Örgü Ne olur bana da öğretin :(

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
316
Ankara
3 ay sonra bebeğim doğacak inşallah..Evde akşama kadar yalnızım..hiç ama hiç örgüden anlamıyorum..sadece düz örgü örmeyi biliyorum..ne olur bana yardım edin..düz örgüden bebek yeleği,süveteri vs.. nasıl yapılır..Kaç numara şiş,nasıl ip gerekir?
kaç ilmekle başlayayım filan..Anlatırmısınız ??
gerçekten büyük sevaba girersiniz..Akşama kadar sıkılıyorum..Kolay süveter,yelek ??

bende örgüden pek anlamam ama netten basit örgülere girdiğim zaman anlatımı kolay işler var şiş numaraları bile yazıyor kaydirigubbakcemile3 anlatımlı olarak var netten araştır bence daha kolay öğrenirsin anlatımlı videolu
şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum:ecrin_bebek:

canım bende kimseden öğrenmedim kendi kendime deneme yanılma yoluyla nettende yararlanarak öğrendim şimdi yaptıklarıma herkez hayran kalıyoraklinialirimsmile
bir sürü site var onlardan yararlanabilirsin derya baykalın programları çok eğitici tavsiye ederimolumunekankayizsmileyinede takıldığın yerlerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yerimseniben

canım bende kimseden öğrenmedim kendi kendime deneme yanılma yoluyla nettende yararlanarak öğrendim şimdi yaptıklarıma herkez hayran kalıyoraklinialirimsmile
bir sürü site var onlardan yararlanabilirsin derya baykalın programları çok eğitici tavsiye ederimolumunekankayizsmileyinede takıldığın yerlerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yerimseniben

teşekkür ederim..bende şuan hiç ip,şiş yok..alıcamda..bebek yeleği,süveteri için kaç numara şiş iyi olur..ve hangi ip ?

canım zaten iplerin üzerinde kaç numara şiş kullanılacağı genelde yazıyor ona göre bir fikir edinebilirsin sen yapıcağın modeli ekle ben sana kalınmı incemi kaç numara alcağını söyleyeyim tamammı

önce kolay örebileceğin fazla artma kesme olmayan bir modelle başlamalısın:hulya:
yün olarakta bebişin erkek olduğu için ve şimdide çok moda olduğu için akıllı yünler var onlardan tavsiye ederim çok tatlı renkleri varakannehir düz örünce bile kendinden desen çıkarıyor(ipin özelliği)
şiş numurısıda 4 no iyi gider ipin orta kalınlıktaysa birde elinin sıkımı gevşekmi gevşek örüyorson ince şiş sıkı örüyorsan kalın şiş tak modelde eklerim birazdan sana ...

ben çıkıyorum canım sormak istediğin bir şey olursa sor bir ara bakarım elimden geldiğince cevaplarım zemuszemus:1hug:

bende bugün arkadaşıma gideceğim bebeğime battabiye öreceğim.arkadaşım bitane güzel işlemiş o öğretecek.örgüden biraz anlıyorum ama malesef kol ve yaka kısmını keserken yapamıyorum.

Back
X