Ne Olur Akıl Verin, Babamm....

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
Annemi kaybedeli 8 yıl oldu. 3 kardeşiz 1 ablam ve 1 abim var ablam evli. Ben abim babam beraber yaşıyoruz ..

Annemi kaybettiğimizden beri anne yokluğun hiçbir şekilde hissettirmedim ailme evin en küçüğüyüm ama her işi yaptım çok şükür.
Babamın evlenmesine hiçbir zaman karışmadık oda hiçbir zaman bizim karşımıza bu konuyla ilgili bi olayla gelmedi...

Ben artık nişanlandım ve yaz sonu düğünüm olcak bugüne kdr her işlerini yapan biri vardı ama ben gidince ne yapıcaklar bi tarafım mutlu bir tarafım eksik kaldım.. Babamla güzelce konuştuk evlenmek istersen yanında olcagımızı karşı olmadıgımızı onunda mutlu olmasınn hakkı oldugunu söyledik ona..
Ama levakin babamı bir kadınla tanıştırmışlar bu arada babam 60 yaşında ama yaşından daha genç gösterir ve dinçtir.
Dün aradı babam bizi akşam gelcez dedi tanışmak için tmm dedik . Akşam kadını görmemle yerlebir olmam bir oldu ...
Babamdan 20 yaş küçük bi kadın geldi.Ufak tefek yasından daha genç gösteren makyajlı bakımlı bir kadın.. Birde öğrendikki kadın bizimle tanışmak için taa izmitten gelmiş ve bizde kalcakmış düşünebiliyormusunuz hiç tanımadıgı 2 erkeğin oldugu bir evde kalcakmış kadın. suratım düştü tabi hemen...
Evlenmiş boşanmış bayan 9 ve 19 yaslarında 2 çocugu varmış babada kalıyorlarmış.Kadın niye boşanmış çocukları neden babada ailesi kim hiç bişey bilmiyoruz.

Babam yeni tanıştırdılar diyor ama bu yeni tanışmışlık bi durum değil herşey olmuş bitmiş bi bizim onayımız kalmış.
Bu arada çok zengin değiliz ama durumumuz iyi türkiye standartlarının üstünde bi hayatımız var.

Abim babama bi kaç söylenmiş mutfakta babam surat asmış siz hep kendi çıkarınızı flan düşünüyorsunuz demiş.Kadın gece bizde kaldı salonda 1 de de otobüse binip geri döndü.

Ya kızlar sinirden karışık anlatmış olabilirim ne olur akıl verin bize bizmi abartıyoruz dün akşam yaşadıklarımız bana hiç normal gelmedi.
Ne olur bir akıl verinnnn

Ön yargılı olmamak lazım. Şans verin tanıyın, hmen hayatınıza almayın.

Babanıza da güzel yaklaşın, olmaz hayır kesnlikle gibi kelimeler kullanırsanız ters teper

20 yas kucuk kadin 40 yas
nasil yani
genc kadin bu resmen
cok enterean
hicbir sey normal degil bence

Ön yargılı olmamak lazım. Şans verin tanıyın, hmen hayatınıza almayın.

Babanıza da güzel yaklaşın, olmaz hayır kesnlikle gibi kelimeler kullanırsanız ters teper

Herşey okadar tuhaf geliyorki anlam veremiyorum babam nasıl olurda bu kadar düşüncesiz davranabilir.Haklısınız abim de bana sen birşey deme ben konusurum sen tepki verirsen oda senin işlerinde terslik çıkarır dedi :KK43:

20 yas kucuk kadin 40 yas
nasil yani
genc kadin bu resmen
cok enterean
hicbir sey normal degil bence

anlam veremiyorum hiçbir şekilde.. kadın 40 yasında babam 60 yani uçurum var arada. Ve babama okadar zıtki napcamızı şaşırdık . Birşey desek surat asıyor bizi suçluyor sanki biz onun iyiliğini istemiyoruz :KK43:

pek ic acici gorunmuyor durum evet. Kim tanisitrmis peki, referans da onemli. Iyi tanidigniz guvendiginiz biri tanistirmissa, farkli olabilir dusundugunuzden?

Herşey okadar tuhaf geliyorki anlam veremiyorum babam nasıl olurda bu kadar düşüncesiz davranabilir.Haklısınız abim de bana sen birşey deme ben konusurum sen tepki verirsen oda senin işlerinde terslik çıkarır dedi :KK43:

Öyle deme lütfen, belki gercekten kadın cok zor seyler yasamıstır ve huzur arıyordur. İki kücük cocugu olması belki sorun ama babanıza zaman anlamında süre vermezseniz bunu göremezsiniz. İşinizde terslik cıkarmasını bir kenara bırak küt diye tanımadan etmeden evlenedebilir.

pek ic acici gorunmuyor durum evet. Kim tanisitrmis peki, referans da onemli. Iyi tanidigniz guvendiginiz biri tanistirmissa, farkli olabilir dusundugunuzden?
malesef tanıştırıanlarda sana genç kadın bulduk diyecek tipler :KK43:

Uzak mesafedeki bir bayanla kim nasil tanistirmis acaba?
cok hos gorunmuyor tabi ama onyargili yaklaşmayin. Arastirin sorusturun.
belki düşündüğünüz gibi değildir

Kıyamam ki ben sana. Ne kadar zor bir durumda olduğunu anlıyorum. evlenmesini kabullenmekten ziyade evleneceği insanı da kabullenmen gerek senin bir de. Acaba baban ve o kadın kendileri tanismislardi da uygun zamanı mı kolluyorlardi?

malesef tanıştırıanlarda sana genç kadın bulduk diyecek tipler :KK43:
o zaman bence biraz zaman verin, babaniza iyi tanimasini tavsiye edin, eger kadinin iyi oldugundan emin olursa, arkasinda duracaginizi soyleyin, o zaman sakince davranir ve fevri kararlar almaz. Gercegi anlama sansi da artar.

Cok dolandirici kadin var dedemi de cok dolandirmislardi biliyorum durumunuz iyiyse o yuzdenn olabilir..

Uzak mesafedeki bir bayanla kim nasil tanistirmis acaba?
cok hos gorunmuyor tabi ama onyargili yaklaşmayin. Arastirin sorusturun.
belki düşündüğünüz gibi değildir

Babam turizm sektorunde bayanda yazın burda çalışıyormuş babamın arkadaşlarının yanında onlar vasıta olmuş. Umarım dediğiniz gibidir

Kim tanıştırmış onlarla bi görüşün babanızla ters düşmeden kadını tanımaya çalışın bence

Kıyamam ki ben sana. Ne kadar zor bir durumda olduğunu anlıyorum. evlenmesini kabullenmekten ziyade evleneceği insanı da kabullenmen gerek senin bir de. Acaba baban ve o kadın kendileri tanismislardi da uygun zamanı mı kolluyorlardi?

Anlam veremiyorum napcağımı şaşırdım, Babama ilk dediğim baba nişanımda herşeyime ben koşturdum yoruldum bunaldım düğünümde elimden tutcak biri olsun ne yapcağımı şaşırıyorum ınan . Babam yeni tanıştık diyor ama öyle bi durum değil önceden tanışmışlar çok açık ortda bizim onayımızı almak kalmış sadece :KK43:
o zaman bence biraz zaman verin, babaniza iyi tanimasini tavsiye edin, eger kadinin iyi oldugundan emin olursa, arkasinda duracaginizi soyleyin, o zaman sakince davranir ve fevri kararlar almaz. Gercegi anlama sansi da artar.

Bizde böyle düşünüyoruz fevri konusursak inat eder sanırım oturup mantıklıca düşünmesi lazım herşeyi enine boyuna ama bir taraftanda çok korkuyorum . Babam öyle çok netmiş telefonmuş araştırmakmış bilmez. Umarım ilerde karsısına çıkabilcke olayların farkına varır.5 erkek kardeşi varmış kadının. 2 çocuk yani insan kendisinden 20 yas büyük biri ile nedne evlenmek ister 3 cocuklu anlam veremyrm

Cok dolandirici kadin var dedemi de cok dolandirmislardi biliyorum durumunuz iyiyse o yuzdenn olabilir..
Bizde ondan korkuyoruz dolandırmak olmasa bile sırf maddi durum iyi oldugu için ve rahat bi hayat istediği için insan kendisinden 20 yas büyük biriyle evlenmeyi kabul eder bence :KK43:

Bizde ondan korkuyoruz dolandırmak olmasa bile sırf maddi durum iyi oldugu için ve rahat bi hayat istediği için insan kendisinden 20 yas büyük biriyle evlenmeyi kabul eder bence :KK43:
:KK43: Genelde dolandirici oluyolar yasli adamlar anlamiyor dedem babamin amcasi hep dolandirildi...

Burnuma pis kokular geliyor :/
20 yaş çok fazla. 2 çocuğunun olması sizlerin açısından sıkıntı olur ileride.
Kadında ki cesarete bak hele. Bu ilk görüşme değil bence. Babanla daha önce tanışmışlar belli ki. İlk günden sizde kalma cesareti oradan geliyor.

Bırakın kendi karar versin tepkı gostermeyin eğer kotu biriyse babanız farkeder ana siz teokı vermeye devam ederseniz kotu tarafı varsada babanız gormez sizle ugrasmaktan oyuzden rahat bırakın derim :KK66:

kesinlikle anormal bende katılıyorum..ama bence asıl sorun çok küçük çocuklarının olması...şuan babada ama sonra yanına alırsa????baştan çocuk büyütçek baban torun büyütçeği yerde..ayrıca fazla küçük bence...

Bacim herkese guvenmeyin 40yasinda gencecik kadin ne isi var babasi yasinda adamla.haberlerde neler goruyoruz.abin ve sen arastir babana uygun yasina gore birini tanidik araciligiyla.

Bnde sizin yazdiklariniz gibi düşünnuyorum kızlar.
Babam aksam gelince konusmadi bizimle bizde üstüne gitmedik sessiz sakin oturdu yatti:KK43:

X