- Konu Sahibi geniekiller
ne kadar zor bir durum bu
allah kimsenin başına vermesin
ama bne olsam ayrılırdım
allah kimsenin başına vermesin
ama bne olsam ayrılırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaslar ınsanın 4 yıllık sevgılısı pat dıe ben kendımı hrıstıyan gıbı hıssedıyorum ben hrıstıyanım derse ve cıdden de bagımlılık gozterıyo baya bu dıne naparsınız yaaa nufus cuzdanında musluman yazıyo aıleden dolayı ama ben hrıstıyanlıga yakın hıssedıyorum kendımı dıyo benı boyle kabul et dıyo kafayı yemek uzereyım ya ılk baslardada suphelenmıstım haç takıodu sordum degılım dedı kandırmıs ayrılırım dıe ne yapabılırım evlenmek uzereyız ayrılmalımıyım aılem asla kabul etmez napıcambenneyaptımki:1no2:
aynen katılıyorum. dürüstlük olmadığı için ayrıl. ama sırf farklı dinden diye yada onu tercih ediyor diye değil. baştan söylemediği için...Bence sorun kendini hristiyan gibi hissetmesinde yada hristiyan olmasında değil sana yalan söylemesinde...
İnsan sevince din dil ırk çok da önemli değil bence, çünkü insan sevince birbirine hoşgörüyle bakar ve birbiri üzerinde baskı kurmaz. Benim eşim de farklı mezhepten, ama tanıştığımda bunu biliyordum. 1. dereceden bir akrabam da bir hristiyan ile evli ve 2 çocukları var. Gerçekten ama gerçekten hiç sorum yaşamadılar. Çocuklardan biri 12 yaşında ve müslüman olmak ,stediğini belirtti. Diğeri henüz küçük. Her iki dinin bayram örf adetleri uygulanır.
Benim henüz çocuğum olmadığı için çok yorum yapamam ama sorun yaşayacağımızı hiç sanmıyorum.
Ama sevgiliniz sizden dini kimliğini saklamış, sizi kandırmış. Daha ilerleyen zamanlarda kendisiyle ilgili sizden sakladığı başka neler çıkar ortaya acaba diye düşünüyor insan.
Bence sırf bu yüzden ayrılmalısınız. Hatta ben olsam "Ben senin bana anlattığın sene aşık olmuştum. Ama şimdi görüyorum ki gerçek senle benim tanıdığım sen arasında farklar var. Tanımadığım biriyle evlenmek istemiyorum." derdim.