• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak böyle?

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
herkese iyi akşamlar...

Arkadaşlar ben derim şu erkekleri ne yapmalı olduğu gibi kabullenmeli yoksa isyan edip bayrakları kaldırmalı.yada kendimizden vazgeçip onlar gibi mi olalım...

Anlayamıyorumm...Gül gibi masum temiz namuslu eşlerini aldatanları...

Anlamıyorumm..Sevgimizi ellerine sunduğumuzda ve ruhumuzu onlara teslim ettiğimizde değişik bir şekle girmelerini...

Anlayamıyorum...Zamanla saygılarını toz haline getirmelerini...

VAllahi anlayamıyorum..

Olaya kısa gircem arkadaşlar....bugün kuzenim ve erkek arkadaşıyla dışarı kahve içmeye gittik..bişeyler anlattı...kalakaldım gene ben..çocuk ve agbisi çeşmede turizmçilik yapıyorlar..otel işletiyorlar..agbisi 4 yıllık evli gencecik güzel eşi ve 2 yaşında kızları varmış..3 gün evvel yengesi ordaymış sonra izmire gitmiş evine..2 gün evvel ağbisi arabasıyla bir hatunla gelmiş hatun paraylşa tutulanlardanmış..çocuk demiş agbi bu ne iş.sen sus karışma biz yatcaz demiş..ağbisine ne yapcak çocuk dimi..neyse bunlar sabahlamışlar sabah çocuğu uyandırmış git kahvaltılık al demiş..oda demiş gitsen al demiş..aralarında tartışmışlar...adam gitmiş kahvaltılık almış..güzel bir sofra kadının ayağına kadar getirmiş..ve kadını 3 saat sonra yollamış..kuzenişmin nişanlısı bunu hazm edememiş.yengesi aramış demiş agbin nerde diyememiş kadınla yukarıda yalan sölemek zorunda kalmış...ve orayı öle bırakıp istanbula geldi..

diyor ya ben bakarım benim aklıma gelmedi böle bişey..ne iğrençlik...

kızlar iğrençdeğilmi harbi nie böleler birde bişey olmamış gibi nasıl eşinin yuzune bakcak..çocuğunu öpcek..paralı kadın getiriyor yaa...eşi daha güzelmiş...ve eşi sonsuz güveniyor..

ya ben kimseye artık güvenmiyorum..çoğu kişi yapmaz yapmaz benim eş diyordur yada sevgili ya uyutuluyorsak....

offf daral geldii Allah hepmizin hakkında hayılısını versin böle şeylerden esirgesin...

Aşk benim için sadece sadakatdemek başka bişey değill....

kadıncagıza yazık kocasına güweni sonsuz
insan kime güweneceini bilmio bazen en güwendiii beklemedii şey yapıo çok kötü bi durum

tek iş erkek analarında.
oğullarını herşeye sahip olma hakkı var olan yarı tanrı gibi yetiştirmezlerse, kimsenin canı yanmaz.
ama bu memlekette birebir erkekler böyle yetiştiriliyor.
eskiden toprak için bilmemne için derlerdi, şimdi o da yok. soy üremesi denen olaya gülüp geçiliyor çoğu yerde.
ama erkek analarının davranışlarında hiç bir değişiklik yok.
onlarda bitiyor iş.
nihayetinde, oğulalrının alacağı her ahtan onlar da sorumlu. oğullarından daha çok sorumlu.
kendileri bir kadın olduğu halde, diğer kadınları ezmesi için oğlunu yetiştirdiği için.

Bir insanin ruhunda pislik olduktan sonra ne yaparsan yap o insan degismez....bugün ortaya cikmazsa bile yarin, öbür gün, bir ay, bir sene, 10 sene sonra cikar yine cikar o pislik meydana....:hulya:

Bunun ne yetistirme ile nede egitim ile alakasi var bana göre.....Alimden zalim zalimdende alim dogar demisler.....ne Analar Babalar var, ellerinden geldigi kadar düzgün adam gibi yetistirmeye calissalarda Evladinin icinde Pislik varsa ne gelir elden?:delphin:

Veya 3.tane üni bitirmis okumus bilinclenmis kalibini görsen adam sandigin tiplerden ...ama ilk firsatda karisini aldatiyor....ilk kavgada tekme tokat girisiyor.....coluk cocugnun rizkini elin fahiselerinle kumar masalarinda yiyior....mirmirmirmir

Vicdan ve Allah korkusu.....bunlar bir insanda olmadigi vakit her türlü pisligi bekleyebilirsin...
Aldatirda...Döverde, Söverde.......:kahve:

Rabbim bu iki özelligi kalbinde tasiyanlarla karsilastirsin insallah...:Saruboceq:

ozaman erkekler aldatılmayı hakediyor tabi bunu yapan erkekler!!!! yetiştirilme tarzı da cok onemli erkek yaapr erkek dayanamaz bilmemne sanki bizde yok o duygu o istek yok erkeksiz bir dunya diye bir kampanya baslatmak lazım he

ozaman erkekler aldatılmayı hakediyor tabi bunu yapan erkekler!!!! yetiştirilme tarzı da cok onemli erkek yaapr erkek dayanamaz bilmemne sanki bizde yok o duygu o istek yok erkeksiz bir dunya diye bir kampanya baslatmak lazım he

aldatan ancak kendini alçaltır arkadaşım. biz alçak olmadığımız için yapmıyoruz, aramızdaki fark bu. istekmiş bilmemneymiş boş işler bunlar. sadece arkasına sığınılan bahaneler.

hepsi aynı değil tabii erkeklerin,

içlerinde gayet beyefendi olup düzgün yaşayanlarıda var,
sadrazamın sol yumurtalığından olduğunu sananlarıda...!

Son düzenleme:

Prostat olasıcalarşakkıdı

aids neyim bulaşmalıki hepsine tek tek görmeliler dünya kac bucak:delphin:

tek iş erkek analarında.
oğullarını herşeye sahip olma hakkı var olan yarı tanrı gibi yetiştirmezlerse, kimsenin canı yanmaz.
ama bu memlekette birebir erkekler böyle yetiştiriliyor.
eskiden toprak için bilmemne için derlerdi, şimdi o da yok. soy üremesi denen olaya gülüp geçiliyor çoğu yerde.
ama erkek analarının davranışlarında hiç bir değişiklik yok.
onlarda bitiyor iş.
nihayetinde, oğulalrının alacağı her ahtan onlar da sorumlu. oğullarından daha çok sorumlu.
kendileri bir kadın olduğu halde, diğer kadınları ezmesi için oğlunu yetiştirdiği için.

Biri bana mı seslendiiii...Yettim garii..

Ahhh.canım oğlumu kadın ezen bir erkek değilde destekleyen,paylaşan bir erkek olarak yetiştirmeyi istiyorum.
.Ama gel gör ki..Ben bunu düşünürken, bana çeçoron bir gelin düşerse:sinifsinif:, bu seferde ezilen benim oğlum olacak..Ne yapmalı bilmem..benneyaptımki
Arada bir de hööööt desin yaaa.:kedi:.(benim oğlum için geçerli bu)kaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana,erkek veya kız çocuğu fark etmez..Özgüvenli,adil,vicdanlı ve dürüst yetiştirmek..İşte bunları çocuklarımıza verirsek, zaten konu nispeten çözülmüş olacak..

parayla aldatma olayını hiç anlamıyorum zaten.. yani sonuçta eşi varken neden başkasına para verip bu işi yapıyolar ki???

nasıl mideleri kaldırıyor anlamıyorum.belkide o kadın birisi ile oldu sonra yıkanmadan geldi ,bu adamlada oldu
iğrençççççççççç

ama emin olun kadın aldatmayı düşünürse inanın daha pis aldatırlar..ve yakalanmazlar..keşke bunlarıda anlayabilseler.gerçi yapınca kendine oluyor gene yaa

kuzenin niye böyle bişeyi eşine söylemiyoki telefonda

zaten bu erkeklerin hatalarını gizleye gizleye tepeye çıkıyorlar

söyliyceksin ne hali varsa görsün hesabını kendi versin

sonuçta kendiside bir bayan...aynı şey kendine yapılsa.........güzelmi

kuzenin niye böyle bişeyi eşine söylemiyoki telefonda

zaten bu erkeklerin hatalarını gizleye gizleye tepeye çıkıyorlar

söyliyceksin ne hali varsa görsün hesabını kendi versin

sonuçta kendiside bir bayan...aynı şey kendine yapılsa.........güzelmi

kuzenim kadını tanımıyor kuzenimin erkek arkadaşının başına gelmiş izmirde çocukta bırakıp gelmiş istanbula..sadece ağbisinin ve eşini erkek arkadaşından biliyor.çocukta söylemiyor ucunda ağbisi var..

bende annelerine suç buluyorum
oğlum yapar oğlum eder.
analarına bile ezdirdikten sonra
elin bir kadının karşısında küçükde düşürürler bunlar.

Allah islah etsin ne diyelim ki.
Artik o kadar cok ki bu olaylardan, eskisi kadar sasirmiyoruz bile.
Yapacak olani istersen 24 saat kontröl et, yine yapar.
Karakteri temiz degilse, temizlenemezde.
Allah korkusuda sart.
Coook eskiden bu olaylar neden olmuyormus acaba?
Cünkü insanlarin icinde Allah'a olan bir korku varmis.
Simdiyse unutulan degerlerin yerini, pisliklerle dolu düsünceler aldi.
Yazik.

Back
X