Ne oldu bana ?

sana niye bir daha konuşmayalım diyor. Sen neden konuşabiliriz dedin. Ne oldu da. Adam birşeye kızmış galiba. Erkeklerin hepsi odun ya. Illa yontmak mı gerekiyor.
Ben ona surekli su guven konusunu konusalim dedim oda oyle dedi,ustune gitmis gibi oldum sevseydi bana acik olurdu ....

anlıyorum seni. ayrılık konuşmasında tıpkı ben de senin gibi oldum. ölüyorum zannettm sanki yüzlerce bıçak saplıyor gibiydi kalbime. ama nasıl oldysa ertesi gün gerçekten artık olamayacağını idrak ettim ve bütün şikeyetlerm sona erdi:51::51:

anlıyorum seni. ayrılık konuşmasında tıpkı ben de senin gibi oldum. ölüyorum zannettm sanki yüzlerce bıçak saplıyor gibiydi kalbime. ama nasıl oldysa ertesi gün gerçekten artık olamayacağını idrak ettim ve bütün şikeyetlerm sona erdi:51::51:

Evet aslinda bu iyi birşey ama dayanamiyorum neden neden .....

ben bana guvenmiyorsuna getirdim artik ciddi konusalim dedim tmm sonra dedi bana daha sonra da bir daha gorusmeyelim dedi:(

sana nıye guvenmıyo anlamadım.azra,cok net anlatmamıssın,herkes konunun ozunu bılmez.ben bılmıyorum mesela ama sonuc olarak daha gorusmeyelım dedıyse yorma,yıpratma kendını

sana nıye guvenmıyo anlamadım.azra,cok net anlatmamıssın,herkes konunun ozunu bılmez.ben bılmıyorum mesela ama sonuc olarak daha gorusmeyelım dedıyse yorma,yıpratma kendını
Ya bir daha bana mesaj atma dedi....iste yazmistimgecen aldatmisti bunu sewgilisi iste :(

Arkadaslar hastahaneden ayrilmis resmen birakmis :(
uzme kendını.sızın bı ılıskiniz yoktu anladıgım kadarıyla.konustugun cocuktu sadece?yazdım baska yerde demıssın ama benım o konuları bulup tek tek ınceleme sansım yok.flort boyutunda bısey degılse fazla uzerınde durma.kızlar neler yasıyo da terkedılıyo.bı de boyle dusun.ısyerınden ayrıldıysa da bıdaha gormezsın,unutmak daha kolay olur he ne dersın ;-)

Kizlar bisi yaziyim mi? Cok kotuyum:(

Ayyyyyyy yeter kendini hirpalama artik o densiz, kendini bilmez yuzunden. Ne dertler var, bak biri babasini kaybetmis, girip yorum bile yazamiyorum. Bir suru dert var, bir mal seni birakmis bu dert degil. Kendini topla onune bak artik. Saplanti olacak , sende baskasinin canini yakacaksin ileride.

Arkadaslar su gurursuz arkadasiniz dun gece aglaya aglaya neden mesaji atti ona gordugu halde bana cevap vermedi .....neden ya insan bir guzel vedalasmaz mi?

Back
X