- 20 Şubat 2022
- 363
- 223
- 53
- Konu Sahibi senturkelf
-
Çok iyi çıkmış, 153 ×2 = 306 bu bile normal seviye, senin daha da yükselmiş muhteşemCanim adetim geceli 4 gün oldu bugün bir daha kan verdim 426 idi bthcg iyi mi ya
Çok iyi çıkmış, 153 ×2 = 306 bu bile normal seviye, senin daha da yükselmiş muhteşem
Canım 4.8 yükselebilir bir değer umarım bebeğin seninledirArkadaşlar bana yardım edin adetimden 6 gün önce kan testi verdim hcg 4.8 cıktı adet günüm geldi test yaptım pozitif cıktı ama benden koyu kahve bir akintı geldi hasta oluyorum sandım biraz geldi kesildi kan vericem ama korkumdan veremiyorum ya kanda negatif cikarsa diye arkadaaşlar negatif cikmaz demi ya
Ilk haftalarda progesteron az olunca kanama ola biliyor doktora gidin ilaç yazsin hamilesinizArkadaşlar bana yardım edin adetimden 6 gün önce kan testi verdim hcg 4.8 cıktı adet günüm geldi test yaptım pozitif cıktı ama benden koyu kahve bir akintı geldi hasta oluyorum sandım biraz geldi kesildi kan vericem ama korkumdan veremiyorum ya kanda negatif cikarsa diye arkadaaşlar negatif cikmaz demi ya
Herkesin farklı oluyor belli olmaz ne zaman yumurtlama geçirdiğine bağlı, belli bir birimi yokAdet 1 gun bile gecince bthcg kac olmali
iyi gecelr kizlar benim adetim 17 gun gecikti ilk defa öyle oldu kan testi yaptım negatif çıktı kan testini tekrarlamama gerek varmi negatif olan sonra pozitif olan var mi
Yerleşme kanaması olma ihtimali büyük zaten regliye çok yakın zamanda oluyor diye biliyorum inşallah da öyledir. Bence hemen git yaptır yerleşme kanaması değilse bile bazı şeylere erken müdahale edilmiş olur en azindan ne olduğunu öğrenmiş olursun Allah korusun düşük bile olsa bence insanın bilmesi çok iyi bişey yani bana göre tabiArkadaşlar bana yardım edin adetimden 6 gün önce kan testi verdim hcg 4.8 cıktı adet günüm geldi test yaptım pozitif cıktı ama benden koyu kahve bir akintı geldi hasta oluyorum sandım biraz geldi kesildi kan vericem ama korkumdan veremiyorum ya kanda negatif cikarsa diye arkadaaşlar negatif cikmaz demi ya
Yerleşme kanaması olma ihtimali büyük zaten regliye çok yakın zamanda oluyor diye biliyorum inşallah da öyledir. Bence hemen git yaptır yerleşme kanaması değilse bile bazı şeylere erken müdahale edilmiş olur en azindan ne olduğunu öğrenmiş olursun Allah korusun düşük bile olsa bence insanın bilmesi çok iyi bişey yani bana göre tabi
Senin adına çok sevindim Allah'ım bize nasip eder inşallah bu sevinci sağlıklı bı sekilde kucağına da alırsin inşallahCok sukur simdi iyi kesede göründü sağolun kızlar rabbim isteyen herkese versin
Belirti neler yaşadınız bilgi verirmisinizCok sukur simdi iyi kesede göründü sağolun kızlar rabbim isteyen herkese versin
Belirti neler yaşadınız bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?