Özlemek...
İnsani bir duygu. Bu bende eksik sanırım.
Özlediğim tek bir insan var. Beni büyüten, her şeyim olan anneannem. O da şuan gökyüzünde bir yerlerde olsa gerek. Ya da beni bekliyordur yine. Okuldan dönmemi bekliyordur. Dünya okulundan... Aman kızım üşütürsün diyordur yukarıdan. Sesleniyordur bana. Belki sıkma canını geçer diyordur. Ben ona kavuşacak mıyım? Görecek miyim onu? Kıyafetlerine bile kıyamıyorum. Saç tellerine bile. Gözümü kapatıp hayal ediyorum. Canım kızım ben seni merak ettim diyerek sarılıyor. Gülüyor. Akşam oluyor yemek yiyoruz. Espri yapıyor. Beraber uyuyoruz.
Sonra gözümü açıyorum bir kavga...Hiçbir şey eskisi gibi değil.
Annemi de çok seviyorum. Ama sanki evlenince evi özlemeyecekmişim gibi hissediyorum. Bende bu eksik işte. Gideceğim diye üzülemiyorum.
Ailemle hic bi sorunum olmadığı halde hiç ozlemedim ailemin evini. Eşimi çok sevdim, seviyorum. Bence bu çok güzel birşey.
Siz o evi bi zahmet ozlemeyin zaten. En kısa zamanda evlenin
Ailemle hic bi sorunum olmadığı halde hiç ozlemedim ailemin evini. Eşimi çok sevdim, seviyorum. Bence bu çok güzel birşey.
Siz o evi bi zahmet ozlemeyin zaten. En kısa zamanda evlenin
Özleniyor hemde çok özleniyor.annem babam ve kardeşlerimin hepsinin olduğu kahvaltı sofralarını çok özlüyorum.Ama ozlemeyenlerinde haklı sebepleri vardır anlayabiliyorum
Özleniyor hemde çok özleniyor.annem babam ve kardeşlerimin hepsinin olduğu kahvaltı sofralarını çok özlüyorum.Ama ozlemeyenlerinde haklı sebepleri vardır anlayabiliyorum
Evliliği merak ediyorum çünkü erkek arkadaşımı seviyorum. 2 yıldır beni hiç kırmadı hep alttan aldı sağolsun. Her ne kadar gel gitlerim olup kafam karışsa da sonunda yine onu istediğimi düşünüyorum. Kendi düzenimin olmasını da istiyorum.Annemi özlediğimde hemen giderim yanına ve sarılırım. Annenin yeri ayrı.
İnşallah cümlemizin. Hep hayal kuruyorum erkek arkadaşım şöyle bir baba olur. Şöyle ilgilenir. Onunla tanıştığımızda ilk nasıl bir baba olacağı ile ilgilenmiştim :)
Evliliği merak ediyorum çünkü erkek arkadaşımı seviyorum. 2 yıldır beni hiç kırmadı hep alttan aldı sağolsun. Her ne kadar gel gitlerim olup kafam karışsa da sonunda yine onu istediğimi düşünüyorum. Kendi düzenimin olmasını da istiyorum.Annemi özlediğimde hemen giderim yanına ve sarılırım. Annenin yeri ayrı.