Ne olur anlatın-kanama yaşayıp da sağlıklı doğum yapanlar..

şekerim paniğini çok iyi anlıyorum,bir kere o kanı gördükten sonra her tuvalete gidişte,her an insan o korkuyla yaşıyor ya kanarsa ya kanarsa diye..ama insanın alnında ne yazıyorsa onu yaşıyor güzelim,lütfen stres yapmamaya çalış.biliyorum demesi kolay yapmması zor ama en azından kendine telkin yapabilirsin.stresin bebişine zararı dokunabilir mazallah:nazar:

benim başıma gelenler seni korkutmasın herkes aynı olacak diye bişey yok.benim kanamam 27.haftamda oldu.plasenta rahmin altına yerleşmişti çünkü.hamileliğim gayet sorunsuzken önce küçük kahverengi leke 2 gün sora foşurt diye kanama olunca acil hastaneye gittik.güya sadece hastanede yatacaktım ama orda gene kanama olunca mecbur doğuma girdim erken doğum yaptım malesef oğlum 3 gün yaşadı.ve üzerinden 6,5 ay geçti.kısaca geçiyorum,korkunç günlerdi ama geçti gitti,yavrumun yaşayacağı topu topu 3 günmüş:2:herşey kader elimizden hiçbirşey gelmiyor cancağızım.ben şu an iyiyim toparladım.sana tekrar gelecek olursam canım,ilk haftalarda olan kanamanın sebebi ya bebişte sorun vardır vücut sorunlu dokuyu dışarı atmak istiyordur,ya da önemsiz kanamalardır ve zamanla diner ya da bazı arkadaşların dediği gibi azar azar devam da edebilir.bence sen doktorunu değiştir.güvenebileceğin,her an ulaşabileceğin,sorularını çekinmeden sorabileceğin bir doktor.istanbuldaysan sana bir dr adı vereyim.berra önsoy gidemez.çok methini duydum ben de ona gidicem.netten araştırabilirsin.bence doktor çok önemli.sen de bol bol yat,dinlen,naz yap azcık.bebiş doğunca buyatmaları,dinlenmeleri çok arayacaksın:37::37:
canımmmmmmmmmm anlamazmıyım seni.... benim de ilk bebeğim 8 aylık doğdu ve 5 gün yaşadı üstelik tek başıma tek anam vardı testekçim.. neler yaşadım neler...neyse canım benim Rabbim yanında yanımızda olsuun:14:

Ben de 5.5 aylıkken bir sabah uyandığımda yatak kan içindeydi. Hemen kadın doğum doktorumu aradım. Beni hastaneye çağırdı ve gittim. Düşük tehlikesi olduğunu ve doğumumun normalden erken olacağını söyledi.İlaç bile vermedi. Sadece 2-3 gün hiç kalkmadan istirahat etmemi söyledi, ben de uyguladım. Şimdi kızım 6 yaşında ve hiçbir sağlık sıkıntısı yok. Bol bol dua etmeni tavsiye ederim. Yaşamasına izin verecek olan yalnız Allah-ü Tealadır.

moralini bozma arkadaşım. bizim okulda bi arkadaş var sürekli kanaması vardı hamile iken. gece pedlerinden kullanıyordu hemde. gittiği drlar pek açıklama yapmıyorlardı düşük tehlikesi var istirahat et fln diyolardı. sonra bi dr a gitti. böyle şeylerin olabileceğini içini rahat tutmasını söyledi. 5.aya kadar devam edebilir ama 5.aydan sonra kesilir göreceksin dedi. aynen de dr un dediği gibi olduğu 5.aya girdi kanama bitti..
canlarım benim ben size siz bana ne olur dua edelim bende , hayatın birikim patlaması var öfkemi kontrol edemiyorum :14:

üstünden çok zaman geçmiş ama benim de yorumlarınıza ihtiyacım var, yardım edin lütfen. şu an 10+5 günlük hamileyim, dün gece kanamam oldu çok şükür bebeğin kalp atışları duruyor. 7 haftalıkkken çok daha yoğun kanama geçirmiştim 3 tane proluton iğne ve progestan başladım, dün gece benzer bi şey yaşayınca diğer arkadaşların yazdığı gibi içimde sürekli bir korku var:(

üstünden çok zaman geçmiş ama benim de yorumlarınıza ihtiyacım var, yardım edin lütfen. şu an 10+5 günlük hamileyim, dün gece kanamam oldu çok şükür bebeğin kalp atışları duruyor. 7 haftalıkkken çok daha yoğun kanama geçirmiştim 3 tane proluton iğne ve progestan başladım, dün gece benzer bi şey yaşayınca diğer arkadaşların yazdığı gibi içimde sürekli bir korku var:KK43:
Ben 13.haftanın içindeyim,9.haftadan beri dört kanama geçirdim ve hala kıvamı yoğun kahverengi sızıntı var,yatak istirahati i,günlük progestan iğnem ve progestan hapım var,siz şimdi nasılsınız?

Ben 13.haftanın içindeyim,9.haftadan beri dört kanama geçirdim ve hala kıvamı yoğun kahverengi sızıntı var,yatak istirahati i,günlük progestan iğnem ve progestan hapım var,siz şimdi nasılsınız?
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Ben şu an 20+5 haftalık hamileyim. Daha önce anlattığım gibi kanamalarım oldu en son 16. haftada kahverengi lekelenmem oldu, hemen acile gittik, yine bebeğin kalp atışları var, dinlen dediler ve yine bir kutu progestan 200 mg'lık kullandım, çok şükür şimdilik bir şeyim yok. Herkesin söylediği gibi her hamilelik birbirinden farklı, siz de doktorun dediklerini uygulayın, gerisini Allah'a bırakın, her şeyin hayırlısı...

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Ben şu an 20+5 haftalık hamileyim. Daha önce anlattığım gibi kanamalarım oldu en son 16. haftada kahverengi lekelenmem oldu, hemen acile gittik, yine bebeğin kalp atışları var, dinlen dediler ve yine bir kutu progestan 200 mg'lık kullandım, çok şükür şimdilik bir şeyim yok. Herkesin söylediği gibi her hamilelik birbirinden farklı, siz de doktorun dediklerini uygulayın, gerisini Allah'a bırakın, her şeyin hayırlısı...
Teşekkür ederim cevabınız için

Teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim, bir de doktorum bana 3 şeyden kaçın dedi: "Cinsel ilişki-ağır kaldırmak-kabız olmak" Bunun için günde en az 3 litre su içiyorum bazen bunu geçiyor bile. Fazla ayakta kalıp çok hareket etmiyorum, ama sürekli de yatmıyorum.
Sizin kanamalarınız neden oluyormuş? Size tavsiye edilen bir şey var mı?

Rica ederim, bir de doktorum bana 3 şeyden kaçın dedi: "Cinsel ilişki-ağır kaldırmak-kabız olmak" Bunun için günde en az 3 litre su içiyorum bazen bunu geçiyor bile. Fazla ayakta kalıp çok hareket etmiyorum, ama sürekli de yatmıyorum.
Sizin kanamalarınız neden oluyormuş? Size tavsiye edilen bir şey var mı?
Subkriyonik hematom oluşmuş rahimde sebep belirsiz ama yaşın,miyomlarım ve çoğul gebeliğim riski tetikliyor.Ben de bol su içiyorum,kabız olmamaya gayret ediyorum ve hala yatak istirahatim sürüyor

Subkriyonik hematom oluşmuş rahimde sebep belirsiz ama yaşın,miyomlarım ve çoğul gebeliğim riski tetikliyor.Ben de bol su içiyorum,kabız olmamaya gayret ediyorum ve hala yatak istirahatim sürüyor
Canm me4haba bende ayni durumdayim kanama alanim var senin nasil oldu bilgi verir misin

BENİm oğlanlar erken doğdu ama şimdi altı aylık oldular ve herşey yolunda çok şükür,doktorunun tavsiyelerine sıkı sıkı uy ve yerinden kıpırdama derim ben,iş güç alışveriş temizlik hepsini bırak gitsin

Bütün yazdıklarınızı en az 10 kez okudum bayagı olmuş ama suan burda olan kardeşlerim 5 den beri kamamam var suan cok şükür 14 hafta geciiriyorum kanamalarım koyu siyah 3:kez bi kaç gün hastanede yattım yardım istiyorum duymak istiyorum saglıcakla kucagınoza aldınızmı kanama ne kadar sürdü

Bütün yazdıklarınızı en az 10 kez okudum bayagı olmuş ama suan burda olan kardeşlerim 5 den beri kamamam var suan cok şükür 14 hafta geciiriyorum kanamalarım koyu siyah 3:kez bi kaç gün hastanede yattım yardım istiyorum duymak istiyorum saglıcakla kucagınoza aldınızmı kanama ne kadar sürdü
Merhaba. Benim gebeliğimin 7.haftasindan 17.haftaya kadar kanamam oldu. Sürekli değildi ama haftada 1 hastaneye yatiyodum 🥴 en son 14.haftada pihtili, şiddetli kanamam olmuştu. Plesenta aşağı yerleşimli olduğu için olmuş hep. İşime yürüyerek gidip gelmek dışında hiç bir aktivitem olmadı. Evde süpürge, Vileda bile almadım elime hiç. Çok şükür bebeğim sağlıcakla doğdu, şimdi 7.5 aylik. İnşallah siz de gebeliginizin bundan sonrasını rahat ve huzurlu geçirirsiniz🌺

Merhaba. Benim gebeliğimin 7.haftasindan 17.haftaya kadar kanamam oldu. Sürekli değildi ama haftada 1 hastaneye yatiyodum 🥴 en son 14.haftada pihtili, şiddetli kanamam olmuştu. Plesenta aşağı yerleşimli olduğu için olmuş hep. İşime yürüyerek gidip gelmek dışında hiç bir aktivitem olmadı. Evde süpürge, Vileda bile almadım elime hiç. Çok şükür bebeğim sağlıcakla doğdu, şimdi 7.5 aylik. İnşallah siz de gebeliginizin bundan sonrasını rahat ve huzurlu geçirirsiniz🌺
Cok tike ederim suan kanamam yine öncekiler gibi kırmızıya döndü agrım yok cok şükür biraz korkudan kalbim çarptı hastaneye gitmek istemiyorum sabahı beklicem artık yoruldum rabbim saglıkla nasip etsin

Cok tike ederim suan kanamam yine öncekiler gibi kırmızıya döndü agrım yok cok şükür biraz korkudan kalbim çarptı hastaneye gitmek istemiyorum sabahı beklicem artık yoruldum rabbim saglıkla nasip etsin
Yani evet hastanede de tedbiren kalınıyo zaten. İnşallah geçer kanamaniz 😓

Yani evet hastanede de tedbiren kalınıyo zaten. İnşallah geçer kanamaniz 😓
İnşallah yine yattım hastanede yeni cıktım cok şükür iyi suan genetik test istediler sizdende almışlarmıydı sen işine gidip gelmişsin ne güzel ben evden cıkmıyorum ama Allah büyük 17. Haftada temelli bittiğinde kanamanız ilaç kullanıyormuydunuz ben yine fitil ve prulotona başladım yatarken hangi tarafa yatsam bilemiyorum kasıklarım agrıyor düz yatsam sorun olurmu

İnşallah yine yattım hastanede yeni cıktım cok şükür iyi suan genetik test istediler sizdende almışlarmıydı sen işine gidip gelmişsin ne güzel ben evden cıkmıyorum ama Allah büyük 17. Haftada temelli bittiğinde kanamanız ilaç kullanıyormuydunuz ben yine fitil ve prulotona başladım yatarken hangi tarafa yatsam bilemiyorum kasıklarım agrıyor düz yatsam sorun olurmu
Yok benden test istemediler. Kanamanın plesenta kaynaklı olduğunu tespit ettikleri için sanırım. Ben progestani 27.haftaya kadar kullandim ama ağızdan. Doktorum kanamam olduğu için özellikle fitil olarak kullanmamam gerektiğini söylemişti aslında ama doktorların bu konularda görüşleri farklı olabiliyor

Canım açtığın konuya da yazmıştım burdan da yazayım istedim. Doktorum da dedi ki 9ay kanaması olup doğum yapan hastam oldu. Ben 12.haftada başlayan kamamaları hala 30.haftaya kadar çektim. Sürekli yatman lazım mümkün mertebe çünkü ayakta çok kalırsan rahme baskı olur ve kanama artar. Soluma yatıyorum ben bebek daha iyi oksijen alsın diye. İlaçlarını aksatma bende o iğneleri vurul vurul neler çektim. 3 güne 1 pruloton vurulmaktan kevgire döndüm. Şuan 28.haftadan beri tek iğne oluyorum haftalık. Bak 34+1 oldum kanamalara rağmen. Rabbim beterinden korusun🤲 bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🤲 inşallah 🤲

Canım açtığın konuya da yazmıştım burdan da yazayım istedim. Doktorum da dedi ki 9ay kanaması olup doğum yapan hastam oldu. Ben 12.haftada başlayan kamamaları hala 30.haftaya kadar çektim. Sürekli yatman lazım mümkün mertebe çünkü ayakta çok kalırsan rahme baskı olur ve kanama artar. Soluma yatıyorum ben bebek daha iyi oksijen alsın diye. İlaçlarını aksatma bende o iğneleri vurul vurul neler çektim. 3 güne 1 pruloton vurulmaktan kevgire döndüm. Şuan 28.haftadan beri tek iğne oluyorum haftalık. Bak 34+1 oldum kanamalara rağmen. Rabbim beterinden korusun🤲 bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🤲 inşallah 🤲
Amin cok tşk ederim sürekli yatıyorum bu seferde bacakta pıhtılaşma olur diyolar kan dolaşımında hızlansın diyolar ben yinede yatıyorum cok nadir yemek yaptıgım zaman

Back
X