gebeliğin ilk 3 ayı herzaman en riskli aydır.bu ayda bebk anneye tutunmaya çalışır.ve ilk 3 ay içinde herşey normal olsa dahi düşük tehlikeleri yaşanabilir.bende 2,5 aylık hamileyken bir gece kanamam başladı ve hastaneye gittik doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi.hastaneye yattım 1 gece kaldım.progestan kullanmaya başladım.doktorum sadece tuvalete kalkmamı onun dışında hep yatmamı söylemişti.ve dinlendikçe kasık ağrılarım azalmaya kanamamın renginin koyu kahverengiden açık turuncuya dönmeye başladığını gördüm.10 gün kadar yattım hep.doktoruma neden olabileceğini sorduğumda.ilk 3 ay hiç bir neden olmasada hamilelikte düşük tehlikesinin olabildiğini ve bu durumun neden kaynaklandığını halen doktorların bilemediğin söylemişti.yani sen ne kadar dinlensende kendini yormasanda bu risk hep var.endişelenme bu doğal bir durum.şimdi sen mutlaka ilaçlarını aksatmadan iç,imkanın varsa sadece tuvalete kalk, düzenli uyu, çok iyi beslen, ve en önemlisi ne olursa olsun moralini çok yüksek tut.bu çok önemli.doktorum bana kesin düşük yapacaksın hazırlıklı ol dedi ama kızım şuan 1 yaşında.allahtan başka kimse bilemez ne olacağını.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım çocuğunu.doktorunun tavsiyelerini mutlaka ciddiye al.çok çok geçmiş olsun...