Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki arkadaşın yorumuna katılıyorum :) ne kaybetmiş olcaksın ki. Reddetse bile sen düşünmezsin artık konuşsa mıydım acaba diye. Belki o da senden hoşlanmıştır bilmiyorum farketti mi seni ama ulaşamamıştır :) Dene şansını yani. Hiçbir şey kaybetmezsin :) Ben de böyle bi çocuğu beğendim geçenlerdeama açılamadım ve senin yaptığın gibi mağazanın sayfasından çocuğu bulmaya çalıştım ve ulaşamadım. Araştıracaktım ben de :) Ama benimkisi öylesine bi histi. Senin yazdıklarını okuyana kadar aklıma bile gelmedi :)
Bence irtibata geç ve fırsat vermeyi dene :) Bol şans :)
madem ona ulaşacak yolun var, bir mesajla başlayabilirsin, (eğer görüştüğü bir yoksa) hoşuna bile gidecektir.
sonunu buraya da yaz ama :)
Normal koşullarda olsa ondan adım bekle derdim ama karşılaşma şansın olmayan biriymiş o zaman en azından adresini ekleyip bi durum ölçümü yapabilirsin en azından ilgisi yoksa bu kadar üstüne düşüp takıntı halinde hayatına devam etmemiş olursun
Öncelikle merhaba arkadaşlar. beni yiyip bitiren bu durumu daha fazla içime atmak istemediğimden sizinle paylaşmaya karar verdim. belki saçma ve çocukça gelecek ama yine de anlatacağım :) bundan tam 5 ay önce gittiğim bir mağazadaki görevli çocuktan çok etkilendimmalum siteden profilini buldum ama net üzerinden iletişime geçmek istemedim çünkü beni dünden hazırmış gibi görsün istemiyorum. tabii bir de reddedilme riski var ki eğer reddedilirsem bunu kendime yediremem ve egosunu şişirdiğimle kalırım diye de çekiniyorum açıkçası... onunla tanıştıktan sonra da hayatıma girmek isteyenler oldu ama aklımda hala o olduğu için başkasını düşünmedim bile... internetten hakkında bir sürü araştırma yaptım memleketini, kardeşlerini, annesin,i babasını, hatta ev adresini bile buldum sanki gidecekmiş gibi
ortak hiçbir şeyimiz olmadığı için karşılaşma ihtimalimiz çok düşük. mağazaya da gidemem artık çünkü ayrılmış oradan
neden bu kadar etkilendim bilmiyorum... kaldı ki normalde bu tür konularda oldukça müşkülpesent bir yapım vardır ama sadece 1 kez görmeme ve geçen zamana rağmen ne yaparsam yapayım unutamıyorum
hayatımda olmasını çok istiyorum
sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var umarım yalnız bırakmazsınız beni...
Hem hayatında olmasını istiyorsun hem de egosu şişmesin, reddedilmekten korkuyorum falan diyorsun.
Bu korkular isteğinle çelişiyor. Risk almaktan çekiniyorsan hiç bulaşmayacaksın.
Ama ne olursa olsun şansımı deneyeyim, aklımda kalmasın dersen böyle oturup beklemek olmaz; adım atacaksın.
Dünden hazırmış demesin diyorsun da, dünden hazır olmak ne demek?
Birinden etkilendiğinde tabii ki onun için hazır olursun.
Bu kötü bir şey değil ki. Biraz kendine güvenin olsun.
Bakış açını değiştir ve harekete geç.
Hem hayatında olmasını istiyorsun hem de egosu şişmesin, reddedilmekten korkuyorum falan diyorsun.
Bu korkular isteğinle çelişiyor. Risk almaktan çekiniyorsan hiç bulaşmayacaksın.
Ama ne olursa olsun şansımı deneyeyim, aklımda kalmasın dersen böyle oturup beklemek olmaz; adım atacaksın.
Dünden hazırmış demesin diyorsun da, dünden hazır olmak ne demek?
Birinden etkilendiğinde tabii ki onun için hazır olursun.
Bu kötü bir şey değil ki. Biraz kendine güvenin olsun.
Bakış açını değiştir ve harekete geç.
dünden hazır derken aslında şunu demek istemiştim. ben bu kadar zaman geçtikten sonra çocuğu arayıp bulup konuştuğum için '' bu kız bana aşık, gel desem gelir git desem gider, onu her türlü elde ederim'' hakkımda bu tarz düşünceler içerisine girmesini istemiyorum.