• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak şimdi

Ben genel olarak sinirli bir insanım ama onu da kontrol etmeyi öğrendim yaş gectikçe :dondurma: ciltte yaşlanma bence yok 35 yaşındayım ama kırışıklığım yok gibi (tabi şişman olduğumdan cildim de gergin olabilir :KK70: ) vajinada kuruluk bu libidoyla mümkün değil :KK8: ayrıca neden üzüldün bana anlamadim ki regli olmaya kim bayılıyor ki ben bayılayım ayda yılda 1 olsam pişik olurum alışık olmadığımdan :KK70: hem istediğim her an sevişebiliyorum engel yok :KK70:
Uff anlatmissin gormedim:eek:
Senin gibi libidosu yuksek cinsel icerikli bi hatunla hic bagdastirmiyor insan menapoz regl olamama fln... Gerci libidoya fln etkisi oluyor mudur bu durumlarin bilmiyorum ama sen ornegine bakinca:KK76:

Kiz nasi yani hic regl olmuyor musun:dondurma:

Uff anlatmissin gormedim:eek:
Senin gibi libidosu yuksek cinsel icerikli bi hatunla hic bagdastirmiyor insan menapoz regl olamama fln... Gerci libidoya fln etkisi oluyor mudur bu durumlarin bilmiyorum ama sen ornegine bakinca:KK76:

No :27: ama menepoza girdim mi bilmiyorum kendime öyle diyorum doğuştan menepozlu diye :KK48: bence olmuyor libido insanın içinde varsa vardır yoksa regli olsan da ne fayda :70:

No :KK53: ama menepoza girdim mi bilmiyorum kendime öyle diyorum doğuştan menepozlu diye :KK48: bence olmuyor libido insanın içinde varsa vardır yoksa regli olsan da ne fayda :KK70:
:KK70:
Yani baksana mevzu senin icin o kadar vazgecilmez ki vucudun bile onunde durmuyor, her daim hazir:KK22:

Back
X