sonra çocuğu arayıp bulup konuştuğum için '' bu kız bana aşık, gel desem gelir git desem gider, onu her türlü elde ederim'' hakkımda bu tarz düşünceler içerisine girmesini istemiyorum.

Tamam , doğru anladım zaten.
O yüzden de biraz kendine güvenin olsun dedim.
Düşüncen çok yanlış bence.
İlk adımı atan kız çantada keklik olmuyor çünkü.
Ben de adım attım hoşlandığım kişiye zamanında.
Tanıdıktan sonra nasıl bir kişiliğin olduğunu anlayacaktır.
Sen sadece onu tanımak adına bir adım atmış oluyorsun, gel bana istediğini yap demek için değil.

Son düzenleme:
Back
X