Ne olur acilen akıl verin

Geçiştirmesine izin verme canım.
Her seferinde aynısı oluyorsa senin tavizinden dolayıdır bence.
Bu kadar ciddi olduğunu bilse geçiştirmez.
Bize anlattıklarını ona da anlat, ikna edici ve ciddi bir dille...

bence hesap sor. Hani bi yıldı diye. sonuçta sana verilmiş bir söz var...

valla zor durum ,benim kuzenim evlendi 4 ay oldu ,gelin yengemlere geldi ,küçück bir odayı yatak odası yapmışlar ,artı dediğim gibi evde görümce ,kayınbaba ,kaynana ,çok zor oluyo gelin için ,banyo yapmak ,oturup kalkmak herşeye dikkat etmek zorunda ,geçenlerde ağladı ,hata yaptım ,keşke baştan kabul etmeseydim diye ,onlarda da ev halkı komple çalışıyo ,kimsenin kimseye ihtiyacı yok yani ,şimdi düğün takıları ile ev kurmaya çalışıyıolar ..allah seninde hakkında hayırlısını versin ,eşini al karşına adam akıllı konuş ,seni dinlemeyeceğini düşünmüyorum ..bence anlayacaktır..

defalarca konuştum.ama beni geçiştiriyo.ben de sizin kuzeninizin çektiklerini çekiyorum.hata yaptım biliyorum ama ikna edemiyorum.nasıl yapacağımı bilmiyorum.sanırım pes edeceğim.bu seferde çok kötü şeyler olacak ne yapacağımı bilmiyorum.teşekkür ederim size.

bu yaşadıklarının sorumlusunun eşin olduğunu düşünüp ondan nefret etmeye başlamadan bence kesin tavrını koy.gerekirse ailen devreye girsin bence.pes etsen ne olacakki için yine kabullenmeyecek.

tabiki en başta aynı evde oturmayı kabul ederek hata yapmışsın.eşinde 1 sene sonra ayrı eve çıkmayacağınızı biliyordu ama seni kandırmış.kusura bakma sende çok pasifsin.neden bu kadar alttan alıyorsunki.alttan alması gereken,eşine ayrı bir ev bile tutmak istemeyen bu adama bu kadar niye yüzveriyorsun.sen değil eşin seni pohpohlasın.çok yanlış yoldasın.bu kadar tepkisizlik seni yıpratmış.siz ikinizde çalışırken neden aynı ev?bunu hiç anlamadım.sakın ÇOCUK falan düşünme.çocukda olsa eşin ayrı eve çıkmaz.sende zaten ses çıkarmıyorsun.eşine artık rest çekmenin zamanı geldi.ben senin yerinde olsam eşime rsti çeker ben annemlere gidiyorum ayrı evi kurunca beni alırsın derim.bu kadar tepkisiz kalma.eşinin işine geliyor.

canım kesınlıkle katılıorum bu yoruma.cok haklı!

mektup yazmak tuhafıma gitti siz evlisiniz hayat arkadaşı sevdiğin adam, iletişim eksikliğiniz var, konuşarak sorunlarınızı çözmeyi öğrenmelisiniz, sözünü kesmesine izin verme ne demek ya karşımdakini dinliyorsam o da beni dinlemek zorun da,
anlamadığım evde herkez çalışıyo, sizinde geliriniz varken neden kabul ettiniz aynı evde yaşamayı, sanki buna mecbur gibi,
hata yaptığınızın farkındaysanı eğer, şu an şu dakika gidin ve eşinizle evliliğiniz daha iyiye gitmesi için konuşun,

gerekirse onu en zayıf noktasından vurun. :kedi:

seni dinlemiyorsa tatlım direk annenlere git gelmiyorum de kendi evin olursa gelcegini söyle gitmedikçe yapacagına inanmaz ev tutulmadanda gelme

bence bu ikna mevzusu değil zaten ikna ediyorum bir gün sonra değişiyor diyorsun insanın sevdiği insanı kaybetme korkusuyla yapamayacağı hiçbirşey yoktur. Bence eşine ondan vazgeçebileceğini göstermelisin. Bu durumda anlar ayrı eve geçme zamanınız geldiğini. Birde anlamadığım birşey var. İkimizin maaşı 2.500 lirayı buluyor diyorsun 1.5 yılda en fazla 400 lira zam almışsanız eğer evlendiğinizdede 2.100 lira alıyorsunuzdur neden baştan ayrı eve çıkmadınız?? Çok gençsin kendini ezdirme...

Hep böyle dereyi geçene kadar sözler verilir.
Net tavrınızı koyun, artık size oylamasına izin vermeyin.
Madem onlar geçinebilecek durumda,
siz de aynı şekilde geçinebilecek durumdasınız, neden kabul ettiniz ki en başından.
Eşinizin size ne anlattı, nedenleri ne de, kabul ettiniz.
Kendi yuvanızda kendi evinizde, evliliğinizin tadını çıkarmanız hakkınız tabi.
Eşinizin ailesinin yanında keyfi yerinde heralde.
Ailesinin tepkisi nasıl olur peki durumda, onlardan mı korkuyor.
Net tavrınızı koyun, kesinlikle ayrı eve çıkmak istediğinizi,
hatta gerekiyorsa sa siz söyleyin ailesine, eşinizinde haberi olsun tabi.

kararlı bir şekilde konuş sert çık hattaaklinialirimsmile
ayrı ev kendine ait bir düzen senin de hakkın
eşin niye istemiyor onu da anlamış değilim
ama ciddi bir şekilde konuş alttan alma
sessiz kalırsan eşin o evden hiç ayrılmaz:1no2:

resti çek çık be.. ev üstüne ev olmaz mutlak bi yerde patlak verir.. tavrını belirt bence geç bile kalmışsın.. sen hizmetçi deilsin

keşke başta aynı evde oturmasaydın demeyeceğim olan olmuş
bende 21 yaşımda evlendim banada aynı şey teklif edildi annem kesinlikle karşı çıktı kızımı vermem dedi ve benim annem okumamış cahil bi insan ama herşeyin farkında ben suçu annenizde buldum açıkçası
sizin yerinizde olsam evdeki insanlara eşimde dahil normalde nasıl davranıyorsam tam tersini davranırdım hele eşimin hiç bi isteğini yerine getirmezdim eşin almaya alışmış istediklerini verme bekelım ne yapacak ha olmadımı annemin yanına giderdim ana gibi yar olmazmış allahım sana kolaylık versin

eşin ayrılmak istemiyor istese durumunuzda gayet iyi aldığınız size hayli hayli yeter. tabi ekmek elden su gölden ona iyi sorumluluğu az.

ne aceleniz vardiki 20 yasinda evlendiniz
coook erken bence
evlilik bana göre kendi evini kurmak, kendine bir aile kurmak demek
bu sartlar yerine gelmedikce evlenmek benim icin anlamsiz
esini seviyosun madem ona ayri evde olmanin avantajlarini anlat
taniyosundur az cok ne sevicegini biliyosundur ona göre sabirla sürek li konus

Ah arkadaşlar ne kadar güzel yorumlar yazmışsınız hepinize teşekkürler... dediğiniz yöntemleri yaptım ve sanırım ikna ettim...şimdi iyi gelin rolünden çıkıp 3-4 aylığına kötü gelin olmam lazım yorumlarınızı bekliyorum ne olur yardım edin arkadaşlar...alnımın akıyla bu işten çıkarsam dileyin benden ne dilerseniz...:içelim:

slm canm butun yorumlari okudum bende seninle ayni durumdayim ben 3 yildir evliyim benim esimde basta seninki gibi bir yil kaliriz demisti ama bak 3 yil oldu hala cikamadik bizim borcumuz haddinden fazlaydi ben calismiodum ben ise basladim o isten cikti babasida ayni anda isten cikti benim aldigim 700 tl maasla 9 ay gecindik daha dogrusu az birikmisligmizde gitti o donemde inan mektup yazdim herseyi anlattim tamam dedi 3 ay sonra dedi 5 ay sonra dedi 3 yil gecti kotu gelinde oldum inan ama yapamadim kotu bisey soyleyince ben daha kotu hissettim kendimi sonuçta yine saf iyi gelin oldum ustelik benim kaynana tam bir cins butun gun onla ayni evde ustelikte depresyona girdim isten ciktim adetim duzensiz stresten cocuk istiyoruz olmuyo oyuzden ve en sonunda gecen ay gittim apartmana yazilmak için dosya aldim(fransada boyle bir sistem var turkiyede varmi bilmiorum) tamam dedi 10. ayda verelim dosyayi bir kac evrak eksikti neyse galiba bu sefer olacak diodum sonra yine kivirtmaya basladi neymis sirketin isleri falan kotu gidio diye bende dun bi tartismamizdan sonra dayanamadim babami aradim gel beni gotur die babamda tamam dedi esimi aradi boyle boyle gelip goturecem kizimi die esim agladi yalvardi yemin etti bu hafta sonu randevu al emlakcidan soz ilk hosuna giden evi tutacam yeterki gitme die yani sana ise yarayacak bi tavsiye istiyosan AILENI ARA YADA KENDIN ATLA OTOBUSE GIT gorursun nasil ise yarayacak ben hep yapmayi istemistim ama cesaret edemiodum yada esine bi mektup yaz sana 1 hafta muhlet de degilse beni kaybedersin ALLAH yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum

oezlemm durumuna çok üzüldüm gerçekten.allah hayırlısını versin inşallah istediğin şeyler olur en yakın zamanda.ben geçen gün burda bu konuyu açtım sonra kızlar destek verince karşısına geçtm dosdoğru anlattım hep anlatıodum ama çok kesin anlattım bu sefer her ayrıntıyı açtım pazar gününü ona dil dökerek geçirdim ve ilk defa ya yaparsın istediğimi yada ben artık yokum dedim.çok üzüldü ağladı.bukadar ciddi istediğini bilmiyordum.dedi.(artık kızlar nasıl doldurduysa beni ) çok güzel konuştum.giderim dedim.ona müddet verdim.hazirana kadar ya çıkarız yada ben gideceğim deyince söz verdi.bu hafta kayınbabamla konuşacak.o söylemezse artık yeter ben söyleyeceğim.bıktım yahu.bende istiyorum hayırlısıyla mutlu huzurlu bir ev. ayrıca kaynanam beni çok sever biraz soğutmak istiyorum kendimi nasıl yapabilirim.ya arkadaşlar bu arada sölemeyi unuttum kaynanam benim babamın üvey teyzesi.kocamla babam teyze çocukları bizim aile biraz karışık işte.ama akraba olmamız umrumda bile değil.artık bundan sonra kendi mutluluğum herşeyden daha önemli. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…