- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Yaa zipzip beim derdim ne senin derdin ne arkadaş. Vazgectim ama nasil dicem diye soruyorum..Vazgectim de gitsin. Adamin yas tam kac ki?
Ahahahahhaha
Ya demekki endiseleri var konu sahibinin. Kötü birseye sebep olmaktansa vaz gecmesi daha iyi bence. Sonra vicdan azabi yasamasindan iyidir yani
Yaa zipzip beim derdim ne senin derdin ne arkadaş. Vazgectim ama nasil dicem diye soruyorum..
Bende boyle kotu seyler getiriyorum aklima. O yuzden pisman oldum.İyi olursa Allah'tan kötü olursa sizden bilecekler bu kadar basit .
Ben bir tanıdığımın ağlamalarına dayanamadım en son aracı oldum , nişanlılar şimdi ama çocuğun başını çok kötü yakmışım gibi hissediyorum , kızla görüşmüyorum artık .
Günlerce ağlandı bana bildiğin ağlandı , nişanlanır nişanlanmaz insan sevdiğinin ailesini hor görür mü ?
Resmen aşağılıyordu dayanamadım en son kötü olduk .
Zorla yamamadık ya sen istedin diye yaptık aranızı dedim ama desen ne .
İlla hayır yapacaksan baştan net ve açık konuş yoksa hiç bulaşma.
bırakın tanışsınlar yetişkin insanlar neticede anlaşamazlarsa olmaz zaten. siz vesile olmuşsunuz o kadar gerisi onların bileceği iş herkes herkesi birileriyle tanıştırıyor gayet normal biri durumKizlar neden boyle bi sey soyledim bilmiyorum. Esimin bekar bi arkadasi vardi benim de tanidigim. Fazla samimiyetim olmayan ama az cok tanidigim kadariyla iyi gorunen bi bayan is arkadasima tanismak ister misin diye sordum. O da olur dedi. İsin kotusu esim de arkadasina soyledi.Ama sonradan dusundum de boyle islere kalkismak istemiyorum. Sizce nasil kimseyi kirmadan bu isi kapatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?