Ne oldu şimdi

Yazacak diye dusunmustum ben, hatta emindim. Kimse böyle yılan gıbı sessızce gidemez kımsenın hayatından. Tek kelime de olsa, acıklama borclu.
Asla muhattap olma cocukla.

Böyle veletler yuzunden kızlar kimseye guvenemiyor artık.
Insallah yılan gibi gidisinin bedelini size muhtac olarak öder. Sizde Yuzune bakmazsınız

Gerek var mı çocuk gibi denemelere? Daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki ne alaka yani? Bilemiyorum haklı olabilir ama ne hakla deniyor ki seni sen bir denek değil onun hayatındaki kadın olacaksın. İçin rahat etmiyorsa konuş istersen ne düşündün olabileceğine dair?
Şöyle ki o genel olarak yoğundu ve buluşmak için onun söylemesini bekledim. Çünkü ben genel olarak müsaittim, bunu da söyledim ama plan yaparken sende bişey söyle hep ben söylüyorum dedi hani ben uğraşıyorum bakalım ben uğraşmayınca ne yapacak diye düşünmüş olabilir. Ama denediyse de insan silindiğini farkedip bir kaybetme korkusu yaşardı bişey söylerdi bence

Şöyle ki o genel olarak yoğundu ve buluşmak için onun söylemesini bekledim. Çünkü ben genel olarak müsaittim, bunu da söyledim ama plan yaparken sende bişey söyle hep ben söylüyorum dedi hani ben uğraşıyorum bakalım ben uğraşmayınca ne yapacak diye düşünmüş olabilir. Ama denediyse de insan silindiğini farkedip bir kaybetme korkusu yaşardı bişey söylerdi bence

Bence erkekler böyle şeyleri çok düşünmüyorlar ya, başka biriyle falan mı buluştu diye düşünüyorum ben. Sen mesaj attın mı bugün hiç? Attıysan denemesine orada son verirdi ve demek ki ben aramasam o arıyor diye düşünürdü.

Yazacak diye dusunmustum ben, hatta emindim. Kimse böyle yılan gıbı sessızce gidemez kımsenın hayatından. Tek kelime de olsa, acıklama borclu.
Asla muhattap olma cocukla.

Böyle veletler yuzunden kızlar kimseye guvenemiyor artık.
Insallah yılan gibi gidisinin bedelini size muhtac olarak öder. Sizde Yuzune bakmazsınız
Tam olarak dediğiniz gibi yani başka biri olsa bu kadar güvenip yazar diye beklemezdim bende emindim. Gün içinde yazamıyordu bazen akşam özür diliyordu neden yazamadığını uzun uzun anlatıyordu. Böyle gitmek var mı ya iki kelimeyi çok gördü bana. İnşallah dediğiniz gibi olur

Bence erkekler böyle şeyleri çok düşünmüyorlar ya, başka biriyle falan mı buluştu diye düşünüyorum ben. Sen mesaj attın mı bugün hiç? Attıysan denemesine orada son verirdi ve demek ki ben aramasam o arıyor diye düşünürdü.
Bende öyle düşündüm. Evet attım bir sorun mu var diye ve aradım dönmedi

Ya bacim aklima bir dostumun eski sevgilisi geldi. Cocukla cok asiklardi Ben tanistim ailesi tanisti arkadasim cocugun abisiyle yengesiyle herkesle tanisti. Her sey yolunda gidiyor en ufak sorun yok. Neyse cocuk buna bulundugun sehre geliyorum arabayla yoldayim su an diyor sonra tamamen kayip. Arkadasim kaza oldu sanip cocugun abisini filan ariyor ogreniyor ki cocuk Yola filan cikmamis. Hicbir haber yok. Sonra aylar sonra cocugun tam o siralar nisanlandigini ogreniyor Instagramdan. Yani saka gibi cok ama cok garip. Biz o kadar anlam veremedik ki duruma sinirlenemedik bile. Cocuk evlilik filan bahsi aciyordu habire. Hala da anlam veremiyoruz.

Ohaaaa ula bu nasıl oyunculuk adamdan yengesi abiside hiç bozuntuya vermemiş tövbe allahımm nasıl insanlar var yaaaa şetefsiz it köpek

Genelde boyle olunca ya hicbisey demeden giderler yada sogudum olmuyo vs diyerek bitirirler. Basina da hicbisey geldigi yok adam instagrama giriyomus.

Sevgiler iliskiler ne cabuk tuketilir oldu ya? Adamin ailesel bi problemi olabilir kimseyle konusmak istemedigi gunler geciriyor olabilir bin turlu sebep siralayabilirim. Yani bi darlamayin adami rahat birakin o size donus yapar. Ha yapmadi mi o zaman sizde yolunuza bakarsiniz

Back
X