Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşine sordunmu bu durumun nedenini.Bana çok garip geldi 1,5 yıldır bu konu hiç gündeme gelmedimi .Eşin sana nasıl davranıoyr.ev haliniz nasıl
çok iyiyiz herşey yolunda onun dışında herşey çok güzel oluyor ama cinsel birleşmeye gelince kalıyor sorduğumda çocuk istemediğini söylüyor ben korunmamız gerekdiğini söylesemde istemiyor
Eşin cahil mi biraz? Şu an aile planlaması mı yaptığını sanıyor kendi çapında? Neden evlenmiş peki?
beni sevdiğini söylüyor sevişmeye gelince oda var am acinsel birleşmeye hayır anlamadım ben ne yapacağımı bilemiyorum tanıdığımla paylaşamıyorum çaresizim
nasıl sevgi.. yani liseli aşık mısınız, evli misiniz? sevgi bir yerde dokunmaktır, hissetmektir. sevişmede etkileniyor mu, hissediyor olmalısın bunu?etkileniyorsa bunu sonuçlandırmak ister. nasıl o noktada bırakıyor hakketten ilginç. inanılır gibi değil.
sonuçlandırmıyor işte aynen dediğiniz gibi
Kızlar bu konu fake çıkmazsa eğer erkekliğin kitabı yeniden yazılır.
Evet iki konu açmış arkadaş, yeni olduğu için bilemedi herhalde
Diğer konuya gel Benİpek, orada daha yoğunluk var![]()
olabilir yardımcı olabilirsiniz
Yöneticilere bilgi verin, onlar kapatır bunu.
Konunun altında küçük bir ünlem işareti var, fazladan konu açmışım diye açıklama yapın
ayyy adı ne konunun kaçırmayım![]()
teşekkür ederim burdakinimi kapatıyım peki