Ne olur akıl verin kimseye anlatamıyorum çıldıracağım

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Değerli ablalarım
Ben 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim kurduğum yanlış arkadaşlık yüzünden 2 aydır sıkıntılar çekmekteyim ve bazı şeyler için çok kararsızım.

Kimseye anlatamadığım olay arkadaşımın pardon arkadaş sandığım kişiyle 24 mart günü tüm sınıf tiyatroya giderken o gitmiyor diye biletimi sattım onu yalnız kalmasın diye yemeğe çıkıcaktık güya onunla.
Telefonumu çok istedi telefonu yoktu verdim sonra kaybetti heryere baktık.İçindeki hat annemindi ve yanımda 2 tel olmuş oluyodu görünürde.Eve geldiğmde işte annemler daha çok kızar diye anne ben kaybettim dedim direk sana bişi olsaydı bak çaldırmışsın kaybetmemişsin filan dedi tüm sülale geçmiş olsun gasp mı ettiler felan demeye başladı psikolojm bozuldu + kız maddi manevi destek bile vermedi ve kendi kaybetti arkadaşlara kaybettik dedi ben onu babamdan zorla karne hediyesi olarak binbir yalvarışla aldım aslnda tam anlatamıyorum ama onun yaptığı yanına kalıyor sanki ben yapmışım buna kendini inandırmış artık konuşmuyorum çünkü sigara içiyor huyları hiç iyi değil ve öyle kahkahalar atıyor sınıfta ben yokmuşum gibi zaten umursamıyorum onu ama içimde çok kaldı bi daha bana almazlar zaman aşımına uğradı içimde çook kaldı ablalar dövsemmi dövdürsemmi belki yanlış biliyorum ama öyle çok sabrettimki gidip dövdürsem belki içim bi nebze rahatlar bende sorunlar açıyor çünkü acı ama gerçekten onun üzüntüsüyle seviniyorum çok utanıyorum bu durumdan anlıyacağınız yaptığı yanına kaldı o kadar baskı görmüşken ben o özür bile dilemedi ben büyüklük bende kalsın Allah büyük demeye devammı etmeliyim rehberlik hocamıza yakın bulduğum bir hocama açılmalı mı napmalıyım nolluur yardım edinn:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: gerçekten napıcağımı bilmiyorum içimde büyüyo Not:Ben hiç ona bişi demedim yok al filan ama bi daha da bana asla almazlar telefon filan telefonda değilim ruhuma açtığı yaralar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok hoşsun tatlım ya..
giden gitmiş artık..
döveyim dövdüreyim falan bi hanımefendiye yakışmaz
bu da sana ders olmuş olur
bi daha kıymetli eşyalarını kimseye vermezsin..
daha neler ne insanlar görceksin.
üzme kendini ilerde ailen yine alır sana telefon

Gerçekten teşekkür ederim abla gerçekten dövmek filanda ben ve aileme ters bi durum aldığım terbiyeye yakışmaz ama içimde kaldı kimseye anlatamıyorum...

ah canım ah yaşın kaç daha neler göreceksin böyle insanlarla bu yaşa geldik hala uğraşıyoruz .......giden gitti diyeceksin o kızdan uzak duracaksın sen böyle önemsemeye devam edersen bunlar olmaya devam eder ...kendine yakışmayacak davranışlarda da bulunma ...dövdürmek ne demek ?bırak gitsin zararın neresinden dönersen kardır ...

Gerçekten teşekkür ederim abla gerçekten dövmek filanda ben ve aileme ters bi durum aldığım terbiyeye yakışmaz ama içimde kaldı kimseye anlatamıyorum...

bazı insanlar böyle vurdumduymaz pişkin oluyo
bu da arkadaşının karakterini görmeni sağlamış
bundan sonra mesafeli olursun
sen ona büyük bi iyilik yapmışsın
amaa keşke ailene doğruyu söyleseydin
ailen ailesiyle görüşürdü
ailesi de yenisini almak zorunda kalırdı

bazı insanlar böyle vurdumduymaz pişkin oluyo
bu da arkadaşının karakterini görmeni sağlamış
bundan sonra mesafeli olursun
sen ona büyük bi iyilik yapmışsın
amaa keşke ailene doğruyu söyleseydin
ailen ailesiyle görüşürdü
ailesi de yenisini almak zorunda kalırdı

durumu olsa kendisine alır kız aşırı zengin görünümlü bu yaşta büyük kadın gibi bi sürü makyaj yaşadığı ev küçümsemiyorum ama 2 oda gecekondu

ay_82 teşekkür ederim fikirlerin için

Arkadaşın sana telefondan daha değerli bir hayat dersi vermiş canım. Bu hayatta annenden başka kimseye güvenmemen gerektiğini anlamışsındır umarım. Eğer o arkadaşının canını sıkmak istiyorsan umursamaz tavrın ve elde ettiğin başarılarla yapabilirsin bunu. Belli ki sorunlu bir aileden gelen sorumsuz bir kız. Kesinlikle bir daha görüşme bence.

insallah hayatta kaybettigin kaybedecegin tek sey telefonun olarak kalir canim..uzulme, yasin cok kucuk oldugundan sana cok buyuk gibi geliyor bu olay..annene de uygun bir zamanda gercekleri anlat bence..bakarsin belki uygun bir zamanda yeni telefon alirlar sana yine..aslinda arkadasinin o telefonu kaybettiginden de supheliyim ya neyse....

Teşekkür ederim ablalarım gerçekten şu 1 günlük sürede hiç olmadığım kadar rahatladı içim bilmiyorumkismile

Kısa zamanda yenisi alınıcak zaten davranışlarıyla kalitesini ortaya koydu aileme söylemiyeceğim konu yeniden açılmasın fisfisfis

Bende kaybettiğinden şüpheliyim çünkü onun istediği herşeye sahibim çok kıskanıyo sessizdi öyle sandım içten pazarlıklıymış
sanırım tek hatam herkesi kendim gibi iyi sanmammış senağlama

Ve babaannem bu konuyu izmir sapığına kadar bağlamıştı bak gasp ediyolar öldürüyolar senide ederler allah korumuş kızımı filan paranoya oldum gerçekten:çok üzgünüm:

Canım benim ya :teselli:

Keşke en başta annenlere söyleseydin bu meseleyi.Bence hala geç sayılmaz söylemek için.Ailen araya girerse o kızın ailesi sana yeni bir telefon almak zorunda kalırlar en mantıklısı da bu olur bence a.s

Kız da baya baya pişkinmiş ama :mymeka: resmen yaptığı hırsızlık yani ,hiç mi utanmadı bunu yaparken acaba merak ediyorum alsanaalsanasmile

Birdaha konuşma bence,mesafeni koy araya alsanaalsanasmile

Bence o arkadaşın telefonu kaybetmemiş. Benim de 17 yaşındayken başıma aynı durum gelmişti. Arkadaşım sandığım biri benden telefonumu ödünç aldı, sonra çaldırdım dedi. O telefon da bana anneannemden hediyeydi, hediye olduğundan çok mahçup olmuştum. Sonra telefonu çaldırmadığını bir şekilde öğrendim ve arkadaşıma hiçbir şey söylemeden direkt babasını aradım ve durumu anlattım. Paşa paşa getirip verdi telefonumu :) Bence sen de aynı şekilde annesiyle falan konuş, arkadaşına anlatmasın, bence kullanıyordur senin telefonunu. Dişliye dişli olacaksın canım benim :)

Bence de telefonunu kaybetmemiştir, emanetin canı azdır derler ama bu öyle bir durum değilmiş gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla kız sömürücü bir tip ailesinin durumu da çok iyi değilmiş. Ailesi ona telefon almıyorsa o da böyle bir duruma başvurmuştur... Senin göremediğin yerlerde kullanıyordur telefonu. Karakollar uyguluyor mu bilmiyorum ama telefonun e-mail numarası oluyor, o numarayla telefonun yerini tespit edebiliyorlar. Bir sor istersen karakola. Yok eğer olmazsa ailesiyle görüş kızın, eğer ailesi de sömürücü tip insanlarsa onlardan da umudunu kesmen gerekecek. Son ihtimal de rehberlik hocanla konuşursun en azından için rahatlar konuştuğunda... :teselli:

Peki ablalarım telefonum elindeyken filan hep yanındaydım polarının cebine koydu sonra baktı kaybettim dedi çantasına cebine filanda baktım ? + annesi bana dediki xxx telefonunu kaybetse öldürürdüm annen bişey demedimi ? aslnda e mail numarasını karakollar almıyor savcılığa dilekçeyle veriliyor oda bulunması imkansız gibi bişey en az 5 ayı buluyor bazen hiç bulunmuyor babam peşine hiç düşmedi :( Hocalarımla paylaşmak istiyorum ama sizce uzun zaman geçmedimi ?

arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyelim birincisi neden arkadaşınız kaybettiği telefonu almadı ikincisi karaktersizliğini göstermiş bir özür dahi dilememiş.o arkadaştan hayır gelmez zaten.sizin yerinizde olsa o telefonu ne yapar eder aldırırdım.

Peki ben şimdi napmalıyım :( ya olayı kapatmalı mı yada dişli bir hocaya söyleyip onunla konuşturmalı mı :(

Bildiğim kadarıyla okula telefon götürmek yasak. O yüzden zaten siz bu olayı da dışarıda yaşamışsınız, hocanla yanlızca rahatlamak amaçlı konuşabilirsin, diğer türlü karışmazlar emin ol. Arkadaşına telefon alması için ısrar et diyeceğim ama o pişkinlikle almaz da... Senin yanında kaybolduğundan bahsetmişsin telefonun, bu yine de telefonu onun saklamadığını göstermez canım, öyle insanlar var ki el çabukluğuyla gizleyecek iyi yerler bulabiliyorlar. Yakın arkadaşlarının ağzını ara telefonu falan var mı die onlar biliyordur...

Onu ve annesini tanıyan arkadaşım annesine söyle dedi çok kararsızım söylemeli miyim ? Yoksa konuyu kapamalımı?

rehber öğretmenine git. aynı burda anlattığın gibi anlat. konuştuktan sonra çok rahatlayacaksın. vereliniortak

Onu ve annesini tanıyan arkadaşım annesine söyle dedi çok kararsızım söylemeli miyim ? Yoksa konuyu kapamalımı?

Telefonun manevi açıdan senin için değerliydi, anlayabiliyorum ama maddi açıdan çok pahalı birşey değilse fazla uğraşma derim. Zaten üzerinden zaman geçmiş. Arkadaşın sana telefonu kaybettiği günden beri de yüz çevirmiş, sınıftakilerle aranı bozmaya çalışabilir. Seni onlara kötüleyip yalanlar söyleyebilir, anladığım kadarıyla öyle bir kız... Ama yok ben hepsiyle başederim diyorsan git konuş derim, gerçi maddi durumlarının iyi olmadığını da sen söylemiştin ödeyebilir mi bilemem...

Back
X