• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldu bize :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceden de çok kez ayrıldık ama 1 hafta bile dayamazdin , ozledigini söyler barisirdik hemen . Yine küs olduğumuz da gecenin bir yarısı gelip beni görmüştün 5 dklik için onca yolu hiçe sayıp geldin. Şimdi 3 hafta oldu gelmedin bitti dedin evlenmek istemiyorum dedin yapamam ben evlenecek insan değilim dedin. Seviyormus hala benle evlenmezse başkasıyla hiç evlenmezmis . Aradı geçen sonra ben birsey sormak için yine aradığım da mesgule atıp tlfnu bugünlük bu kadar yeter diyor konuşmaya sınır getirmiş. Aramadim ondan sonra. Şimdi tatile gitti eğleniyor keyfi yerinde . Ben mi ailemin yüzüne bakamiyorum olmaz o sana göre değil dediğinde herkese meydan okumuştum bir zamanlar 2 sene birlikte mücadele verdik sevgimizi kanıtlamak için. Herşey Güzel giderken hiç sebep yokken şimdi gitti. Hayatım alt üst oldu. Sabır ver allahım bana :(

Doyuma ulasmis demek ki bazi seyler. Bence sen yoluna bak artik arkadasim bu kadar yipranmis surekli kusmeli barismali iliskilerin kimseye faydasi yok. Ailen de istemiyorsa vardir hakli gerekceleri. Sen artik bu isi burda bitir

Doyuma ulasmis demek ki bazi seyler. Bence sen yoluna bak artik arkadasim bu kadar yipranmis surekli kusmeli barismali iliskilerin kimseye faydasi yok. Ailen de istemiyorsa vardir hakli gerekceleri. Sen artik bu isi burda bitir
Nisanlandiktan sonra bunu yapması zorunda gidiyor çoğu eşyayı almıştık bir de :(

Daha önceden de çok kez ayrıldık ama 1 hafta bile dayamazdin , ozledigini söyler barisirdik hemen . Yine küs olduğumuz da gecenin bir yarısı gelip beni görmüştün 5 dklik için onca yolu hiçe sayıp geldin. Şimdi 3 hafta oldu gelmedin bitti dedin evlenmek istemiyorum dedin yapamam ben evlenecek insan değilim dedin. Seviyormus hala benle evlenmezse başkasıyla hiç evlenmezmis . Aradı geçen sonra ben birsey sormak için yine aradığım da mesgule atıp tlfnu bugünlük bu kadar yeter diyor konuşmaya sınır getirmiş. Aramadim ondan sonra. Şimdi tatile gitti eğleniyor keyfi yerinde . Ben mi ailemin yüzüne bakamiyorum olmaz o sana göre değil dediğinde herkese meydan okumuştum bir zamanlar 2 sene birlikte mücadele verdik sevgimizi kanıtlamak için. Herşey Güzel giderken hiç sebep yokken şimdi gitti. Hayatım alt üst oldu. Sabır ver allahım bana :KK43:

Hem seninle evlenemezse baskasıyla olmayacagını söylüyor, hem de seni umursamıyor? Baska bir iliskiye baslamıs ihtimali geldi aklıma. o_O

Zor, Allah yardım etsin.

Buyuk hareketler yapan adamlardan korkuyorum ben.

Buyuk surprizler, bircok seyi goze almalar, buyuk sozler verip seninle olmazsa kimseyle olmaz demeler.

Forumda surekli yakiniliyor erkek arkadasim odun, bana surpriz yapmiyor vs diye ama bakin ne ideal adam neye donusmus.

Gercekten hissettim acinizi okurken, ciddi adimlar da atilmis, kurtulmaniz uzun surecek etkisinden.

Ne yapmali bilmiyorum ki heyecansiz adamlarla sakin iliskileri mi tercih etmeli.

Beklentilerimiz yukseldikce karsilanmasi guclesiyor ve bir yerde bitiyor cunku.

Cok dua etmek lazim, daha kotusu olabilirdi diye dusunmek lazim, gececegine inanmak lazim.

Allah yardimciniz olsun.

hayatım alt üst oldu demişsiniz, belli ki nişanlınızın da alt üst olmuş.
ne dediğinin farkında değil..
hemen hayatınızın sonuymuş gibi karalar bağlamayın...

oturup konuşursunuz, bu dengesiz tavrının sebebini sorarsınız.

bir sıkıntı, bunalım geçiriyor belli ki...
anlattığınıza göre yorucu bir ilişkiymiş, mücadeleler verilmiş...
kafasını toplamaya ihtiyacı vardır kim bilir.

ciddi bir şekilde konuşma yapıp ondan sonra hayatınıza bir yön çizersiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Böyle senden başkasıyla evlenmem diyenler 2-3 ay sonra haberi geliyor evleniyor diye.unut canım sen onu zaten çok yıpratmışsınız ilişkiyi.bir kez çatladı mı eskisi gibi olmuyor bir daha asla

Daha önceden de çok kez ayrıldık ama 1 hafta bile dayamazdin , ozledigini söyler barisirdik hemen . Yine küs olduğumuz da gecenin bir yarısı gelip beni görmüştün 5 dklik için onca yolu hiçe sayıp geldin. Şimdi 3 hafta oldu gelmedin bitti dedin evlenmek istemiyorum dedin yapamam ben evlenecek insan değilim dedin. Seviyormus hala benle evlenmezse başkasıyla hiç evlenmezmis . Aradı geçen sonra ben birsey sormak için yine aradığım da mesgule atıp tlfnu bugünlük bu kadar yeter diyor konuşmaya sınır getirmiş. Aramadim ondan sonra. Şimdi tatile gitti eğleniyor keyfi yerinde . Ben mi ailemin yüzüne bakamiyorum olmaz o sana göre değil dediğinde herkese meydan okumuştum bir zamanlar 2 sene birlikte mücadele verdik sevgimizi kanıtlamak için. Herşey Güzel giderken hiç sebep yokken şimdi gitti. Hayatım alt üst oldu. Sabır ver allahım bana :KK43:
Ailenix onqylamiyormus.evlenmeden bitmesi iyi olmus.

Ailem evlenmiş boşanmış diye onaylamiyordu. Şimdi hala iyi çocuk ama sıkıntıya gelemedi rahatlığa alışmış şimdiden bunu yaparsa ilerde kim bilir neler yapar ayrıl diyorlar.

sık sık ayrılmalar bence onu iyice bunaltmış artık salıvermiş gitmiş ilişkiyi.

sık sık ayrılmalar bence onu iyice bunaltmış artık salıvermiş gitmiş ilişkiyi.

Şimdiye kadar hep onun yüzünden ayrılık oldu. 5 yıllık ilişkide benimle alakali kavga 5 parmağın sayısını geçmez . Ben daima ilişkide hep alttan alan verici taraf oldum benim artık bunalmam pes etmem gerekirken o pes etti.

bir yandan aileniz haklı bence . bende bekarım ama evlilikten korkar oldum resmen . görüyoruz çevremizdekilerden o kadar uzun süreli ilişkiler saygılar sevgiler gıptayla bakıyoruz aradan bi kaç sene geciveriyor hop boşanma davaları. çok dikkatli olun ve iyi karar verin bence şuan herşeyin başındasınız unutursunuz demiyorum alışırsınız sonra zamanla karsınıza nasıl olsa biri çıkacak ve çok mutlu olacaksız . sizinki daha şimdiden böyle yapıyosa keşke dedirtmeyin kendinize

Şimdiye kadar hep onun yüzünden ayrılık oldu. 5 yıllık ilişkide benimle alakali kavga 5 parmağın sayısını geçmez . Ben daima ilişkide hep alttan alan verici taraf oldum benim artık bunalmam pes etmem gerekirken o pes etti.

Acaba evlenip boşandığı için evlilikten mi korkuyor.Böyle de olabilir.

bir yandan aileniz haklı bence . bende bekarım ama evlilikten korkar oldum resmen . görüyoruz çevremizdekilerden o kadar uzun süreli ilişkiler saygılar sevgiler gıptayla bakıyoruz aradan bi kaç sene geciveriyor hop boşanma davaları. çok dikkatli olun ve iyi karar verin bence şuan herşeyin başındasınız unutursunuz demiyorum alışırsınız sonra zamanla karsınıza nasıl olsa biri çıkacak ve çok mutlu olacaksız . sizinki daha şimdiden böyle yapıyosa keşke dedirtmeyin kendinize
Teşekkür ederim. Haklısınız şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca kendimi nedense daha iyi hissettim. Evet oda ilerde sıkıntılar olmadan bitirmekten yana çok uğraştım denedim ama sen bana çok fazlasın üzülmeyi haketmiyorsun diyor. Çünkü kendisi çok içen biri psikolojik olarakta iyi değil bu seni çok yıpratir diyor. Tatil dönüşü gelecek işte bakalım ne olacak.

Acaba evlenip boşandığı için evlilikten mi korkuyor.Böyle de olabilir.

Evet korkuyor. Evlenmeyi hiç mi hiç düşünmüyordu taa ki ben çıkana kadar karşısına. Keşke çıkmasaydın diyor şimdi .

Evet korkuyor. Evlenmeyi hiç mi hiç düşünmüyordu taa ki ben çıkana kadar karşısına. Keşke çıkmasaydın diyor şimdi .

Belkide bu ayrılık sizin için bir işaret düşünmeniz için bir fırsat.Eksileri artıları iyice bir düşünün.Terazinin hangi tarafı ağır basıyor.

İlişkide sürekli alttan alan taraf olmak iyi bir şey değil ki.
Her şeyin dengeli olması gerekir. Yeri geldiğinde karşı durmalısınız.
Sürekli ayrılmak kötü insanı sıkıyor bir süre sonra sevgiliyken böyle evlenince nasıl olacak diye düşünür insan doğal olarak.
Sevgiliniz şu an huzurlu gibi geldi bana tatile falan çıkmış arada işte sizi de yokluyor eldekinden olmayayım hesabı sanırım.
Adam akıllı konuşup sorunu çözmeyi deneyin telefonda değil.
Ha baktınız olmuyor zorlamanın da anlamı olmaz.

Back
X