ne oldugunu anlamadm

Simdiye kadar yorum yazan herkese tesekkürler yersiz elestirenlere de diyecek sey bulamiyorm simdi benim konuyu acma sebebim siz böyle birsey yasamis olsaydiniz ne yapardiniz ? Ben mi kafamda bu durumu asiri büyütüyorum yoksa genelde hemen hemen her kadin benim yerimde olsa ben gibi mi düsür sorusunun cevabini bulmak icin actm konuyu bundan sonraki yorumlar bu sekilde gelirse bana daha iyi yardimci olmus olursunuz simdiden herkese teşekkürler

Bastan sona bütün sayfalari okudunz mu bu yorumu yazarken ?gerekli izahi yaptigim halde yok surat asmasaydin yok babasina anlatmasaysn vs vs ..
Ayrica benim yerimede su su olsa böyle yaparsiniz fikrinizide yoktan sayiyorm

Okumadım, okuma gereksinimi de duymuyorum. Ben haksız olduğunuzu dile getiriyorum çünkü gerçekten haksızsınız. 'Ayyy canım çok üzüldüm' gibi yorumlara yoktan saymıyor iken, benim yorumumu yoktan saymanız da bir tuhaf. Her neyse, millet konu açıyor yazsan kabahat yazmasan kabahat hayret bir şey.

Laf anlatmak icin kendimi yormayacagim

eşiniz fazla abartılı davranmış.bence başka sorunları var hırsını sizden çıkardı.önceden de böyle öfkesini kontrol edemediği olur muydu yoksa ilk kez mi oluyor.eşinizi en iyi siz tanırsınız.

ben hiç böyle bir şey yaşamadım
ki surat astığımda olmuştur
bana göre tepkileri çok anormal
en iyisi o bir şey diyene kadar konuşma
çokta kendini doldurma eşine karşı
sebep ne olursa olsun eşinizin yaptığı çok yanlış
bir daha böyle bir şey yapar ise sonuçlarına katlanması gerektiğini iyice anlasın

Haksizda olsa uste cikmaya calisan insanlari anlamiyorum ne bu istek demk ki kocan gitmk istememis demek ki yorgun yani ..esinize surat asmanin coooookkk buyuk bi nedeni de yokmus bnce abartmanin alemi yok.konu sahibi sende esinle arandakileri hic kimseye soyleme bundan snra bu seferde esin ailemin yaninda beni rezil ettin der sacma sapan bisey icin gene kavgalar falan.hic gerek yok bence )

ayyyy aynı ben esim ilk zamanlar aynı böyleydi kapıları kırardı nefret ederdim ustayı cagrıp 6 ayda bi amerikan kapı yaptırmaktan 3 kere yaptırdık sehpalar kırıldı 2 takım tvler kumamda masalar devrildi hersey duvarlar yemek olurdu sil babam sil onları oooo geciyo sonrada iste izi kalıyo mermamet duygun gidiyo bunları yasadıktan sorna yani sahsne benim öyle oldu

cnm sen davanda haklısın ailesinede iyiki söylemissin yarın öbür gün baska bi olay olur yine böyle kırar döker esin ailesi bilsin ne mal oldugunu cocugunun ki sana yüklenmesin

Bugün surat astınız diye sehpa kıran adamın yarın hangi davranışınıza nasıl tepki vereceğini tahmin edebiliyor musunuz?? Kayınpedere anlatmanız da iyi olmuş, ya devamında size bişey yapsaydı.. Bundan sonrası için de iyi düşünün bence..

Ben sana hak veriyorum kesinlikle. Eşinin yaptığı çok onur kırıcı bir şey.
Kesinlikle abartmıyorsun düşündüklerinde.

Ben eşime surat da yaparım, söylenirim de. O da yapar. Bunun nesi tuhaf? Aynı evde yaşıyoruz ya.
Sanki adamın evi altını üstüne getirmesi normal olan. Hayret edilesi yorumlar. 'Bazıları sarışın sever' e karşılık 'bazıları hanzo sever' kitabını yayınlamak lazım. İyi hasılat yapar.

Kv şikayet edenler 'erkektir öfkelenir, aman ha soğur' ergümanını da dolaylı olarak bilinçaltına yerleştirmiş. Çok yazık.

Eşin pişman olup konuşursa sakin bir şekilde konuş ve kesinlikle tedavi olması gerektiğini söyle.

Seni ailene gondermemis is uzamasin diye. Kendisi de iste biraz evden ayrilip goz boyamis. Geldigimde bisey kalmaz diye dusunmus.
Bi kendine gelmesi lazim da yontemi bulamadim. Yani bu noktaya gelmesinde payiniz ne onu da kestiremedim yani doz asimi kapris mi yapiyo musunuz bunalttiniz mi israrci misinizdir?
Hani oyle sacma davranmis ki birden is o noktaya gelmez diye dusunuyor insan
Yapsaniz bile hayvanlik etmis orasi da ayri konu

Abartmissiniz gerçekten keşke surat asmsaydiniz bos bos sorunca da mevzuyu uzatmasaydiniz güzel güzel beraber vakit gecirseydiniz....adam hakli ama yaptiklari hoş değil tabiki, ama patlamis demekki...git konuş bence kalbimi kirdin keşke böyle tepki vermeseydin falan...huzur için herşeye değer yemisim gururu, bosan demende çok saçma...adami iyice sinirlendirmissin..

Surat yapmışsıniz üstüne yetmemiş babasını aramissiniz. Çocuk mu şikayet ediyorsunuz ? Her ota tuye aileleri alet ederseniz ,okey oynamadiniz vs..diye surat yaparsanız kusura bakmayın evliliğinizi siz kendi elinizle bitirirsiniz.. Suçu esinizde değil kendinizde arayın..

surat assan nolur ya adama bak ruh hastası gibi evi parçalamış. Onun çıldırası varmış heralde, bahane olmuş. Umarım bişe olmamış gibi yüzüne gülmüyosundur. Sen haksız değilsin ki, bu kadar abartcak hiç bişe yok

Ilk kez böyle oluyo ben onun iş de sabrinin bittigini ve artik hic kimseye tahammül edemeyecek noktada oldugunu görüyorum yani insan esini tanır. . Hic bir israrim hic bir seyim olmadi canm sıkıldığında yüzümün düştüğünü bilir o gün kendiside olaylara asiri tepki verdiginin farkinda ama o an icin bütün stresini o sekilde dagitti..
Arada ben kaynadim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…