Ne olcak böyle?

Quenn4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
16
4
slmlar ben yeni üyeyim ama yıllardır takip ediorum sayfayı şmdi sizinle paylaşmak çözüm bulmak istediğim bi konu war.. Ben bi ortadoğu ülkesnde yaşıyorum işim gereği burda kalmak zorundayım.1 yıl oldu geleli 6 ay önce bi müşterimiz geldi çoook yakşklı bi beyfendiydi gidene kadar gözlerimzi birbirimzden alamadk ve ben aşık oldum adama...adam bana karşı ilgili ama haftada 1 ya arar ya aramaz aradğnda da çok sıcak dawranır sanki her gün konuşuyormuşuz gibi gelir şirkete oturur Ayda 2 3 defa...gidene kadar onu izlerim.. ben her saniye onu düşünüyorum ama onun bana karşı ne hissetğni bilmiorm kestiremiyorum dilini az bildğim için sohbet edemioruz ne yapabilirim nasıl etkileyeblirim onu??

Öncelikle adam evli mi, sadece müşteri olarak mı geliyor, bu kadar bakmanız aslında yakışık alıyor mu gibi mühim soruları çözmeden aşık olmayın derim, ki sadece ortada tip olduğu için hoşlantı seviyesinde takılın bir süre, anlaşacak ortak dil bulamazsanız da uğurlar ola.

Adamda bana karşı boş değil şirketime bi arkdaş tawsiyesi üzerine gelmişti Ondan sonra biz o arkadaşla dışarıya bişeler yemeye çkmıştık baktım karşıdan o müşteri geldi karşı masaya oturdu arkadaşm gidip slm werdi müşteride ona şirkette göründüğünden daha güzel oldğunu söyle ona demiş arkadaşıma...

Blmiorm ama olabilirde... Arkadşmda çok iyi tanımıyor...daha doğrusu adam buranın tanınmış ailesinden adama öyle bişey sorma cesaretimiz yok ne benm ne arkAdaşmın..

Ya bilmiorm gülüşü oturuşu kalkışı ağırlığı herşeyi çok başka çok hAyatıma giren hiç bi erkeğe benzemiyor....

Bence evli olup olmadığını araştırın.

Ortadoğu ülkesi demişsiniz, Ortadoğuya defalarca gitmiş birisi olarak diyebilirim ki ordaki erkekler "genelde" erken evlenirler. Size çok dikkatli bakıyor olabilir, hatta numaranızı alabilir, çok çekici olduğunuzu söyleyebilir. Ama biraz araştrır da evli olduğunu anlarsanız şaşmayın. Tecrübeyle sabit. Araştırın mutlaka derim ben.

Ne yap et evli olup olmadığını öğren ondan sonra hareket et. Evli ise geç olmadan duygularını bitirirsin , evli değil ise bir şekilde o da senden hoşlanıyorsa mutlaka birleşir yollarınız

Numaramı zaten almştı şirkete gelmeden önce ewet çok dikkatli bakıyor konuştuğumda sürekli dudaklarıma bakıyor bni hep süzüyor we ısrarla onun dilini öğrenmem gerektğni söylüyor....

Suna asik oldum demeyin bari, hoslandim deyin. Insan tanimadan nasil asik olur? Bildigin adamin dis gorunusune kapilmissiniz siz. Daha kisiligini bile tanimiyorsunuz. Bunlar cok ergence geldi bana ki yasinizin en az 20den fazla sanki. Adamla konussaniz anlassaniz ne olacak, ilerisini gorebiliyorsunuz? O ortadogudan bir ulkede, siz Turksunuz. Millet ayni sehrin farkli koylerinden evleniyorda bir suru sorun cikiyor ortaya, siz farkli bir kulturden, farkli bir ulkeden bir insanla mi gelecek dusunuyorsunuz? Hem bu insanla daha ayni dili bile konusamiyorsunuz nasil anlasacaksiniz yahu?

Siz once bu yukardaki sorulara cevap verin de sonra hayal kurmaya devam edersiniz. Gerceklere donun bir zahmet. Ha isin girgirindaysaniz, gonul eglendirmece olarak dusunuyorsaniz orasini bilemem. O zaman bakismaya devam edin.

Ewt o konuda çok zor durumdaym zaten ya ewli olursa? Naparm ben?? Anlamdğm halde sırf onun diliyle sölüyor sadece o dilden müzik dinliyorm 6 aydır...

Ewt o konuda çok zor durumdaym zaten ya ewli olursa? Naparm ben?? Anlamdğm halde sırf onun diliyle sölüyor sadece o dilden müzik dinliyorm 6 aydır...

Ortak bir diliniz var mı? Orada yaşadığınıza göre İngilizce konuştuğunuzu varsayıyorum. Hadi o yoksa Fransızca ama bu da düşük bir ihtimal. Bu dilleri anlamıyor mu?

O biraz türkçe bilior bnde biraz onun dilini yani selamlaşmayı hal hatır sormayı anlıyorum dilini azcık...

Suna asik oldum demeyin bari, hoslandim deyin. Insan tanimadan nasil asik olur? Bildigin adamin dis gorunusune kapilmissiniz siz. Daha kisiligini bile tanimiyorsunuz. Bunlar cok ergence geldi bana ki yasinizin en az 20den fazla sanki. Adamla konussaniz anlassaniz ne olacak, ilerisini gorebiliyorsunuz? O ortadogudan bir ulkede, siz Turksunuz. Millet ayni sehrin farkli koylerinden evleniyorda bir suru sorun cikiyor ortaya, siz farkli bir kulturden, farkli bir ulkeden bir insanla mi gelecek dusunuyorsunuz? Hem bu insanla daha ayni dili bile konusamiyorsunuz nasil anlasacaksiniz yahu?

Siz once bu yukardaki sorulara cevap verin de sonra hayal kurmaya devam edersiniz. Gerceklere donun bir zahmet. Ha isin girgirindaysaniz, gonul eglendirmece olarak dusunuyorsaniz orasini bilemem. O zaman bakismaya devam edin.
İşin gırgırında olsam aşık oldum demem heralde... Ewt ilk görüşte aşık oldum dilini ırkını dinini bilmeden...

senin duygularini anlamistir muhtemelen.. kaldi ki, kadinin ne dusundugunu bilmese de, bsy hisseden adam adim atar genelde.. bilemedim..

X