mrb tatlim ayni duygulari paylasiyoruz sanirim ben 3 yildir evliyim son 1 aydir cocuk sahibi olmak istiyoruz gecen test yaptim sonuc negatif hayal kirikligi,bende cok istiyorum hamile kalmak anne olmak,bakalim hayirlisi ama ben daha bi ginekolaga gorunmedim en kisa zamanda gidicem doktora,sen niye tup bebek dedin evliligin basindan berimi istiyorsunuz cocuk?
canım 1 ayda hayal kırıklığı mı olur aklına takma sakın stres en büyük etken zaten bizimki 11. ayda geldi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bide galiba termometre ile yumurtlama olcumu diye bisey varmis bi bilgin varsa bana yazarmisin,lutfen saol
canım ben ateş ölçmeyi ovulasyon testlerini soğan kürü incir kürü akıntı takini hatta yumurtlama tedavisi bile gördüm ama ne zamanki bıraktım düşünmeyi o zaman geldi bebeğim hemde sadece 1 kere beraber olmuştuk oda yumurtlama günüm değildi aklına takma öyle ateş ölçmeyi falan hiç uğraşma boş yere
mrb tatlim ayni duygulari paylasiyoruz sanirim ben 3 yildir evliyim son 1 aydir cocuk sahibi olmak istiyoruz gecen test yaptim sonuc negatif hayal kirikligi,bende cok istiyorum hamile kalmak anne olmak,bakalim hayirlisi ama ben daha bi ginekolaga gorunmedim en kisa zamanda gidicem doktora,sen niye tup bebek dedin evliligin basindan berimi istiyorsunuz cocuk?
burda 10 yılı aşkın süre bebek sahibi olmaya çalışan var defalarca negatif tüp bebek denemesi olanlar var.sen bir aydan ve hayal krıklığından bahsediyosun daha dr bile gitmemişsin...bebek isteyeli sadece bir ay olmuş üstelik..
bide galiba termometre ile yumurtlama olcumu diye bisey varmis bi bilgin varsa bana yazarmisin,lutfen saol
yarencim öncelikle Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. bende 2 yıllık evliyim Allahım bin şükür tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım oğlumuzu bekliyoruz inşallah.. istanbul anadolu yakasında kadıköy şifa hastanesine gittim. doktorlarımdan çok memnundum. detaylı bilgi istersen mesaj at cnm uzun uzun anlatırım. Allahım bizim yavrumuza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. sana da hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve yavru nasip etsin inşallah.
burda 10 yılı aşkın süre bebek sahibi olmaya çalışan var defalarca negatif tüp bebek denemesi olanlar var.sen bir aydan ve hayal krıklığından bahsediyosun daha dr bile gitmemişsin...bebek isteyeli sadece bir ay olmuş üstelik..
kusura bakmayin ozur dilerim!!!ben sadece kendi duygularimdan bahsettim,allah tum evlat isteyenlere guzel allahim tattirir o guzel duyguyu,evet daha 1 ay oldu ama insan ister istemez endiseleniyor neyse!allah herkezi evlat sahibi yapar insallah.
iyi akşamlar ...ateş ölçme olayı şöyle;adetinin başlangıcından itibaren hergün yataktan kalkmadan,çok hareket etmeden ateşini ölçüyorsun,koltuk altından.ateşinin hergün 1 derece kadar arttığını görüceksin.ateşin en yüksek olduğu gün yumurtlama günüdür.bu da yumurtladığını gösterir.yani geç kalmışsındır.bu senin diğer ayda işine yarar.yani bu sağlıklı bi yöntem değil.ama şöyle daha iyi olur.adet gününün başlamasından diğer adetinin başlaması arası kaç günse ondan 14 çıkarıcaksın ve yumurtlama gününü bulursun.benim mesela 28 gün 14 gün çıkar adetinin 14.gününde yumurlama olur.bi de bunu dene.merak etme olur.benim eltimin 3 ay sonra oldu.
Merhaba arkadaslar uzun süredir kadinlar kulübünü takip etmekteyim. Ben Almayada yasiyorum, 1.5yillik evliyim ve henüz bebek sahibi olamadim. Tüp bebek deneyimi gecirmis olan arkadaslarim (Istanbuldaki tüp bebek merkezlerinde) memnun kaldiginiz tüp bebek merkezlerini bana yazarmisiniz Allah rizasi icin. Bende anne olmak istiyorum ne olur yardim edin.
Tesekkürler...
slm canim sna tavsiye edebilecegim Brüksel tüp bebek merkezi var Istanbul sislide. televizyondada görmüssündür belki dr. yücel Karaman doktor cok iyi ekibde tek sorun maddi durumun iyiyse tavsiye ederim cünkü diger merkezlere göre biraz pahali bide biz almanyadan gidince fiyatlar sanki degisiyo yada bize öyle geldi. Senin ilk denemense niye önce almanyada denemiyorsun sebebsiz infertilitede burdada basari oranlari yüksek ayrica sigorta masrafin yarisini karsiliyor. Bence önce yasadigin yerde bir merkez arastir bir deneme yap belki de gerek kalmicak türkiyeye gitmede. Hele hele istanbulda kalacak yerin yoksa hotel masraflarinida hesapla benim kaldigim hotel günlük 150 tl sadece kahvalti vardi yani bide hergün yemek masrafi anlican hem para hemde güc lazim. Almanyanin neresinde yasiyorsun ona göre merkez arastirabilirim senin icin. Bu arada Brüksel ortalama 10 000 Tl tuttu
Merhaba arkadaslar uzun süredir kadinlar kulübünü takip etmekteyim. Ben Almayada yasiyorum, 1.5yillik evliyim ve henüz bebek sahibi olamadim. Tüp bebek deneyimi gecirmis olan arkadaslarim (Istanbuldaki tüp bebek merkezlerinde) memnun kaldiginiz tüp bebek merkezlerini bana yazarmisiniz Allah rizasi icin. Bende anne olmak istiyorum ne olur yardim edin.
Tesekkürler...
istanbulda memorial hastanesi dr semra kahraman yada brüksel tüp bebek merkezi dr yücel karaman ı tavsiye ederim.. allah şifa versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?