Ne olur akıl verin (iş)

astalavista12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
269
80
118
Arkadaslar merhaba ben su anda çok büyük kaliteli bi firmada satis danismani olarak calismaktayim. Gunde 8 saat magazada duruyorum ama 3 saat falan anca çalışıyoruz. Çünkü müşteri kitlemiz belli. Sorum şu
Şu anda özel bir hastanenin hasta kabul elamanligina kabul edildim. Ama ne kadar rahat olucam ve ben şu anda 1700 lira gibi bi maaş alırken hasta kabul elemaninda asgari ücret alicam. Ayni zamanda bu iş yerimede de kasiyerliğe istersem geçebiliyorum. kasiyer olursam hepten rahat olucam. Sizce

hasta kabul elemani mi kasiyerlik mi ben burada kararsizim
yardım edenlere şimdiden teşekkürler. .

Benim için önemli olan para diyorsan işinde kal. Yok oturarak çalışayım, işim rahat olsun adım tezgahtar olmasın diyorsan değiştir.

Bu sorunun cevabı zaten belli değil mi? Neden ikileme düştünüz ben onu anlamadım?

Derdim para degil ama bir yerde de önemli. Ben hep oturarak çalışmak istiyordum. Hastaneyi bu yüzden istiyorum. Şu an ki kasiyerimiz başka bir yere geçebilir. Eğer geçerse zaten kararim kasiyerlik. Ama geçmezse satış da durmak istemiyorum. Bu sefer hastane işimden de olucam

asgari ücretle oturarak hastanede olmasa da başka bi yerde de iş bulabilirsiniz diye düşünüyorum.şuanki işinize devam edip kasiyer durumunu bekleyin bence.

Hasta kabulu arkadaşım yaptı . Personel sirkülasyonu çok fazla . Birde onlara özel hastane programları var o program öğretilirken burnundan getiriyorlar . Kolay olmasına rağmen . Şuan bulunduğun yerde firma sağlam ve iş sürekliliği varsa Alıştığın yeri bırakmazsan iyi olur , hem manevi zor hem maddi kıdem , tazminat vs. Yinede senin kararın ..bu arada hasta kabuldede pek oturmak yok oraya buraya evrak taşıtıyorlar .

Kasa tabii ki.

arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ara sıra insan hiç bir şeyi göremiyor. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ölçemiyor. hasta kabul elemanlığı hakkında da bunları öğrenmem iyi oldu. İnş kasiyerlik olur. Çünkü çok fazla personel sirkülasyonu olan bi mağaza değiliz. En yeni satış danışmanı 5 yıldır çalışıyor. Eğer kasiyerlik olmazsa da satış danışmanlığına devam.

hastanede çalışmak çok stresli ben çalıştım çünkü insanlarla uğraşması zor. eğer işinden memnunsan ki maaşıda iyi çok ta stres yaşamıyorsan geçme derim.

ya kal yerinde ALLAH aşkına ya... işin rahat maaşın iyi yani daha ne hastanede olup naapacaksın pskolojin bile bozulur. girdi çıktı da cabası zor bi iş gerçekten. neden ikileme düştün hasta kabulden sonra başka hedeflerin mi var geçiş mı söz konusu bööle bi şe yoksa lütfen yerinde kal oooooohhh miiiiissss =))))

Hasta kabul personeli 'nin rahat calıstığını nerden biliyorsun? Hastanede başın çok ağırır.. Müşterilerin Triplerini çekebilicekmisin? Benn her hastaneye gittiğimde hep birileri personele fırça kayıyorlar kolaymı sandın... İş arkadaşların iyiyse işin rahatsa kıpırdama derim..

eşim mağazacılık sektörünü istemiyor o saat 5 de eve geliyor 10 a kadar beni bekliyor. ben çoğu zaman işe 2 de gidip 10 da çıkıyorum. ama işimi iş ortamımı seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…