Ne oldu şimdi

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar kısa süredir flört ettiğim biri var. Herşey güzel gidiyordu. Aslında memleketine dönecekti ama benim için burada daha çok kaldı. Gidene kadar da planlar yaptık şunu yapalım bunu yapalım. Dün görüştük ve herşey çok güzeldi . Yine mükemmeldi dedi hatta ayrılırken saate baktı. 6 saat geçmiş seninleyken hep böyle oluyor dedi. Yani hiç bir sorun yoktu. Hatta yarın içinde plan yaptık. Ama dün geceden beri ortalıkta yok. Dün en son akşam beni aradı biraz konuştuk benim kapatmam gerekti, o da bende eve gelmek üzereyim zaten dedi. Gidince yazışırız dedim tamam dedi. Ama ne gidince yazdı ne de bugün hiçbirşey. Akşam mesaj attım bir sorun mu var diye ve aradım açmadı hala dönüş yok. Hiç bir zaman üzerine gitmedim, birşey yapmadım. Dün geceden beri ne olabilir ki. Gündüz instagrama da girdi ama ben mesaj attığımdan beri girmedi. Ne anlamalıyım bekleyeyim mi yoksa silip engelleyeyim mi her yerden ..
Aslında bitti gibi birşey benim için ama sizce bir açıklaması olabilir mi bu durumun
Ve normalde de böyle umursamaz biri değildi yazamadığında tek tek açıklar mahçup olurdu

Benim için böyle bişeyin açıklaması hiç bir zaman olmadı - olamaz . Tek geçerli sebep ölmüş olması olur açıkçası . Ne yani insan 24 saat içinde 1 dakikasını ayırıp ‘hey ölmedim yaşıyorum’ diyemez mi ? Hiç bi tuvalete gitmiyor, yazmak isteyen orda yazar yine yazar . Ama o kadarda önemli bir mevzu değil , önündeki başka maçlara bak derim. 😊 o da illaki yazar bakalım ne sallayacak bahane 😉

sakin ol ortada hiç bir şey yok daha işi çıkmıştır bir şey olmuştur direk siliyorum triplerie hiç gerek yok haber alamadığın her zaman gemileri yakabilecek kadar değer veriyorsan zaten düşme üzerine bekle illa ki bir açıklama yapar

Back
X