şekerim paniğini çok iyi anlıyorum,bir kere o kanı gördükten sonra her tuvalete gidişte,her an insan o korkuyla yaşıyor ya kanarsa ya kanarsa diye..ama insanın alnında ne yazıyorsa onu yaşıyor güzelim,lütfen stres yapmamaya çalış.biliyorum demesi kolay yapmması zor ama en azından kendine telkin yapabilirsin.stresin bebişine zararı dokunabilir mazallah
benim başıma gelenler seni korkutmasın herkes aynı olacak diye bişey yok.benim kanamam 27.haftamda oldu.plasenta rahmin altına yerleşmişti çünkü.hamileliğim gayet sorunsuzken önce küçük kahverengi leke 2 gün sora foşurt diye kanama olunca acil hastaneye gittik.güya sadece hastanede yatacaktım ama orda gene kanama olunca mecbur doğuma girdim erken doğum yaptım malesef oğlum 3 gün yaşadı.ve üzerinden 6,5 ay geçti.kısaca geçiyorum,korkunç günlerdi ama geçti gitti,yavrumun yaşayacağı topu topu 3 günmüş:2:herşey kader elimizden hiçbirşey gelmiyor cancağızım.ben şu an iyiyim toparladım.sana tekrar gelecek olursam canım,ilk haftalarda olan kanamanın sebebi ya bebişte sorun vardır vücut sorunlu dokuyu dışarı atmak istiyordur,ya da önemsiz kanamalardır ve zamanla diner ya da bazı arkadaşların dediği gibi azar azar devam da edebilir.bence sen doktorunu değiştir.güvenebileceğin,her an ulaşabileceğin,sorularını çekinmeden sorabileceğin bir doktor.istanbuldaysan sana bir dr adı vereyim.berra önsoy gidemez.çok methini duydum ben de ona gidicem.netten araştırabilirsin.bence doktor çok önemli.sen de bol bol yat,dinlen,naz yap azcık.bebiş doğunca buyatmaları,dinlenmeleri çok arayacaksın