- 18 Ekim 2014
- 7.402
- 33.418
Kızlar hoşlandığım kişiyle bir haftadır facebooktan ara ara mesajlaşıyorduk. Tabi o hoşlandığımı bilmiyor. Mesajlaşma çok sık değil günaşırı gelip gidiyordu. İşte nasılsın iyi misin vs. şeyler. Bir kaç gün önce telefon numaramı istedi. Ben de kendisini henüz yeni tanıdığımı numaramı şu an için veremeyeceğimi söyledim. Ama böyle facebooktan zor oluyor. Konuşmamız kopuk oluyor,nasılsın iyi misinden öteye gitmiyor dedi. Ben de normal değil mi daha yeni tanıştık dedim.
Bundan sonra hiç cevap gelmedi..3 gündür ses seda yok.
Şimdi ben ne yapayım facebbooktan silsem cevap vermedim sildi falan diye mi düşünür. Acaba resimlere baktı beğenmedi mi diye düşünüyorum. Kafamda türlü türlü senaryo kuruyorum.
Durum ordan nasıl gözüküyor? Ben aramızda bir şeyler olmasını istiyorum ama dediğim gibi bir şey anlamadım.
Bundan sonra hiç cevap gelmedi..3 gündür ses seda yok.
Şimdi ben ne yapayım facebbooktan silsem cevap vermedim sildi falan diye mi düşünür. Acaba resimlere baktı beğenmedi mi diye düşünüyorum. Kafamda türlü türlü senaryo kuruyorum.
Durum ordan nasıl gözüküyor? Ben aramızda bir şeyler olmasını istiyorum ama dediğim gibi bir şey anlamadım.