• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak böyle

üzülme bile canım ya bırak o üzülsün kaybettiğine yansın daha iyisi çıkar karşına şu saatten sonra istese dahi seni dönüp bakma derim ben

türk-kürt evliliği türkiyede çok yaygın... zaten içiçe yaşıyoruz normal değil mi ki evliliklerin olması? hepsi mi sorun yaşıyor? sanmıyorum... ha tercih etmez saygı duyarım ama illa sorun olur demek de çok doğru değil bence...

Ailem için sorun olabilir aklıma takılıyor bu konu dedi kızlar. Aile. Olsa Türk u tercih eder dedi. Ama asilabilir bu sorun da dedi seni tanımak isterim dedi. Ne cevap vermeliyim acil

Ailem için sorun olabilir aklıma takılıyor bu konu dedi kızlar. Aile. Olsa Türk u tercih eder dedi. Ama asilabilir bu sorun da dedi seni tanımak isterim dedi. Ne cevap vermeliyim acil
e tamam
tanıyın işte birbirinizi, ona göre karar verin

Gorustukten sonra karar vermeliyiz dedi. Ben de sen böyle bi ayrım yapiyorsan gorustukten sonra ne değişecek dedim cvp bekliyorum

Bence Türk - Kürt olarak demiyorum da aileler arasında çok fazla kültür farkı varsa adam da ailesine düşkünse(ki öyle görünüyor) sorun olabilir.

Hazmetmedigi için yazmamis :-/ ailesiyle yüzyüze konuşmak istediğini ve yanlış anlaşıldığını söyledi. Bilmiyorum ne olacak bu belirsizlikler beni hasta ediyor :-/

O Türkmüş de insan değilmiş arkadaşım boşver...
Hepimizin soyu Adem ile Havva iken, bu caka satmak nedir yahu?

Fazla uzatmadan "birbirimizi tanıyalım. Zamana birakalim" deseydin keşke. "Sen şimdiden böyle yapıyorsan..." falan gibi suclayici tavırlar itici olur. Yumuşak olmalısın.

Ayrıca annem babam öz be öz Türk. Ve ben bir zazaya aşığım

Bu çağda ırk farkına takılanları da hiç anlamıyorum ve geri kafali buluyorum

İnsan değilmiş demeyelim de önyargılı diyelim.
Ülkemizi kutuplaştiranlar sağolsun.
Gayet de değişebilir bu önyargı.
Ben, faşizm ve ırkçılık söz konusu olunca bu kadar sert olabiliyorum.
Neye karşı önyargı?
Irkçılık tam bir karaktersizlik örneğidir benim nezdimde.
Doğu kültürü diye bir şey var, bunu bütün kürt halkına mal etmek ne kadar doğru?
Aynı şekilde karadeniz, ege, iç anadolu kültürü de var ama o yöreli insanlar size uygulanan bu tavırla karşılaşmıyorlar.
Kısaca, insanın milliyeti olmaz arkadaşım.
İnsanın iyisi ve kötüsü olur.
Ve bu şekilde düşünen, bu görüşlere sahip bir ailenin yetiştirdiği adamın, hiçbir şekilde sizi memnun edebileceğine inanmadım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kürt erkek arkadasim olmustu benimde bir zamanlar, aile yapisi benim aileme cok uygundu sadece kendi dürüst cikmadigi icin ilerletemedik. Simdi bir karadenizliyle evliyim, o kadar cok kültür farkimiz varki anlatmakla bitmez.
Sonuc olarak insan insan olsun, anlayis merhamet saygi sevgi olsun, türkmüs kürtmüs cerkezmis fasa fiso

Sebebini sormadan bilemezsiniz.. Eğer gerçekten derdi etnik sorunsa.. Hiç umutlanmayın.. İlk siz yol verin.. Çünkü ısrarla bu tip konulara, (ki şimdiki zamanda ne yazıkki daha çok siyasi sebeplerle) böyle düşünüyorsa, güle güle deyin..

Merhaba kk üyeleri sürekli takipci yim ama yeni üyelik alıp yazmak istedim kafam çok karışık. Bi haftadır biriyle evlilik amaçlı tanistirildik arkadaşım tanıştırdı. Çok güzel konuşuyorduk. İlk defa birinden bu kadar etkilendim görüşmeden bile. Yüz yüze henüz görüşmedik. Ama iki gündür söyle bi şey oldu. Benim kürt olduğumu bilmiyormus öğrenince konuşmaları mesajları azaldı ve soğuk konuşmaya başladı bi anda. Ve şimdi kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl konusmaliyim
Istemiyor olabilir illa bi Kürtle evlenmk zorunda da degil.

Ben de Bi kürtle 21 yıldır evliyim mutluyum .çok mert ve dürüst bir insan benim eşim . Yeni evliyken sorunlarımız oldu tabi ama bazen aynı köyden iki insan evleniyor da anlaşamıyor

Ben Türküm eşim Kürt.
7.5 senelik evliyim.
Kültürle alakalı bir sorun yaşamadık çok şükür hiç.
Bunun ayrımını yapanlara da anlam veremiyorum hiç.
Eğer ırk ayrımı için soğuk davranıyorsa gerçekten bi cacık olmaz o ilişkiden.

bu ırkçılık falan değil aslında. mesela bende Urfalıyım kürt değilim ve hep asla bir kürtle evlenmem derdim. ki evlenmedim de. bu tamamen aile ile ve akrabalar ile alakalı. üzgünüm canım.

Back
X