aile çevre karın doyurmuyo malesef.sabrediyorum etmesine ama insanın bir süre sonra nereye kadar sürecek böylr diye düşünmeden edemiyo malesef.artık ikili ilişkimiz zarar görmeye başladıDiger konunu da okudum. Kocan senin ailenin yasadigi ile tasinmaz tabi orada dogmus ailesi cevresi orada. O fikri aklindan cikar bosa huzurunu bozma bence. Isi varmis az da gorsen sabret yani adam eglencesine sizi ihmal etmiyo alninin teriyle calisiyo evde de dinlensin birak da sogutma kendinden
eşime ikimizinde memleketi olan yere taşınalım diyorum maddi olarak rahat olacağımıız için oda istemiyo sebebi oraya alışamazmış ama burda çok sıkıntı çekiyoruz hem çalışma ssati çok hem gece çalışıyo hem sigorta yok yani bizi burada tutan hiç bişey yok ailesi var ama hiç bi faydaları yok.ve bu şekilde çalışmasından dolayı birbirimizle olan ilişkimiz sarsılıyo.Ilk konunuzdan yuzeysel olarak bahsedebilir misiniz?
Aranizda gercek sevgi saygi varsa cok calsmasi sizi bir irinize daha cok baglar erkekkerin ggeneli esinin memleketine gitmek.istemezler malesef bunu sorun yapma bence onemli olan esinle beraberken guzel vakit gecirebilmek.diye dusunuyorum.eşime ikimizinde memleketi olan yere taşınalım diyorum maddi olarak rahat olacağımıız için oda istemiyo sebebi oraya alışamazmış ama burda çok sıkıntı çekiyoruz hem çalışma ssati çok hem gece çalışıyo hem sigorta yok yani bizi burada tutan hiç bişey yok ailesi var ama hiç bi faydaları yok.ve bu şekilde çalışmasından dolayı birbirimizle olan ilişkimiz sarsılıyo.
geçiremiyoruz işte sohbet edelim bırak telefonu zaten birbirimizi göremiyoruz diyorum.ne sohbeti diyo otur işte ne istiyosun benden falan diyo ama bende evde tek yaşıyo gibş hissediyorum kendimi böyle olunca.Eger
Aranizda gercek sevgi saygi varsa cok calsmasi sizi bir irinize daha cok baglar erkekkerin ggeneli esinin memleketine gitmek.istemezler malesef bunu sorun yapma bence onemli olan esinle beraberken guzel vakit gecirebilmek.diye dusunuyorum.
Tamam Ama esinle iletisim problemin varsa nereye gidersen git degismez ki onemle olan bastan bu problemleri asmaniz.geçiremiyoruz işte sohbet edelim bırak telefonu zaten birbirimizi göremiyoruz diyorum.ne sohbeti diyo otur işte ne istiyosun benden falan diyo ama bende evde tek yaşıyo gibş hissediyorum kendimi böyle olunca.
oeası öyle tabiki ama önce böyle değildik son zamanlarda boyleyiz yani bu durum yıpratıyo bizi yada benmi öyle düşünüyorum bilemiyorum.yorumlarınız için sağolunTamam Ama esinle iletisim problemin varsa nereye gidersen git degismez ki onemle olan bastan bu problemleri asmaniz.
ben şu düşüncedeyim,arkadaşlar ilk konumu belki hatırlayanlar vardır.eşimi başka bir şehre taşınmaya ikna edemiyordum (iş ve maddi sıkıntılardan dolayı)isteyen tekrar okuyabilir.durumda bi değişiklik olmadı biz hala aynı sıkıntılarla yaşamaya devam ediyoruz.ama aramıza artık soğukluk girmeye başladı.zaten adamın yüzünü birbirimizi günde bi kaç saat ancak görüyoruz.o eve geldiğinde biz uyuyo oluyoruz (küçük bebeğim var)kalkıyo kahvaltı yapıyo çıkıyo 1 enfazla 2 saat oturuyo bizimle.ozamanlardada nette takılıyo.ne bi sohbet ne muhabbet. bişey sorarsan cevap verir okadar.zaten çocukla evden çıktığım yok arkadaşım yok hiç.bende bigün yine tel.elindeyken aldın yine eline yüzümüze baktığın yok falan dedim.bi sürü laf saydı ne istiyosun sen benden ne yapmamı bekliyosun ne güzel oturuyoruz işte.falan filan işte. doğru dürüst izini bile yok birbirimizden uzaklaşıyoruz ama o farkında değil sanırım.nasıl davranıyım ne yapayım.bu arda ilk konumuda okursanız belki durumu tam olarak anlaşılır.yorumlarınızı bekliyorum.
şu anki sorum şehir değişikliği falan değil aramızdaki durum sadece ben bu sıkıntılardan dolayımı bu hale geldik diye düşünmeye başladım durum daha net anlaşılsın diye o konuyu anlattım.anlaşılamadım sanırım.Sehir degistirmek nealaka o sehirde daha uygun saatleri olan iş hic mi kalmadi ??? Ve gittiginizde kesin bulabilecek mi ayrica sen evde sıkılıyor olabilirsin haklisin ama yorgunsada laf sokma yuzumuze bakmiyorsun filan diye ben olsam bende kizardim daha ilimli yaklasmayi denedin mi optun ettin yani da durdun mu ilgilenmesede ? Ayrica bebekle niye disari cikamiyorsun millet kucucuk bebegiyle cikiyor tamam simdi havalar soguk zaten ben bebegim yokken bile cikmiyorum cok gerekmedikce ama bence ustune gitme bunaltican iyice
Olabilir adamin evde gecirecegi kisitli vakti varsa yorgunsa kendine mi zaman ayiracak sana mi bebege mi buda robot degil ya sonucta bence :/ daha az yogun olan bir is baksa birde oyle deneseniz fena olmaz imkan varsa oda kendince hakli belkide sende kendince haklisinşu anki sorum şehir değişikliği falan değil aramızdaki durum sadece ben bu sıkıntılardan dolayımı bu hale geldik diye düşünmeye başladım durum daha net anlaşılsın diye o konuyu anlattım.anlaşılamadım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?