- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef öyle bende nefret ediyorumKendimde en nefret ettiyim huydur sabirsizlik. Kendi burcumu hic sevmem. Konuyu okuyunca benimle ayni kafada olanlar da varmis dedim)))
Bazen kendime tahammul edemiyorum, kendimi bogasim geliyor))) Eşime aciyorum)))Maalesef öyle bende nefret ediyorum
Gerçekten anlamıyorumBenim 7 aylık ilişkimdeki adam yok oldu birden
Yani bu erkekler yapıyor bunu
Bi daha arama
Haha bende en son öyle yapıcam sanırım ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum umarım düzgün bir açıklama yapar da haksız çıkarımBazen kendime tahammul edemiyorum, kendimi bogasim geliyor))) Eşime aciyorum)))
Ha bu arada sevgilinizi gozum tutmadi.
Evli olmasın mıKızlar kısa süredir flört ettiğim biri var. Herşey güzel gidiyordu. Aslında memleketine dönecekti ama benim için burada daha çok kaldı. Gidene kadar da planlar yaptık şunu yapalım bunu yapalım. Dün görüştük ve herşey çok güzeldi . Yine mükemmeldi dedi hatta ayrılırken saate baktı. 6 saat geçmiş seninleyken hep böyle oluyor dedi. Yani hiç bir sorun yoktu. Hatta yarın içinde plan yaptık. Ama dün geceden beri ortalıkta yok. Dün en son akşam beni aradı biraz konuştuk benim kapatmam gerekti, o da bende eve gelmek üzereyim zaten dedi. Gidince yazışırız dedim tamam dedi. Ama ne gidince yazdı ne de bugün hiçbirşey. Akşam mesaj attım bir sorun mu var diye ve aradım açmadı hala dönüş yok. Hiç bir zaman üzerine gitmedim, birşey yapmadım. Dün geceden beri ne olabilir ki. Gündüz instagrama da girdi ama ben mesaj attığımdan beri girmedi. Ne anlamalıyım bekleyeyim mi yoksa silip engelleyeyim mi her yerden ..
Aslında bitti gibi birşey benim için ama sizce bir açıklaması olabilir mi bu durumun
Ve normalde de böyle umursamaz biri değildi yazamadığında tek tek açıklar mahçup olurdu
Kızlar kısa süredir flört ettiğim biri var. Herşey güzel gidiyordu. Aslında memleketine dönecekti ama benim için burada daha çok kaldı. Gidene kadar da planlar yaptık şunu yapalım bunu yapalım. Dün görüştük ve herşey çok güzeldi . Yine mükemmeldi dedi hatta ayrılırken saate baktı. 6 saat geçmiş seninleyken hep böyle oluyor dedi. Yani hiç bir sorun yoktu. Hatta yarın içinde plan yaptık. Ama dün geceden beri ortalıkta yok. Dün en son akşam beni aradı biraz konuştuk benim kapatmam gerekti, o da bende eve gelmek üzereyim zaten dedi. Gidince yazışırız dedim tamam dedi. Ama ne gidince yazdı ne de bugün hiçbirşey. Akşam mesaj attım bir sorun mu var diye ve aradım açmadı hala dönüş yok. Hiç bir zaman üzerine gitmedim, birşey yapmadım. Dün geceden beri ne olabilir ki. Gündüz instagrama da girdi ama ben mesaj attığımdan beri girmedi. Ne anlamalıyım bekleyeyim mi yoksa silip engelleyeyim mi her yerden ..
Aslında bitti gibi birşey benim için ama sizce bir açıklaması olabilir mi bu durumun
Ve normalde de böyle umursamaz biri değildi yazamadığında tek tek açıklar mahçup olurdu
Bence aciklamadan sonra affedeceksiniz, oyuzden bosuna sinirlenmeyin))Haha bende en son öyle yapıcam sanırım ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum umarım düzgün bir açıklama yapar da haksız çıkarım
Evli olmadığından eminim de. Başka biri mi var diye düşünmeye başladımEvli olmasın mı![]()
Aaaa İnternet uzerınden mi sevgılıydınız, nasıl yok oldu nasıl Ulasamadınız?Benim 7 aylık ilişkimdeki adam yok oldu birden
Yani bu erkekler yapıyor bunu
Bi daha arama
Yada başka biri dahaEvli olmasın mı![]()
Dün evine mi gitmiştiniz. Acaba bundan dolayı mı soğudu?Haha bende en son öyle yapıcam sanırım ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum umarım düzgün bir açıklama yapar da haksız çıkarım
Yok erkek arkadasımdıAaaa İnternet uzerınden mi sevgılıydınız, nasıl yok oldu nasıl Ulasamadınız?
Hayır dünden önce gittim ama hiç bir şey olmadı dünde dışardaydıkDün evine mi gitmiştiniz. Acaba bundan dolayı mı soğudu?
Oladabilırdı, yaparken iyi sonrasında sogudum. Defolsunlar ordan.Hayır dünden önce gittim ama hiç bir şey olmadı dünde dışardaydık
Deyin bencedeAaa ne değişik erkekler var be
Benimkini uykudan kaldırıp sen ne minnoş şeysin öyle falan diyeceğim şimdi.