Arkadaşlar 11 aylık bir ilişkim var. Aslında tam olarak sorunun ne olduğunu ben de adlandırabilmiş değilim. Biz bu 11 aylık ilişki içinde baya şeyler yaşadık. Ben önceki ilişkilerimde yaşadıklarımdan dolayı hep çabuk vazgeçen oldum doğru. Ayrılmaya kalktım bir iki sefer, kendim pişman oldum ama o hiç izin vermedi ayrılmama.Onu özleyebilseydim belki daha iyi olurdu her şey. Şu sıralar şöyle bir sorunum var. En ufak şeyden dolayı tartışabiliyoruz, bu baştan beri böyleydi ama şimdi ne yapsa bana batmaya başladı ve sorundan çok bir korku oluştu şu an ben de. Önceden her şeye alındığı için hep konuşmazdı benimle 1-2 saat kadar bir süre.Sonra ondan bir söz aldım ufak şeyler alınmayacağına dair... Ama tutmadı sözünü, hep yıprandım, yıprattı bir şekilde.O da yıprandı muhakkak ve ben bazı şeylere artık hemen patlamaya başladım, kendimi tutamıyorum. Onun önceden yaptıkları benim içim de çözülmesi zor sorunlar oluşturdu sanırım. Geçen gün bir şeyden dolayı inanılmaz kızmıştım yine. 2 gün kadar konuşmayalım sinirim geçsin dedim. Ve ben mesajlarına cevap vermediğim halde kendi kendine konuştu resmen :S 'Aşkım nasılsın? iyiyim sen nasılsın? ben de iyiyim.' tarzında bana mesajlar atmaya başladı. Kendi kendine konuşuyor yani böyle, ben cevap vermiyorum. Şizofren gibi... Sonra barıştık bir şekilde orta yol bulundu. Dün dışarı çıktığımızda bir şeyden dolayı yine alındı bana ve bir söz söyledi, ben deliye döndüm. Söz şuydu'sen kendi doğrularını kendin yıktın' bu söz beynime öyle bir dank etti ki, çileden çıktım. Kimse benim doğrularıma, kişiliğime laf edemezdi çünkü.Bitmeli dedim. Karşımda neler yaptı... Sesini kıstı, 'Öske bana bir şeyler oluyor ben iyi değilim diye sesini kısmalar, kıvranmalar.' resmen bana numara yaptı. Gözümden öyle bir düştü ki... Yazık dedim gerçekten o an içimden yazık... Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Unutamıyorum dünü, olanları, o gördüğüm sefilliği...Öte yandan bana değer veren biri. Biterse onun gibi bana değer veren birini bir daha bulabilir miyim bilemiyorum ama korkuyorum da.Çünkü ayrılmak istesem benden vazgeçmez sanki ve ruhsal açıdan çok zarar görür gibi.Kızlar ne yapmalıyım sizce?
Son düzenleme: