öncelikle herkese merhaba,çok uzatmadan durumumdan bahsedeyim,9 yıllık evliyim,bir oğlum var 7 yaşında ve ikinci bebeğğe hamileyim,eşimin iddi tutkusu sonumuz oluyor,zaten başından beri hep vardı..geçen sen bu zamanlar bir arkdaşına kefil olarak 30 bin lira bankaya borcu olduğunu öğrenmiştim,yıkıldım,evliliğimiz sarsıldı,neyse en sonunda kredisi devam eden evimizi satıp ödedik,kiraya çıktık...bugünde ne öğreneyim..meğerse o geçen sene borcun hepsi 30bin değilmiş biraz dha fazlaymış,,bunuda kurtarmak için eşim son 5-6 aydır iddiaya yüklenerek tam 50 bin lira kaybetmiş ve kredi çekerek kapatmış ve ödüyormuş ay be ay.ben bunlrı bugün maiillerinden öğrendim,zengin işadamlrına durumunu arzederek yardım istemiiş,,beynimden vuruldum,,kendi aileme 15 saat uzakta yaşıyorum,çok ylnızım,kimseye söyleyemiyorum iş arkadaşlarıma falan,,benim güvenim bitti..bu akşam detaylyı oturup konuşunca diyoki bana bizim evlilik geçen sene bitmwliymiş,,hatta benle evlenmesi htaymış,,aten bu son çocuğu o istememiş hiçç,,yıkıldım ben keşeke borcu 100 bin olsaydı da bunları duymsaydım,2001 yılından beri süregelen bir ilişki meğre tamamıyla yalanmışş,,ben bu cocuğu napayım şimdi 15 haftalık bebek,alırlarmı bilmem ama sonraki vicdan azabı beni mahveder zaten,,oğlum için bu bebeği çok istiyorum,dünyda yalnız kalmaz,ama ben 2 çocukla nasıl ne ederim...ya da şöyle sorayaım,benim yerimde olsaydınız napardınız kızlar