Ben anne babaların özel hayatlarının çocukları ilgilendirmediğini düşünmüyorum. Zarar gören, aile içi fiziksel ve psikolojik şiddete tanık olan çocuklar oluyor. Anne baba ayrılabilir ama çocuk ayrılamaz. Mağdur olan hep çocuk. Kısaca gizli gizli kimseye hissettirmeden yapmadığı sürece, anne baba en büyük kötülüğü çocuğuna yapıyor. Bu bile onlardan nefret etmek için yeterli bir sebep. Bugüne kadar sana bu travmaları yaşatan kim? Baban ihanetle, annen de duyarsızlıkla sana bunları yaşatıyor. İkisi de çocuklarını düşünmeyen bencil insanlar. Al babanı, vur annene. :) kaldı ki mal mülk de sendeymiş, annenin korkusu ne? Niye seni utandırmaya devam ediyor?
Kısaca ikisi de suçlu. Hem birbirlerine hem evlatlarına karşı. isterse dünyanın en büyük aşkını yaşasınlar, bulundukları durum İĞRENÇ, utanç verici.
Anneni de babanı da sevmeye devam edebilirsin ama sana yaşattıklarını asla unutmayacaksın. Bence bunlar aynı tas aynı hamam devam edecek. Sen bir an önce o evden kurtulmaya bak. Ben öyle yaptım. Kendi pisliklerinin doğallığı normalliği gözlükleriyle yaşamaya devam etsinler. Sen daha fazla bedel ödeme.
Ne güzel okulunu bitirmişsin, hayatında iş güç sahibi güvenilir destek bir insan var. Bu durumu daha fazla çekme bence.