ne olacak böyle.

cennettim

nazlım
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
313
58
123
İstanbul
arkadaşlar ilk konumu belki hatırlayanlar vardır.eşimi başka bir şehre taşınmaya ikna edemiyordum (iş ve maddi sıkıntılardan dolayı)isteyen tekrar okuyabilir.durumda bi değişiklik olmadı biz hala aynı sıkıntılarla yaşamaya devam ediyoruz.ama aramıza artık soğukluk girmeye başladı.zaten adamın yüzünü birbirimizi günde bi kaç saat ancak görüyoruz.o eve geldiğinde biz uyuyo oluyoruz (küçük bebeğim var)kalkıyo kahvaltı yapıyo çıkıyo 1 enfazla 2 saat oturuyo bizimle.ozamanlardada nette takılıyo.ne bi sohbet ne muhabbet. bişey sorarsan cevap verir okadar.zaten çocukla evden çıktığım yok arkadaşım yok hiç.bende bigün yine tel.elindeyken aldın yine eline yüzümüze baktığın yok falan dedim.bi sürü laf saydı ne istiyosun sen benden ne yapmamı bekliyosun ne güzel oturuyoruz işte.falan filan işte. doğru dürüst izini bile yok birbirimizden uzaklaşıyoruz ama o farkında değil sanırım.nasıl davranıyım ne yapayım.bu arda ilk konumuda okursanız belki durumu tam olarak anlaşılır.yorumlarınızı bekliyorum.

ilk konunuzun linkini atsanız daha rahat yorum yapabileceğim. ama bence biraz daha kendınıze özen gösterip kocanıza ilk adımı siz atsanız? yanı demek istiyorum ki mesela güzel bi sofra hazırlayın, güzelce giyinin makyaj yapın parfum sıkın, neden böyle yaptığınızı özel bi gün mü oldugunu vs sorarsa ilişkinizi tazelemek istediğinizi söylersiniz. yani ilk adımı atın bi, ama güzelce atın bakalım ne oluyor

Diger konunu da okudum. Kocan senin ailenin yasadigi ile tasinmaz tabi orada dogmus ailesi cevresi orada. O fikri aklindan cikar bosa huzurunu bozma bence. Isi varmis az da gorsen sabret yani adam eglencesine sizi ihmal etmiyo alninin teriyle calisiyo evde de dinlensin birak da sogutma kendinden

Diger konunu da okudum. Kocan senin ailenin yasadigi ile tasinmaz tabi orada dogmus ailesi cevresi orada. O fikri aklindan cikar bosa huzurunu bozma bence. Isi varmis az da gorsen sabret yani adam eglencesine sizi ihmal etmiyo alninin teriyle calisiyo evde de dinlensin birak da sogutma kendinden
aile çevre karın doyurmuyo malesef.sabrediyorum etmesine ama insanın bir süre sonra nereye kadar sürecek böylr diye düşünmeden edemiyo malesef.artık ikili ilişkimiz zarar görmeye başladı

Ilk konunuzdan yuzeysel olarak bahsedebilir misiniz?
eşime ikimizinde memleketi olan yere taşınalım diyorum maddi olarak rahat olacağımıız için oda istemiyo sebebi oraya alışamazmış ama burda çok sıkıntı çekiyoruz hem çalışma ssati çok hem gece çalışıyo hem sigorta yok yani bizi burada tutan hiç bişey yok ailesi var ama hiç bi faydaları yok.ve bu şekilde çalışmasından dolayı birbirimizle olan ilişkimiz sarsılıyo.

Eger
eşime ikimizinde memleketi olan yere taşınalım diyorum maddi olarak rahat olacağımıız için oda istemiyo sebebi oraya alışamazmış ama burda çok sıkıntı çekiyoruz hem çalışma ssati çok hem gece çalışıyo hem sigorta yok yani bizi burada tutan hiç bişey yok ailesi var ama hiç bi faydaları yok.ve bu şekilde çalışmasından dolayı birbirimizle olan ilişkimiz sarsılıyo.
Aranizda gercek sevgi saygi varsa cok calsmasi sizi bir irinize daha cok baglar erkekkerin ggeneli esinin memleketine gitmek.istemezler malesef bunu sorun yapma bence onemli olan esinle beraberken guzel vakit gecirebilmek.diye dusunuyorum.

Eger

Aranizda gercek sevgi saygi varsa cok calsmasi sizi bir irinize daha cok baglar erkekkerin ggeneli esinin memleketine gitmek.istemezler malesef bunu sorun yapma bence onemli olan esinle beraberken guzel vakit gecirebilmek.diye dusunuyorum.
geçiremiyoruz işte sohbet edelim bırak telefonu zaten birbirimizi göremiyoruz diyorum.ne sohbeti diyo otur işte ne istiyosun benden falan diyo ama bende evde tek yaşıyo gibş hissediyorum kendimi böyle olunca.

Esin belki isinde zorluk yasadikca kendi farkeder bazi seyleri ama sen ustune gitme bence.Eger konu zitlasma asamasina gelirse evliligin zarar gorcek gibi duruyor.Haklisin ama bunu esini cok bogmadan mantikli taraflari sakin sakin anlatarak soyle umarim gonlunce olur

geçiremiyoruz işte sohbet edelim bırak telefonu zaten birbirimizi göremiyoruz diyorum.ne sohbeti diyo otur işte ne istiyosun benden falan diyo ama bende evde tek yaşıyo gibş hissediyorum kendimi böyle olunca.
Tamam Ama esinle iletisim problemin varsa nereye gidersen git degismez ki onemle olan bastan bu problemleri asmaniz.

bu taşınma konusuyla ilgili çok tartıştıysanız aranıza soğukluk girmiş olabilir. bu konuyu bi daha açmamak üzere kapatın. aranızdaki iletişim problemine odaklanın. eşinizle evde olduğu sürede çok üstüne gitmeden konuşmaya çalışın

Sehir degistirmek nealaka o sehirde daha uygun saatleri olan iş hic mi kalmadi ??? Ve gittiginizde kesin bulabilecek mi ayrica sen evde sıkılıyor olabilirsin haklisin ama yorgunsada laf sokma yuzumuze bakmiyorsun filan diye ben olsam bende kizardim daha ilimli yaklasmayi denedin mi optun ettin yani da durdun mu ilgilenmesede ? Ayrica bebekle niye disari cikamiyorsun millet kucucuk bebegiyle cikiyor tamam simdi havalar soguk zaten ben bebegim yokken bile cikmiyorum cok gerekmedikce ama bence ustune gitme bunaltican iyice

arkadaşlar ilk konumu belki hatırlayanlar vardır.eşimi başka bir şehre taşınmaya ikna edemiyordum (iş ve maddi sıkıntılardan dolayı)isteyen tekrar okuyabilir.durumda bi değişiklik olmadı biz hala aynı sıkıntılarla yaşamaya devam ediyoruz.ama aramıza artık soğukluk girmeye başladı.zaten adamın yüzünü birbirimizi günde bi kaç saat ancak görüyoruz.o eve geldiğinde biz uyuyo oluyoruz (küçük bebeğim var)kalkıyo kahvaltı yapıyo çıkıyo 1 enfazla 2 saat oturuyo bizimle.ozamanlardada nette takılıyo.ne bi sohbet ne muhabbet. bişey sorarsan cevap verir okadar.zaten çocukla evden çıktığım yok arkadaşım yok hiç.bende bigün yine tel.elindeyken aldın yine eline yüzümüze baktığın yok falan dedim.bi sürü laf saydı ne istiyosun sen benden ne yapmamı bekliyosun ne güzel oturuyoruz işte.falan filan işte. doğru dürüst izini bile yok birbirimizden uzaklaşıyoruz ama o farkında değil sanırım.nasıl davranıyım ne yapayım.bu arda ilk konumuda okursanız belki durumu tam olarak anlaşılır.yorumlarınızı bekliyorum.
ben şu düşüncedeyim,
nerede yaşadığını yada yaşamadığını hissettiren eştir, yani siz nereye giderseniz gidin hangi işte çalışırsa çalışsın adamın evlilik anlayışı buysa hiç bişey değişmez. bence uzak durun belki boğulmaya gelemiyordur, sizde onunla ilgilenmeyin, siz ona değil o size özlem duysun, bide öyle deneyim. böyle uğraşırsanız sizde bi gün yorulursunuz, ilgi dilenmek insanı çok yıpratıyor çünkü tecrübeyle sabit:)

Sehir degistirmek nealaka o sehirde daha uygun saatleri olan iş hic mi kalmadi ??? Ve gittiginizde kesin bulabilecek mi ayrica sen evde sıkılıyor olabilirsin haklisin ama yorgunsada laf sokma yuzumuze bakmiyorsun filan diye ben olsam bende kizardim daha ilimli yaklasmayi denedin mi optun ettin yani da durdun mu ilgilenmesede ? Ayrica bebekle niye disari cikamiyorsun millet kucucuk bebegiyle cikiyor tamam simdi havalar soguk zaten ben bebegim yokken bile cikmiyorum cok gerekmedikce ama bence ustune gitme bunaltican iyice
şu anki sorum şehir değişikliği falan değil aramızdaki durum sadece ben bu sıkıntılardan dolayımı bu hale geldik diye düşünmeye başladım durum daha net anlaşılsın diye o konuyu anlattım.anlaşılamadım sanırım.

şu anki sorum şehir değişikliği falan değil aramızdaki durum sadece ben bu sıkıntılardan dolayımı bu hale geldik diye düşünmeye başladım durum daha net anlaşılsın diye o konuyu anlattım.anlaşılamadım sanırım.
Olabilir adamin evde gecirecegi kisitli vakti varsa yorgunsa kendine mi zaman ayiracak sana mi bebege mi buda robot degil ya sonucta bence :/ daha az yogun olan bir is baksa birde oyle deneseniz fena olmaz imkan varsa oda kendince hakli belkide sende kendince haklisin

1. Canım yazdığın önceki konuyu biraz okudum. Taşınma konusunda haklısın.

2. Fakat bu kadar fazla taşınma konusunu gündem yapman çok sıkıcı bir durum, eşinle senin arana biraz soğukluk girmesine neden olmuş. Yani eşinin bu kadar soğuk mesafeli davranması oldukça normal, artık kendini evde senin yanında huzursuz hissediyor. Hatta sen bugünlerde taşınma konusunu konuşmasan bile şu an sen her konuştuğunda eşin konu oraya gelicek sürekli bir huzursuzluk çıkacak diye düşünüyordur.Mühtemelen de sürekli bu konuda inat ederek konuşman onu anlamadığını düşünmesine bile sebep olmuş. Onun huzuru bozulmuş, seninde huzurun bozulmuş bu kadar basit.

3. Taşınma konusunu bir süreliğine ertele, eşinle bir süre bu konuyu konuşma. Mesela 2 hafta bu konuyu açma.

4. Eşine artık yüzümüze baktığın yok demişsin, sanki biraz kabalık sinirlilik var gibi. Onunla kaba sinirli konuşmak yerine tatlı dille konuş. Yani adam sonuçta artık huzursuz hissediyor kendini sende ona böyle davrandığın sürece adam kendini baskıda hissediyor. Onunla tatlı dille konuş, ona hiç birşey olmamış gibi davran. Mesela ona tatlı bir sürpriz yapabilirsin,mesela onun çok sevdiği yemeği yaparak güzel bir sofra açabilirsin. Onunla tatlı dille konuşarak mesela aşkım seni özledim filan diyebilirsin.:KK60::KK60::KK60:Eşine iyi davranman onun kendini huzurlu hissetmesine neden olacak ve aranızdakı buzlar ericek.:KK68::KK68::KK68:

5.Bak söylediklerimi yap eminim çok daha iyi sonuçlar elde ediceksin. Aranızdaki mesafeyi daha fazla büyütme.Dediklerimi yap eminim yuvanızda yeniden huzur olucak, hem sen hem eşin mutlu olucak. Bende ne zaman birşeyde inat yapsam karşı taraf israr edince önce bir sinirleniyorum sonuçta istediğim şeyin hemen olmasını istiyorum fakat işler daha da kötü oluyor. Sürekli bu konuyu açtığım için artık yüzümü bile görmek istemiyorlar. Sonra diyorum ki ben galiba yanlış yoldayım en iyisi tatlı dille konuşuyum. Bir süre tatlı tatlı konuşuyorum, o konuyu hiç açmıyorum, arayı düzeltiyorum iyice, daha sonra bir süre sonra bir yolunu bulup istediğimi yaptırıyorum. Yani biraz sabırlı ve hoşnut ol, sabretki herşey gönlünce olsun tatlım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
Back
X