Ne olacak bu halim....

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
offfffff n esıkıcı bi haayt yaşım 24 olmaya 1 hafta kaldı hala bi sevgilim yok çok mu çirkinim ne yapım çirkinsemde ALLAH yarattı ne yapacagım bilmiyorum artık evlenmek istiyorum yokol muyor kimse bana yaklaşmıyor kızlar kafayı yiyecegim meselgim iyi ama hala biri yok ne yapmalıyım rabibm artık açsın şu nkısmetimi ne olacak bu halim of eski sevgilim bile biri ile çıkıyor hala bende tık yok ne olacak bu halim çok kötüyüm bunalımdayım resemn

bence oncelıkle halınıze sukretmelısınız kı işiniz saglammıs..
sevgılı ıse ayarınca bulunmazkı o sızı elbette bulcaktır bı yerde ..
kısmetınızde var ıse elbette evlılıkde olcaktır ama bukadar ısyan etmemelısınız..
emın olun artılarınız daha coktur hayatınızda..
cırkın kımse yokdur hayatta bakımsız vardır..
arkadas cevrenıze soyle bı haber salın yakın dostlarınıza elbette cevrenızde sıze uygun bı eş adayı vardır..dılerım yakında kavusursunuz..

cnm hiç üzme kendini..eminimki cok güzel bi bayansındır..bu işler öle ha diyince olmuyo biliosun..bazen o haa diyince verdiğimiz kararlar bizi yanlışa götürebiliyo..hem görende yaslandın evde kaldın zannedicek..daha cok gencsin..ama bu bulundugun ortamlada ilgili bişey..bulundugun ortamlarda sana uygun biri cıkmaması senin sucun değilki..bu kadar takma kafaya bence

canım bi dakka yaaa...dur noluyoruz..bu dert bi sende yokki ama bu kadar bunalım yapmaya gerekte yok..ben 30 yaşlara merdiven dayadım,ucundayım hatta ama bu senin yada benim istememle olmaz kii...aşk iki kişilik,sevgi,paylaşım..forumların genelinde sevgilerinden bahsedenler olduğu kadar bi o kadarı da yalnızlıktan şikayetçii..ilk önce yalnız olmadığını bil bu konuda..öyle aramakla buluna bişiy olsaydı emin ol hepimiz bir şekilde bulurduk ama ne çalışma,ne azim,ne aramak...vs hiç bişiyle olmaz bu duurm..bekleyip görmekten başka..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin öncelikle,o vakte kadar da -yani o kişi karşımıza çıkana kadar-kendimizi paralayıp güzelliğimizden ödün vermemize,sağlığımızı bozmamıza,kafayı sıyırmamıza gerek yok değil miizemuszemus

herkesin sevgilisi olmak zorunda deilki. hayatında dogru ınsanla karsılasmak ıcın daha vaktın var demekkı bence hayatın tadını cıkar özgur özgur madem işinde iyi. insanin sevgilisi olunca da evlenince de bazı şeyleri mutlaka kısıtlanıyor. bu donemi üzülmekle değil mutlu olmakla gecırebılırsın bence :))

insan sevgilisi olmadığı zaman mutsuzmu oluyor?? 24 yaş çokmu geç bir yaş?? ben 26 yaşındayım benimde yok sevgilim sen 24 yaşına geldim sevgilim yok diyorsan ben ölim ozamaan :))
Offllayıp poflicağına bence şükretmesini bil... Ne acelen varr onuda anlamış değilim illa evlenmelimisin illa hayatında birimi olmalı hiç boş olmamalımısın??
Bak daha önce biri olmuş hayatında ve onu bile takip ediyorsun hayatında biri varmı yok diye.. Başka şeylere ver kendini aktivitilere katıl kafanı dağıt, elbet günü birinde olur Ama Bu nasıl bir yazıdır diyeceğine RABBıM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA demesini bil BENCE....

Her şey kısmet. Sana tavsiyem yeni ortamlara gir, sosyal aktivitelerini artır. ılla ki karşına birileri çıkar üzülme canım.

24 geç bi yaş deilkii.hayırlısını iste Allahtann.elbet bi kısmetinn wardırr.zmanı gelince çıkar karşına:1closedeyes:

konunuz asklarımız , hayallerimiz bolumune tasinmistir
e hadi songul hanım

caniim takma kafana allah yazdiysa mutlaka olucaktir bak ben 27 yasimdayim haline sükret bence:)

offfffff n esıkıcı bi haayt yaşım 24 olmaya 1 hafta kaldı hala bi sevgilim yok çok mu çirkinim ne yapım çirkinsemde ALLAH yarattı ne yapacagım bilmiyorum artık evlenmek istiyorum yokol muyor kimse bana yaklaşmıyor kızlar kafayı yiyecegim meselgim iyi ama hala biri yok ne yapmalıyım rabibm artık açsın şu nkısmetimi ne olacak bu halim of eski sevgilim bile biri ile çıkıyor hala bende tık yok ne olacak bu halim çok kötüyüm bunalımdayım resemn

Canim dert ettigin seye bak ya. 24 nedir ki ileride evlendiginde gec evlendigine sükür edeceksin. Bence bu sevgili meselesine bukadar takma hayatin tadini cikarmaya bak. Elbet senin kismetin biryerde bekliyor ölüm ve dügün günü asla sasmaz mis. Sen nekadar kafayada taksan bunu degistiremezsin!

Insanlar ne dertlerle ugrasiyor sen bunun icin bunalima giriyorsun canim sükür etmesini ögrenmelisin baksana herseye sahipsin birkac yil sonra evlensen nolur

senin derdin eski sevgilinin seni unutup başkası ile beraber olması boshayallersmile

sevgilin yok ohhh derdin tasan yok , ne ala:umursamaz:

mesleğin güzel ve mutlu isen , çok güzelolumunekankayizsmile

sağlığın yerinde ise, senden güzeli yok:umursamaz:

nasipse gelirmiş Yemen'denalkisalkisalkis

kader kısmet bu işler nerde karşına çıkacağı belli olmaz ki
allah gönlüne göre versin

kısmet kader bence bu ısler bende 3 sene sonra 30 olucam boyle dusunme benım bır ısım bıle yok en cok bu sıralar onu kafama takıyorum tabıkı hepsı olmalı ama zamana bıraktım sızde oyle yapın yaınız daha 24 cok erken umutsuzluga kapılmak ıcın

Back
X