Birde kppss ye hazidlaniyom onun stresiIcim daraliyor cok sıkılıyorum kizlar. 10 aylik evliyom cok guzel bi evliligim var. Esim cok iyi ve esiki coook seviyorum. Lutfen beni kinayarak kizarak yorum yaomayin bu beni daha cok uzer:-( kizlar esimle staj yaparken tanistim. Esim ve bir erkek arkadsi daha vardi calistiklari yerde. O arkadas x olsun x sureklo benle ilgilendi konisti bende bi heycan hoslanti olisyi daha sonra ogrendimki bu x in sevgilisi varmis. Sonra bama durduk yere ters koti davransi insanlar icinde bagirdi. Ben cok uzulup cok etkilendim uzun sureler unutamadim. Daha sonra esimle konistuk iliskimiz basladi 3 yil gorustuk ve evlendik. Bu x kisiside dugunumuze geldi. Oyandi etti gitti. Gecenlerdede onun dugunu oldu gittik bizde ayni sekilde davrandik. Ama dugunden sonra bama bir ruh cokintusu oldu sanki esime karsi sucluymusum gibi. Aklimdan hic cikmiyor surekli uzgunum. Icim ates gibi oluyor. Psikologu ilaci bile dusundum. Bi duruma esimden bahsettim. Esim hep yanimda destek oliyor. Seviyor sariyor beni. Ama benim aklima hep o kisi ve hatta onum disinda gecmiste annemi uzdum sole oldu bole oldu olumsuz seyler geliyor canim sikiliuor
Hayie hoslanmiyorumm sadece aklima geliyor ve uzuluyorumEsinle evliyken halaondan mi hoslaniyorsun? Anlamadim gercekten
Ben ne yapayim lutfen artk dayanamiyorum. Suan ders caliscam calisamiyorumBunda sana yardim edicek bi durum yok
Cok dogru soliyorsunuz. Sizce zamanla gecermi. Yoksa psikolaga gidip ilac falan alsam mi. Ben gebelik dusunuyom o ilaclar cok etkiler beniNiye kendinizi suçlu hissettiğinizi anlamadım eşinizden önce yaşanmış bir şey için? Aklınızı meşgul edecek biri bulun. Odaklandıkça çakılı kalır beyninizde, bir hiç için eşinizi, kendinizi üzüp evliliğinizin tadını kaçırmanıza değmez..
Peki psikolog ne yapti biraz anlatirmisniz?
Aynen ole yapiyorum:-( ve bu durum ne zaman gecer. Gecsin artikYabancı mısınız, Türkçe'niz neden böyle? Okuyup anlamakta çok zorlandım.
Eşimi seviyorum diyorsunuz, neden doğru düzgün bir şey bile olmamış bir geçmiş için suçluluk hissedip, bugününüzü mahvediyorsunuz? Bir şey olmamış ki, hoşlanma olmuş, muhabbet olmuş. İnsanlık hali, olmuş geçmiş. Sonra başka birini sevmiş, evlenmişsiniz. Hayatınıza mutluluğunuza bakacağınıza, böyle şeyleri deşmek, dertsiz başa dert istemek gibi...
Hayir. Ben esimi cok seviyorum ama surekli x le neden ole oldu doye dusubup duruyomBen anlayamadım. X evlendiği için mi ruh çöküntüsü yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?