Bastan sona bütün sayfalari okudunz mu bu yorumu yazarken ?gerekli izahi yaptigim halde yok surat asmasaydin yok babasina anlatmasaysn vs vs ..
Ayrica benim yerimede su su olsa böyle yaparsiniz fikrinizide yoktan sayiyorm
Laf anlatmak icin kendimi yormayacagimOkumadım, okuma gereksinimi de duymuyorum. Ben haksız olduğunuzu dile getiriyorum çünkü gerçekten haksızsınız. 'Ayyy canım çok üzüldüm' gibi yorumlara yoktan saymıyor iken, benim yorumumu yoktan saymanız da bir tuhaf. Her neyse, millet konu açıyor yazsan kabahat yazmasan kabahat hayret bir şey.
ayyyy aynı ben esim ilk zamanlar aynı böyleydi kapıları kırardı nefret ederdim ustayı cagrıp 6 ayda bi amerikan kapı yaptırmaktan 3 kere yaptırdık sehpalar kırıldı 2 takım tvler kumamda masalar devrildi hersey duvarlar yemek olurdu sil babam sil onları oooo geciyo sonrada iste izi kalıyo mermamet duygun gidiyo bunları yasadıktan sorna yani sahsne benim öyle olduHerkese merhaba..hemn konuya girmek istiyorm.
Dün aksam esimin yengesi bizi okey oynamaya cagrdi saatde daha 9 civarı..
Her neyse esime dedm bn dinlenicm dedi ee zatn dün pazardi yani dinlenicm diyince sinirlendm ama hc brsey demedim sacimi tariyodm o esnada.sonra 5 dakika fln gecti sn bana küstünmü dedi bsy demedm cünkü kavga edecek modda soruyodu snra tekrar sordu yine bsy demedm sana soruyorm dedi bende yoo nie küsym dedm o zaman bu suratn ne dedi bende bsy yk dedim.biseyler biseyler dedi ama ben olayn sokuyla hatrlamiyorm tabi bak beni cinlendirme senin agzina s... dedi..dedm bi dakika ya hayrdr sen benimle böyle konusamazsn ne öyle agzina s.... lar felan dedm snra hışımla yerinden kalkti beni sinirlendirme dedi ve üstme yürüdü ne diyosn anlamiyorm dedm elleryle kafama yapisti sertce sarsti kafami felan sonra sehpalara ayagiyla vurdu duvarn bi kismini yere indirdi hala avazinin ciktigi kadar bagiriyo tabi sonra hışımla sehpayi aldi nasil sert attiysa mdf sehpa yerle bir oldu ben hayretler içindeym tabi sonra kosarak iceri gtti sigara yakip mutfaga gecti buraya gel dedi gtmedm iyice sinrlenmesn diye sonra tekrar buraya gel dedi gttim ben huzur istiyorum adama huzur verin bilmem ne bilmem ne ..
Dedm ben sana suan huzurszlk vereck bsy yapmadm ki neye bu hal ve hareket anlamadm yani dedm lan o suratinin hali neydi öyle diye tekrar bagirmaya basladi tabi..ben illa gidelm demedm bsy demedm surat asacak huzur bozacak olsam kolundan tutar illa gidicz derdm yada araba var ben kendm cikar giderdm dedm ya bi git iceri ya beni cileden cikarma ya bi defol iceri ya sus felan dedi gttm iceri hc bsy demedn snra geldi bsyler dedi ama hatrlamiorm bana cvp ver dedi sen sus dedn susuyorm dedm bu kezde bana cwp vereceksn diye bagirmaya basladi..bana katlanamiyo olabilirsn ama bu is bsyler kırarak insan sarsarak insani susturarak olmaz edebinle gelirsn ben yapamiorm evlilik bana göre degilms dersn ben ayrilmak istiyorum dersn dedm insan gibi ayriliriz..ha sen ayrilmak mi istiyosn dedi ben senin acindan diyorm dedm bana katlanamiosan ayrilalm bu is böyle olmaz dersn dedm ve yarn kendnden utanacaksn seni vicdaninla bas basa birakiyorm dedm ve ciktm baska odaya gttm..snra hazrlandm babamlara gidecektm nereye dedi ben snnle ayni evde kalamam dedm yani yapamam bunu dedm tamam sen dur ben gidiyorum dedi hazrlanp babasi gile gitti babasinin arabasi bizdeydi onu birkmaya gtti o esnada k.pederi aradm olanlari anlattm o sizin evladnz ama olanlar bunlar bunlar dedm lütfen şefkat göstermeyn o suan vicdaninin verdigi rahatsızlık icinde dedm nitekim babasi gile gtmis anahtari verms az biraz oturms hc bsy konsmadan ve kalkip geldi ve bana giderkn ben sabah gelirm diyodu snra ne oldu btti geldi oturma odasina gecti olayin yasandigi yere.
Yerdeki kirilan seyleri toparladi ve kapiyi kapatp uyudu..
Simdi ben napicam ? Nasil devam edicm yoluma ?siz olsaniz ne yapardnz ?
cnm sen davanda haklısın ailesinede iyiki söylemissin yarın öbür gün baska bi olay olur yine böyle kırar döker esin ailesi bilsin ne mal oldugunu cocugunun ki sana yüklenmesinSimdiye kadar yorum yazan herkese tesekkürler yersiz elestirenlere de diyecek sey bulamiyorm simdi benim konuyu acma sebebim siz böyle birsey yasamis olsaydiniz ne yapardiniz ? Ben mi kafamda bu durumu asiri büyütüyorum yoksa genelde hemen hemen her kadin benim yerimde olsa ben gibi mi düsür sorusunun cevabini bulmak icin actm konuyu bundan sonraki yorumlar bu sekilde gelirse bana daha iyi yardimci olmus olursunuz simdiden herkese teşekkürler
Simdiye kadar yorum yazan herkese tesekkürler yersiz elestirenlere de diyecek sey bulamiyorm simdi benim konuyu acma sebebim siz böyle birsey yasamis olsaydiniz ne yapardiniz ? Ben mi kafamda bu durumu asiri büyütüyorum yoksa genelde hemen hemen her kadin benim yerimde olsa ben gibi mi düsür sorusunun cevabini bulmak icin actm konuyu bundan sonraki yorumlar bu sekilde gelirse bana daha iyi yardimci olmus olursunuz simdiden herkese teşekkürler
Ilk kez böyle oluyo ben onun iş de sabrinin bittigini ve artik hic kimseye tahammül edemeyecek noktada oldugunu görüyorum yani insan esini tanır. . Hic bir israrim hic bir seyim olmadi canm sıkıldığında yüzümün düştüğünü bilir o gün kendiside olaylara asiri tepki verdiginin farkinda ama o an icin bütün stresini o sekilde dagitti..eşiniz fazla abartılı davranmış.bence başka sorunları var hırsını sizden çıkardı.önceden de böyle öfkesini kontrol edemediği olur muydu yoksa ilk kez mi oluyor.eşinizi en iyi siz tanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?