Nisanlandiktan sonra bunu yapması zorunda gidiyor çoğu eşyayı almıştık bir deDoyuma ulasmis demek ki bazi seyler. Bence sen yoluna bak artik arkadasim bu kadar yipranmis surekli kusmeli barismali iliskilerin kimseye faydasi yok. Ailen de istemiyorsa vardir hakli gerekceleri. Sen artik bu isi burda bitir
Daha önceden de çok kez ayrıldık ama 1 hafta bile dayamazdin , ozledigini söyler barisirdik hemen . Yine küs olduğumuz da gecenin bir yarısı gelip beni görmüştün 5 dklik için onca yolu hiçe sayıp geldin. Şimdi 3 hafta oldu gelmedin bitti dedin evlenmek istemiyorum dedin yapamam ben evlenecek insan değilim dedin. Seviyormus hala benle evlenmezse başkasıyla hiç evlenmezmis . Aradı geçen sonra ben birsey sormak için yine aradığım da mesgule atıp tlfnu bugünlük bu kadar yeter diyor konuşmaya sınır getirmiş. Aramadim ondan sonra. Şimdi tatile gitti eğleniyor keyfi yerinde . Ben mi ailemin yüzüne bakamiyorum olmaz o sana göre değil dediğinde herkese meydan okumuştum bir zamanlar 2 sene birlikte mücadele verdik sevgimizi kanıtlamak için. Herşey Güzel giderken hiç sebep yokken şimdi gitti. Hayatım alt üst oldu. Sabır ver allahım bana
Ailenix onqylamiyormus.evlenmeden bitmesi iyi olmus.Daha önceden de çok kez ayrıldık ama 1 hafta bile dayamazdin , ozledigini söyler barisirdik hemen . Yine küs olduğumuz da gecenin bir yarısı gelip beni görmüştün 5 dklik için onca yolu hiçe sayıp geldin. Şimdi 3 hafta oldu gelmedin bitti dedin evlenmek istemiyorum dedin yapamam ben evlenecek insan değilim dedin. Seviyormus hala benle evlenmezse başkasıyla hiç evlenmezmis . Aradı geçen sonra ben birsey sormak için yine aradığım da mesgule atıp tlfnu bugünlük bu kadar yeter diyor konuşmaya sınır getirmiş. Aramadim ondan sonra. Şimdi tatile gitti eğleniyor keyfi yerinde . Ben mi ailemin yüzüne bakamiyorum olmaz o sana göre değil dediğinde herkese meydan okumuştum bir zamanlar 2 sene birlikte mücadele verdik sevgimizi kanıtlamak için. Herşey Güzel giderken hiç sebep yokken şimdi gitti. Hayatım alt üst oldu. Sabır ver allahım bana
sık sık ayrılmalar bence onu iyice bunaltmış artık salıvermiş gitmiş ilişkiyi.
Şimdiye kadar hep onun yüzünden ayrılık oldu. 5 yıllık ilişkide benimle alakali kavga 5 parmağın sayısını geçmez . Ben daima ilişkide hep alttan alan verici taraf oldum benim artık bunalmam pes etmem gerekirken o pes etti.
Teşekkür ederim. Haklısınız şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca kendimi nedense daha iyi hissettim. Evet oda ilerde sıkıntılar olmadan bitirmekten yana çok uğraştım denedim ama sen bana çok fazlasın üzülmeyi haketmiyorsun diyor. Çünkü kendisi çok içen biri psikolojik olarakta iyi değil bu seni çok yıpratir diyor. Tatil dönüşü gelecek işte bakalım ne olacak.bir yandan aileniz haklı bence . bende bekarım ama evlilikten korkar oldum resmen . görüyoruz çevremizdekilerden o kadar uzun süreli ilişkiler saygılar sevgiler gıptayla bakıyoruz aradan bi kaç sene geciveriyor hop boşanma davaları. çok dikkatli olun ve iyi karar verin bence şuan herşeyin başındasınız unutursunuz demiyorum alışırsınız sonra zamanla karsınıza nasıl olsa biri çıkacak ve çok mutlu olacaksız . sizinki daha şimdiden böyle yapıyosa keşke dedirtmeyin kendinize
Acaba evlenip boşandığı için evlilikten mi korkuyor.Böyle de olabilir.
Evet korkuyor. Evlenmeyi hiç mi hiç düşünmüyordu taa ki ben çıkana kadar karşısına. Keşke çıkmasaydın diyor şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?