• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne oldugunu anlamadm

böyle birşey için neden surat yaptınız ne var ki bunda gitmek istememiş olabilir hemen kayinbabana yetistirmissin esin bisey de söylememis siz daha hevesliymissiniz hemen babamın evine gidecem demissiniz kavgayı siz baslatmissiniz boş yere

Herkese merhaba..hemn konuya girmek istiyorm.
Dün aksam esimin yengesi bizi okey oynamaya cagrdi saatde daha 9 civarı..
Her neyse esime dedm bn dinlenicm dedi ee zatn dün pazardi yani dinlenicm diyince sinirlendm ama hc brsey demedim sacimi tariyodm o esnada.sonra 5 dakika fln gecti sn bana küstünmü dedi bsy demedm cünkü kavga edecek modda soruyodu snra tekrar sordu yine bsy demedm sana soruyorm dedi bende yoo nie küsym dedm o zaman bu suratn ne dedi bende bsy yk dedim.biseyler biseyler dedi ama ben olayn sokuyla hatrlamiyorm tabi bak beni cinlendirme senin agzina s... dedi..dedm bi dakika ya hayrdr sen benimle böyle konusamazsn ne öyle agzina s.... lar felan dedm snra hışımla yerinden kalkti beni sinirlendirme dedi ve üstme yürüdü ne diyosn anlamiyorm dedm elleryle kafama yapisti sertce sarsti kafami felan sonra sehpalara ayagiyla vurdu duvarn bi kismini yere indirdi hala avazinin ciktigi kadar bagiriyo tabi sonra hışımla sehpayi aldi nasil sert attiysa mdf sehpa yerle bir oldu ben hayretler içindeym tabi sonra kosarak iceri gtti sigara yakip mutfaga gecti buraya gel dedi gtmedm iyice sinrlenmesn diye sonra tekrar buraya gel dedi gttim ben huzur istiyorum adama huzur verin bilmem ne bilmem ne ..
Dedm ben sana suan huzurszlk vereck bsy yapmadm ki neye bu hal ve hareket anlamadm yani dedm lan o suratinin hali neydi öyle diye tekrar bagirmaya basladi tabi..ben illa gidelm demedm bsy demedm surat asacak huzur bozacak olsam kolundan tutar illa gidicz derdm yada araba var ben kendm cikar giderdm dedm ya bi git iceri ya beni cileden cikarma ya bi defol iceri ya sus felan dedi gttm iceri hc bsy demedn snra geldi bsyler dedi ama hatrlamiorm bana cvp ver dedi sen sus dedn susuyorm dedm bu kezde bana cwp vereceksn diye bagirmaya basladi..bana katlanamiyo olabilirsn ama bu is bsyler kırarak insan sarsarak insani susturarak olmaz edebinle gelirsn ben yapamiorm evlilik bana göre degilms dersn ben ayrilmak istiyorum dersn dedm insan gibi ayriliriz..ha sen ayrilmak mi istiyosn dedi ben senin acindan diyorm dedm bana katlanamiosan ayrilalm bu is böyle olmaz dersn dedm ve yarn kendnden utanacaksn seni vicdaninla bas basa birakiyorm dedm ve ciktm baska odaya gttm..snra hazrlandm babamlara gidecektm nereye dedi ben snnle ayni evde kalamam dedm yani yapamam bunu dedm tamam sen dur ben gidiyorum dedi hazrlanp babasi gile gitti babasinin arabasi bizdeydi onu birkmaya gtti o esnada k.pederi aradm olanlari anlattm o sizin evladnz ama olanlar bunlar bunlar dedm lütfen şefkat göstermeyn o suan vicdaninin verdigi rahatsızlık icinde dedm nitekim babasi gile gtmis anahtari verms az biraz oturms hc bsy konsmadan ve kalkip geldi ve bana giderkn ben sabah gelirm diyodu snra ne oldu btti geldi oturma odasina gecti olayin yasandigi yere.
Yerdeki kirilan seyleri toparladi ve kapiyi kapatp uyudu..

Simdi ben napicam ? Nasil devam edicm yoluma ?siz olsaniz ne yapardnz ?

Ya bunların hepsi saçma sapan bir okey yüzünden mi oldu?

Sen gerçekten gitmek istiyordun da o dinlenmek istediğini söylediği zaman arasında geçen zaman aralığında somurttun mu ki de olay bu noktaya geldi?

Bazıları eş ailesinden kaçar, görüşmek istemez, bazıları da tam tersi.

İlginç geldi bana mevzu.

Tamam şiddet kabul edilir bişey değil de , sen de sanki hiç bişey yapmamışsın, hiç kabahatin yokmuş gibi anlatıyorsun.
Adam defalarca küstün mü, kırıldın mı diye soruyor, insan yerine koyup cevap vermemişsin. Sonra niye sinirlendi diyorsun?

Sonra da boşanalım, yok kendi açımdan değil senin açında diyorum vs. Ne saçmalık

Bir de Pazar günü evde dinlemek istedi diye kızmışsınız. Pazar dinlenecek tabi, Pazartesi evde dinlenmek mümkün olmuyor ki.

BENCE eşinizin başka sıkıntıları var olay anlattığınız gibi ise ...
Evet is anlaminda asiri sıkıntılı babasida bunu gecenlerde fark etmis ve gece gec saatlere kadar calisma kendine ve esine zaman ayir demis dışardan bile cok net fark edilebiliyor sıkıntılı stresli oldugu

Ya bunların hepsi saçma sapan bir okey yüzünden mi oldu?

Sen gerçekten gitmek istiyordun da o dinlenmek istediğini söylediği zaman arasında geçen zaman aralığında somurttun mu ki de olay bu noktaya geldi?

Bazıları eş ailesinden kaçar, görüşmek istemez, bazıları da tam tersi.

İlginç geldi bana mevzu.
Hayir ben illa gidelim demedm hic bir sey demedm gidelm mi diye fikri sundum hayir dinlenmek istiyorm ben dedi hic bir sey demedm ve sacimi tariyodum o esnada bi taraftanda mesajlasiyodum yengesiyle yani ben gitmek istesem zatn giderdm su sacma sapan yorum yapanlara diyorm siz lütfen üstnüze alinmayn da su gece gece neydi bu okey oynama hevesi diyen arkadas birde erkeklere herseye surat asarsan sogur patlama noktasina gelir diyen arkadasa diyorm benm icin gece gece elbette okey oynamak önemli degil cok önemli olsaydi gezmk isteseydm ben kendim zatn giderdm ki ben zaten her isimi kendim yapiyorm nereye gitmek istesem kendim gidiyorm ve dün tüm gün boyunca en ufak bir istek bir ricam olmadi ona karsi..birsey söylemis istemisim cok mu ya ? Bu kadar evi yikmasini bagirip cagirmasini anlattm anlattm gidip okey olayina mi taktiniz yada surat asmama mi ? Ne olursa olsun bu kadar evi yikmasina gerek en ufak bir şey yoktu

Burda seni sarsacak yada sehpalari havaya atacak kadar ne oldu anlamadim. Bi insan o durumdan hosnut olmayabilir, surati dusebilir yani. Karsiliginda bunlari mi yapmasi gerekiyor. Resmen icinden seytan cikmis.

Ben olsam triplenir, suratina bakmazdim. İşine geldiginde cvp ver, isine gelmediginde sus. Oldu gozlerim doldu. Resmen pisikopata baglamis. Taviz verme yoksa diger seferinde icinden cin cikartir.

Ayrıca babasina neden anlattin diyenlere ithafen..babasiyla ayni isteler esim pazarlamayla ugrasiyo babasida dükkanın basinda duruyo her neyse babasi bir kac gün önce esime senin esinle skintin mi var evde bir huzursuzlugunuz mu var demis oda hayr demis babasida peki neden böyle yorgun bitkin ve üzgünsün demis oda baba cok yoruluyorz bunaldm isten demis babasida yoruluyorsan erken birak isi gece 12 ye kadar calismana gerek yok demis ki esim 12 de gelip ayrica bir de evde calisiyo ben onun kafasi dagilmasn kafasini karistirmiym diye o gelince tek kelime konusmam hic bir paylasimimiz yoktr yani..babasiyla bu konuşmalarını kendisi bir kac gün önce bana anlatmsti o yüzden babasini aradm..artı o kadar korktum ki o olayin şokuyla ne yapacagimi da bilemedm biran babasini aramak geldi aklima..eve gelince tartışma devam ederse babasi hemen gelip müdahale etsin diye..cünkü inanin beni öldürecek zannettm kadin cinayetlerinden biri de bizim evde yasanacak zannettim

Ya kardeşim sesli harfleri parayla mı satıyolar. Kör oldum okurken yorum yapamıyorum.

Evet is anlaminda asiri sıkıntılı babasida bunu gecenlerde fark etmis ve gece gec saatlere kadar calisma kendine ve esine zaman ayir demis dışardan bile cok net fark edilebiliyor sıkıntılı stresli oldugu

Hayir ben illa gidelim demedm hic bir sey demedm gidelm mi diye fikri sundum hayir dinlenmek istiyorm ben dedi hic bir sey demedm ve sacimi tariyodum o esnada bi taraftanda mesajlasiyodum yengesiyle yani ben gitmek istesem zatn giderdm su sacma sapan yorum yapanlara diyorm siz lütfen üstnüze alinmayn da su gece gece neydi bu okey oynama hevesi diyen arkadas birde erkeklere herseye surat asarsan sogur patlama noktasina gelir diyen arkadasa diyorm benm icin gece gece elbette okey oynamak önemli degil cok önemli olsaydi gezmk isteseydm ben kendim zatn giderdm ki ben zaten her isimi kendim yapiyorm nereye gitmek istesem kendim gidiyorm ve dün tüm gün boyunca en ufak bir istek bir ricam olmadi ona karsi..birsey söylemis istemisim cok mu ya ? Bu kadar evi yikmasini bagirip cagirmasini anlattm anlattm gidip okey olayina mi taktiniz yada surat asmama mi ? Ne olursa olsun bu kadar evi yikmasina gerek en ufak bir şey yoktu
ben sizi haklı buldum neden bir çok üye suçu sizde bulmuş hiç anlamadım ,

eşiniz ne kadar abartı tepkiler vermiş korkmakta haklısınız , babasını aramasaydınız keşke ama olayın şokuyla olmuş artık :KK51: yüz vermeyin bence de ne kadar saçma sapan hareketler yapmış farketsin küçücük bir meseleden evi kırıp gçirmiş ne hakla :KK12:

Esiniz fazla tepki gostermis ama anladigim kadariyla sadece size degil genel bir sorunu var. Bundan sonraki davranislarina bakarsiniz tekrarlamazsa unutmaya calisin.

Ya kardeşim sesli harfleri parayla mı satıyolar. Kör oldum okurken yorum yapamıyorum.
Yaaa o kadar zor mu okumak :( kusura bakmayın valla olayin şokunu hala üstümden atamadm devrik cümlelerimde var özür diliyorum herkesten kafam allak bullak

Yaaa o kadar zor mu okumak :( kusura bakmayın valla olayin şokunu hala üstümden atamadm devrik cümlelerimde var özür diliyorum herkesten kafam allak bullak

Surat asarsan kafanı da sarsar, sehpaları da kırar.

Terslerse ne yapar mesela hangi patlama noktasına ulaşır? Bıçaklar mı diyelim yoksa balkondan aşağı atar mı?

Eşle inatlaşılırsa ne olabilir sizce? Ee erkek adam sonuçta siniri var bunun. Aman sinirlendirme, dolar dolar bir yerde kafanı patlatır sonra.

Konu sahibi sana da geçmiş olsun. Öfke kontrolü ve normal diyalog kurmayı öğrenmesi gerekiyor eşinin. İstediği kadar biriksin kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.

Bu erkek siniri olayı tıpkı her erkek aldatır efsanesi gibi bu arada. Her erkek aldatmaz, her erkek içinde biriktirip biriktirip eşini tartaklamaz, eşyaları kırmaz.

Adam dinlenicem demiş bunun nesine sinirlendiniz anlamadım? Her çağırılan yere gitmek zorunda değil kendine zaman ayırmak istemiştir o pazar günü ona yetmemiştir. Sinirlenecek bir durum göremiyorum ben. Madem sinirlendiniz tartışıtken 'yok neye surat yapıcam bir şey olmadı' demeyin. Şunu şunu sinirlendim, üzüldüm diye söyleyin. Eğer bir şey yok diyecekseniz de ona göre hareket edin. Gülün hayatım canım deyin. Bunun mantığı budur. Surat ederken bir şeyim yok demek insanı çileden çıkartıyor. Hadi her şey oldu aranızda babasına neden anlatıyorsunuz? Anlatmanızın sebebi bana kalırsa 'sizin oğlunuz bana bunları' yaptı demek için sırf kendinizi garantiye almak için anlatmışsınız. Kv kp başka bir konuda evliliğinize dahil olsa ' benim evliliğime karışıyorlar' diye kavga çıkartırsınız. Evlilik sınırlarınızı ikiniz de çizememişsiniz bence.Yola devam edilmeyecek bir şey göremiyorum ben.

'Duvarın bir kısmını indirdi' mi yazıyor orada? Ben mi eksik harfleri oturtamadım yoksa?
Çok şaşırdım anlattıklarınızdan adamın bu kadar öfkelendirecek bir mevzu yok. Yeşil dev hulk gibi.

Şu erkeklere surat yapmayın diyen hatunların çabalarına da hastayım. Erkeğe ters cevap verme soğur, erkeğe surat yapma soğur, çok konuşma adam soğur. Robotluk resmen.
Bana böyle davranacak adamı kapının önüne koyarım. Gitsi tedavi olup öyle gelsin. Kadının boynunu sehpa gibi kıracakmış neredeyse balyoz kafalı.
Hemen babasına anlatmam tabi kendim görürüm hesabını.

Yapılan surat asmak karşılığı kafayı tutup sallamak sehpa kırmak bağırmak hakaret etmek olunca e sen surat asmissin adam ne yapsın demek biraz garip gelir bana. Surat as ne olacak ya bunun karşılığı bu mudur? Karşılıklı saygıyla sevgiye sabır tahammül ve şefkate ne oldu? Esiniz bu yaptığının çoook yanlış olduğunu anlamali gerci surat asınca böyle yapıyorsa Allah muhafaza yaptıklarının yanlış olduğunu ve kirildiginizi söylerseniz neler yapar. Demekki bundan sonra yapmak istediğiniz ve yapmak istemediginiz her durumda gülümsemek zorundasınız. Vallahi çok üzüldüm bu duruma umarım hemen düzelir

Herkese merhaba..hemn konuya girmek istiyorm.
Dün aksam esimin yengesi bizi okey oynamaya cagrdi saatde daha 9 civarı..
Her neyse esime dedm bn dinlenicm dedi ee zatn dün pazardi yani dinlenicm diyince sinirlendm ama hc brsey demedim sacimi tariyodm o esnada.sonra 5 dakika fln gecti sn bana küstünmü dedi bsy demedm cünkü kavga edecek modda soruyodu snra tekrar sordu yine bsy demedm sana soruyorm dedi bende yoo nie küsym dedm o zaman bu suratn ne dedi bende bsy yk dedim.biseyler biseyler dedi ama ben olayn sokuyla hatrlamiyorm tabi bak beni cinlendirme senin agzina s... dedi..dedm bi dakika ya hayrdr sen benimle böyle konusamazsn ne öyle agzina s.... lar felan dedm snra hışımla yerinden kalkti beni sinirlendirme dedi ve üstme yürüdü ne diyosn anlamiyorm dedm elleryle kafama yapisti sertce sarsti kafami felan sonra sehpalara ayagiyla vurdu duvarn bi kismini yere indirdi hala avazinin ciktigi kadar bagiriyo tabi sonra hışımla sehpayi aldi nasil sert attiysa mdf sehpa yerle bir oldu ben hayretler içindeym tabi sonra kosarak iceri gtti sigara yakip mutfaga gecti buraya gel dedi gtmedm iyice sinrlenmesn diye sonra tekrar buraya gel dedi gttim ben huzur istiyorum adama huzur verin bilmem ne bilmem ne ..
Dedm ben sana suan huzurszlk vereck bsy yapmadm ki neye bu hal ve hareket anlamadm yani dedm lan o suratinin hali neydi öyle diye tekrar bagirmaya basladi tabi..ben illa gidelm demedm bsy demedm surat asacak huzur bozacak olsam kolundan tutar illa gidicz derdm yada araba var ben kendm cikar giderdm dedm ya bi git iceri ya beni cileden cikarma ya bi defol iceri ya sus felan dedi gttm iceri hc bsy demedn snra geldi bsyler dedi ama hatrlamiorm bana cvp ver dedi sen sus dedn susuyorm dedm bu kezde bana cwp vereceksn diye bagirmaya basladi..bana katlanamiyo olabilirsn ama bu is bsyler kırarak insan sarsarak insani susturarak olmaz edebinle gelirsn ben yapamiorm evlilik bana göre degilms dersn ben ayrilmak istiyorum dersn dedm insan gibi ayriliriz..ha sen ayrilmak mi istiyosn dedi ben senin acindan diyorm dedm bana katlanamiosan ayrilalm bu is böyle olmaz dersn dedm ve yarn kendnden utanacaksn seni vicdaninla bas basa birakiyorm dedm ve ciktm baska odaya gttm..snra hazrlandm babamlara gidecektm nereye dedi ben snnle ayni evde kalamam dedm yani yapamam bunu dedm tamam sen dur ben gidiyorum dedi hazrlanp babasi gile gitti babasinin arabasi bizdeydi onu birkmaya gtti o esnada k.pederi aradm olanlari anlattm o sizin evladnz ama olanlar bunlar bunlar dedm lütfen şefkat göstermeyn o suan vicdaninin verdigi rahatsızlık icinde dedm nitekim babasi gile gtmis anahtari verms az biraz oturms hc bsy konsmadan ve kalkip geldi ve bana giderkn ben sabah gelirm diyodu snra ne oldu btti geldi oturma odasina gecti olayin yasandigi yere.
Yerdeki kirilan seyleri toparladi ve kapiyi kapatp uyudu..

Simdi ben napicam ? Nasil devam edicm yoluma ?siz olsaniz ne yapardnz ?

Anlattığınıza göre eşiniz ya dolduruşa gelio yada kafasında acaip kuruyor. Bişilere ikna olmak istiyor gibi geldi bana..

Adam dinlenicem demiş bunun nesine sinirlendiniz anlamadım? Her çağırılan yere gitmek zorunda değil kendine zaman ayırmak istemiştir o pazar günü ona yetmemiştir. Sinirlenecek bir durum göremiyorum ben. Madem sinirlendiniz tartışıtken 'yok neye surat yapıcam bir şey olmadı' demeyin. Şunu şunu sinirlendim, üzüldüm diye söyleyin. Eğer bir şey yok diyecekseniz de ona göre hareket edin. Gülün hayatım canım deyin. Bunun mantığı budur. Surat ederken bir şeyim yok demek insanı çileden çıkartıyor. Hadi her şey oldu aranızda babasına neden anlatıyorsunuz? Anlatmanızın sebebi bana kalırsa 'sizin oğlunuz bana bunları' yaptı demek için sırf kendinizi garantiye almak için anlatmışsınız. Kv kp başka bir konuda evliliğinize dahil olsa ' benim evliliğime karışıyorlar' diye kavga çıkartırsınız. Evlilik sınırlarınızı ikiniz de çizememişsiniz bence.Yola devam edilmeyecek bir şey göremiyorum ben.
Bastan sona bütün sayfalari okudunz mu bu yorumu yazarken ?gerekli izahi yaptigim halde yok surat asmasaydin yok babasina anlatmasaysn vs vs ..
Ayrica benim yerimede su su olsa böyle yaparsiniz fikrinizide yoktan sayiyorm

Back
X