Ne olacak simdi

İyi olursa Allah'tan kötü olursa sizden bilecekler bu kadar basit .
Ben bir tanıdığımın ağlamalarına dayanamadım en son aracı oldum , nişanlılar şimdi ama çocuğun başını çok kötü yakmışım gibi hissediyorum , kızla görüşmüyorum artık .
Günlerce ağlandı bana bildiğin ağlandı , nişanlanır nişanlanmaz insan sevdiğinin ailesini hor görür mü ?
Resmen aşağılıyordu dayanamadım en son kötü olduk .
Zorla yamamadık ya sen istedin diye yaptık aranızı dedim ama desen ne .
İlla hayır yapacaksan baştan net ve açık konuş yoksa hiç bulaşma.

Bende boyle kotu seyler getiriyorum aklima. O yuzden pisman oldum.

Ne bahane olursa artik.bulun bi bahane bence, Ben de esimle birilerinin tanistirmasyla evlendik, bizim aramiz kotu olsa, tanistiran kisi kendini sucluyor hemen, biz onu suclamiyoz elbette ama o hemen uzuluuor.. bence siz de onlar kotu olsalar kenfinize kizacaksiniz keske hic tanistirmasaydim diye,...mesela kiza diyin ki , oglanin annesi birini dusunuyomus ogluna, onunla tanisip gorusecekmis diyin, kiz da bisey demez artik herhalde..

bir şey olmaz yaa tanıştır. Ama 2 tarafa da de ki ben sadece tanıştırıyorum ikinize de kefil değilim.
kısmets olur zaten

artık olan olmuş..bu saatten sonra onlar görüşmek istemezse görüşmez...

artık dillendirmişsiniz işi.vazgeçmek bahane bulmak olmaz.tanıştırın ama ikisiyle de ayrı ayrı konuşun.'ben sadece tanışmanıza vesileyim ikinizi de tam olarak tanıyamam.iyi olur Allahtan kötü olur kuldan derler böyle bi durumla karşılaşmak istemiyorum.tanıştırdıktan sonra tanıyıp tanımamak,tanıdıktan sonra da ilişkiye başlamak sana kalmış' deyin.sonrasında da ilgilenmeyin.

İş arkadaşına şöyle diyebilirsin o kişinin görüştüğü biri varmış baştan söylemedi eşim sonradan öğrendi sana göre biri değil meselaa ya da kötü huyları olduğunu öğrenmiş eşim

İyi olursa Allah'tan
kötü olursa kuldan derler
o yüzden kimsenin işine karışmayın

bırakın tanışsınlar yetişkin insanlar neticede anlaşamazlarsa olmaz zaten. siz vesile olmuşsunuz o kadar gerisi onların bileceği iş herkes herkesi birileriyle tanıştırıyor gayet normal biri durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…